- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.581
Amiin. Ben de cok dua ediyorum... inşAllah cevirmez...O bende de oluyordu öyle düşünerek kendimizi kaldırmaya çalışıyoruz sen inan Rabbime dua et Rabbim cömert yapılan duaları geri çevirmek.
Melekcim belki Rabbim bu ay verir inşAllah... baska dr denedin mi cnm. Bnm arkadasim 8 sene ustune cocuk sahibi olmus...hem de ikiiiz :)inşallah canım.zaten senelerdir inşallah diyorum başka bişey gelmiyor elimden
Cnm kese gözükme di çok küçük dedi degerim 1364 olmuş cnm sen napıyon cnm
bilmem umutsuzluk var üzerimde canım değiştiremiyorum bunu malesef27melek bu ne umutsuzluk arkadaşım Allah ın izniyle olacak dua edelim
elimde değil canım yaUmutsuz olma canim ya... biz de mi umutsuz olalim... bak bnm 2 yil oldu
olsun canım miniğin seninle değerin de güzel haftaya görürsün annesiiiCnm kese gözükme di çok küçük dedi degerim 1364 olmuş cnm sen napıyon cnm
inşallah canım sanmıyorum ama.denedim canım biri diyo polikistik görünüm var solda biri diyo hiç bir şey yok.biri diyo prolaktin yüksek offf bunaldım yaaMelekcim belki Rabbim bu ay verir inşAllah... baska dr denedin mi cnm. Bnm arkadasim 8 sene ustune cocuk sahibi olmus...hem de ikiiiz :)
Mambia cim canım maşallahCnm kese gözükme di çok küçük dedi degerim 1364 olmuş cnm sen napıyon cnm
Degerin bi 5000 olsun kalbinide duyarsin inşallahCnm kese gözükme di çok küçük dedi degerim 1364 olmuş cnm sen napıyon cnm
İnşallah cnmDegerin bi 5000 olsun kalbinide duyarsin inşallah
İnşallah bu ay olur canımBenim bat a 5 gün kaldi
Melek cim oluyor öyle arada ben 1 yıl 2 aydir deniyorum olmadı hayırlısı
Darısı sana cnmMambia cim canım maşallah
Üçüncü doktor a git cnminşallah canım sanmıyorum ama.denedim canım biri diyo polikistik görünüm var solda biri diyo hiç bir şey yok.biri diyo prolaktin yüksek offf bunaldım yaa
Mambia kuzum görmedim çıktım bildirimde gelmedi kusura bakma sor canım ne istiyorsan bak simdi benim SAT 28martti 6mayistada keseyi gördüm bin ve bin beş yüz yukarısında gorebiliyosun polenden dolayı bende oksurup hapsiriydm korkma kaçıncı haftadasn 5.haftadan sonra kaşıkların agricak korkma kalp atisinida 24 mayisti sanırım yani keseden 15gun sonra duyduk sana kesenin ilk halini atayimDarısı sana cnm
Birsey ini z yok demi cnmMambia kuzum görmedim çıktım bildirimde gelmedi kusura bakma sor canım ne istiyorsan bak simdi benim SAT 28martti 6mayistada keseyi gördüm bin ve bin beş yüz yukarısında gorebiliyosun polenden dolayı bende oksurup hapsiriydm korkma kaçıncı haftadasn 5.haftadan sonra kaşıkların agricak korkma kalp atisinida 24 mayisti sanırım yani keseden 15gun sonra duyduk sana kesenin ilk halini atayimEki Görüntüle 1549602 Eki Görüntüle 1549603 benimde mikrodalga firinm yandı uyuyodm Allah uyandırdı resmennormaldede uykum agirdir giremedim canım kusura bakma
Yok canım benim doktora gitsem mi bilemedim Allah uyandırdı resmen şükürler olsunBirsey ini z yok demi cnm
Allah korumuş cnm geçmiş olsun cnm bnm degerim 1364 olmuş cnm çok öksürüyorum cnm balgam geliyor bu havadan dolayı bebegim e birşey olmaz demi cok korkuyorum cnm bnm adetim en geç dün olması gerekiyordu şimdi ne zaman görebilirim kiMambia kuzum görmedim çıktım bildirimde gelmedi kusura bakma sor canım ne istiyorsan bak simdi benim SAT 28martti 6mayistada keseyi gördüm bin ve bin beş yüz yukarısında gorebiliyosun polenden dolayı bende oksurup hapsiriydm korkma kaçıncı haftadasn 5.haftadan sonra kaşıkların agricak korkma kalp atisinida 24 mayisti sanırım yani keseden 15gun sonra duyduk sana kesenin ilk halini atayimEki Görüntüle 1549602 Eki Görüntüle 1549603 benimde mikrodalga firinm yandı uyuyodm Allah uyandırdı resmennormaldede uykum agirdir giremedim canım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?