- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.561
bu 3.denemeydi canım.ama öncesi malum ilaçtan dolayı çok bekledik.o yüzden zaten yıprandım.yoksa yeni istiyor olsam bu kadar takmazdımMelek kaç aydır deniyordun uz cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu 3.denemeydi canım.ama öncesi malum ilaçtan dolayı çok bekledik.o yüzden zaten yıprandım.yoksa yeni istiyor olsam bu kadar takmazdımMelek kaç aydır deniyordun uz cnm
Tatlım vücut yeni yeni hazırlıyor dur kendini cnm rahim in ona alısması gerekiyor bn bir sene denedim olmadı iki yıllık evliyim 4 ay vısanne ve astım a yakalandığı için 6 ay da onu kullandım rabbim zamanını biliyor takma cnm güzelim biliyorum cok zor ama inan olacak bn kendi më ettimbu 3.denemeydi canım.ama öncesi malum ilaçtan dolayı çok bekledik.o yüzden zaten yıprandım.yoksa yeni istiyor olsam bu kadar takmazdım
yaş olmuş 28 4 senelik evlilik bir de üstüne hormon sorunu.ben kaybettim olacağına dair inancımı.ya da psikolojim bozulduğu için böyle konuşuyorum bilmiyorumTatlım vücut yeni yeni hazırlıyor dur kendini cnm rahim in ona alısması gerekiyor bn bir sene denedim olmadı iki yıllık evliyim 4 ay vısanne ve astım a yakalandığı için 6 ay da onu kullandım rabbim zamanını biliyor takma cnm güzelim biliyorum cok zor ama inan olacak bn kendi më ettim
Meleğim bn inanıyorum profilinden gibi tatlı bebisin olacakbu 3.denemeydi canım.ama öncesi malum ilaçtan dolayı çok bekledik.o yüzden zaten yıprandım.yoksa yeni istiyor olsam bu kadar takmazdım
inşallah canım.zaten senelerdir inşallah diyorum başka bişey gelmiyor elimdenMeleğim bn inanıyorum profilinden gibi tatlı bebisin olacak
Kaybetme cnm bizimde yazımız küçük degil bana bütün doktorlar olmaz dedi en az 20 doktora git miş imdi sadece 2 si tüpün acık oldugu sürece olur dedi bnm de hormon um yüksekti canım canı gönülden inanyaş olmuş 28 4 senelik evlilik bir de üstüne hormon sorunu.ben kaybettim olacağına dair inancımı.ya da psikolojim bozulduğu için böyle konuşuyorum bilmiyorum
Dua Et cnm rabbim ol demesi yeter.ama dilinle kalbin söylediklerine inansın bi kızın bide oğlun olur inşallahinşallah canım.zaten senelerdir inşallah diyorum başka bişey gelmiyor elimden
inanıyorum canım.inşallah olur.bi de derdim hep 3-4 tane istiyorum diye daha bir taneyi bulamadık hey Allahım yaa ne safmışımKaybetme cnm bizimde yazımız küçük degil bana bütün doktorlar olmaz dedi en az 20 doktora git miş imdi sadece 2 si tüpün acık oldugu sürece olur dedi bnm de hormon um yüksekti canım canı gönülden inan
Kaç tane istiyorsan rabbim versin sanainanıyorum canım.inşallah olur.bi de derdim hep 3-4 tane istiyorum diye daha bir taneyi bulamadık hey Allahım yaa ne safmışım
amin canım isteyen herkese versin inşallahKaç tane istiyorsan rabbim versin sana
İnşallah cnm.. bakalım yarın gidecem bebe diyecekamin canım isteyen herkese versin inşallah
hayırlı haberle gelirsin inşallah kese de görünür canımİnşallah cnm.. bakalım yarın gidecem bebe diyecek
İnşallah cnm alerjik astımımda geçer de bende rahatladım inşallahhayırlı haberle gelirsin inşallah kese de görünür canım
inşallah canım Allah şifa versinİnşallah cnm alerjik astımımda geçer de bende rahatladım inşallah
İnşallah senden güzel haber bekliyorum bu ay. . Bnm telefonun sarjı bitmek üzere kib cnm yarın görüşürüzhayırlı haberle gelirsin inşallah kese de görünür canım
Kumralada bat ne zaman27melek bu ne umutsuzluk arkadaşım Allah ın izniyle olacak dua edelim
Tatliiiim kafayi yemek cozum olsaydi bnm uc tane cocugum olmustu simdiyeSelam kızlar benim adete 1 hafta kaldı. Ben artık başka uğraşlar buldum kendime yoksa kafayı yiycem
Dua ediyoruz hep zaten... baska birsey yapmiyoruz ki... elden ne gelir...27melek bu ne umutsuzluk arkadaşım Allah ın izniyle olacak dua edelim
Umutsuz olma canim ya... biz de mi umutsuz olalim... bak bnm 2 yil olduiyi diyelim iyi olalım canım.artık hiçbir beklentim yok bunaldım çünkü.sen nasılsın