• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kızlaŕrrrrrrrrr nereye kayboldunuz
Canim senin normal de yarin demi adetin simdi beta hcg cikmistir ama bana kalirsa bir hafta daha bekle oyle git hem kafan rahatlar hem dr su rahatsiz edici laflarini duymazssin erken falan diyebilrler

Canim senin normal de yarin demi adetin simdi beta hcg cikmistir ama bana kalirsa bir hafta daha bekle oyle git hem kafan rahatlar hem dr su rahatsiz edici laflarini duymazssin erken falan diyebilrler
Gecen hafta gittim cnm bir hafta sonra gel dedi bn çok öksürüyorum onu soracam cnm

Cok öksürüyorum cnm ya. Allah büyük cnm yarın gidecem doktora niye bunaldııııı n cnm
geçmiş olsun canım ama bişey olmaz Allahın izniyle rahat ol bebiş için telaşlanıyorsan.bebek meselesinden bunaldım.beklemekten de bunaldım.4 sene olmuş daha bebek yok ortada.istemiyorum artık iyice soğudum ya

geçmiş olsun canım ama bişey olmaz Allahın izniyle rahat ol bebiş için telaşlanıyorsan.bebek meselesinden bunaldım.beklemekten de bunaldım.4 sene olmuş daha bebek yok ortada.istemiyorum artık iyice soğudum ya
Rahatla cnm bi kendini kasma hic beklemediğin bir anda bebeğin gelir inşallah sizlere dua ediyorum cnm

Belli mi olur cnm belki bu ay olur.

O bende de oluyordu öyle düşünerek kendimizi kaldırmaya çalışıyoruz sen inan Rabbime dua et Rabbim cömert yapılan duaları geri çevirmek.
ediyorum canım.ama bazen de düşünüyorum kimlere kimlere veriyor kıymet bilmiyolar isteyene yok.offf saçmalıyorum artık.psikolojim bozuldu

Back