kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

bu 3.denemeydi canım.ama öncesi malum ilaçtan dolayı çok bekledik.o yüzden zaten yıprandım.yoksa yeni istiyor olsam bu kadar takmazdım
Tatlım vücut yeni yeni hazırlıyor dur kendini cnm rahim in ona alısması gerekiyor bn bir sene denedim olmadı iki yıllık evliyim 4 ay vısanne ve astım a yakalandığı için 6 ay da onu kullandım rabbim zamanını biliyor takma cnm güzelim biliyorum cok zor ama inan olacak bn kendi më ettim

yaş olmuş 28 4 senelik evlilik bir de üstüne hormon sorunu.ben kaybettim olacağına dair inancımı.ya da psikolojim bozulduğu için böyle konuşuyorum bilmiyorum

yaş olmuş 28 4 senelik evlilik bir de üstüne hormon sorunu.ben kaybettim olacağına dair inancımı.ya da psikolojim bozulduğu için böyle konuşuyorum bilmiyorum
Kaybetme cnm bizimde yazımız küçük degil bana bütün doktorlar olmaz dedi en az 20 doktora git miş imdi sadece 2 si tüpün acık oldugu sürece olur dedi bnm de hormon um yüksekti canım canı gönülden inan

inanıyorum canım.inşallah olur.bi de derdim hep 3-4 tane istiyorum diye daha bir taneyi bulamadık hey Allahım yaa ne safmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…