kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

hazalyesikaynaklidir: 40268296 .!.:
Kızlar 15 ocak 16 Şubat 13 Mart yani ben geçen ay erken mi olmuşum adeti anlamadım Şubat 28 çekyo ya anlamadım şimdi ben ne zaman adet. Olucam
Canim havalardan kaynaklidue cnm sen adetin bittikten sonra hemen baslasaydin calismalara canim normal kac gunde oluyorsan ona gore hesapla cnm

Nisan Anne Adayları nasılsınız,bende çoçuk için çok iştaklıyım,eşim bırakmıyor,Allah nasibinizde varsa verir ama stres yapmayın,eşim doktor söylediği aynen şu,
Çoçuk isteyen çiftler,stresten dolayı yapamıyorlar
Dua edeceğiz ama ilacınız elinizde bunu unutmayın...
yinede size yardım edeceğim ebir şey varsa mutlaka eşime iletirim ve yardım ederim
inşallah eşimde ikna olur bizimde olur bebiş

Esin kadin dogum doktorumu cnm bu arada iyi aksamlar cnm insallah cnm esin isstemiyor mu

merhaba kızlar biz de bu ay yeni başladık çalışmalara ilk denememiz olacak.sat 18 mart bat 15 nisan. çok merak ediyorum ya beklemek çok zor.bir de bugün yumurtlama günüm olarak gözüküyor ama normalde yumurtlamada olan akıntım bugün yok kupkuru çok şaşkınım neler oluyor anlamıyorumm

Bi an once anne olmak istiyorum bitsin artık istiyorum bu bekleyiş pskoljm bozuldu evet stres yapmayın deniyor ama elde değil
Evet seni cok iyi anliyorum bnde oyle hissediyorum bide akrabalarimin hepsi hamile dusunsene benim ruh halimi ama elimizden dua etmekten bir sey gelmiyor zamani gelince rabbim bizede nasip edecek rabbim bizi siniyor cnm bebek ile demekki daha cok dua etmemizi istiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…