- 27 Mart 2015
- 171
- 76
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
Niye ki canimCanim cok sikkin arkadasslar
Canim havalardan kaynaklidue cnm sen adetin bittikten sonra hemen baslasaydin calismalara canim normal kac gunde oluyorsan ona gore hesapla cnmhazalyesikaynaklidir: 40268296 .!.:Kızlar 15 ocak 16 Şubat 13 Mart yani ben geçen ay erken mi olmuşum adeti anlamadım Şubat 28 çekyo ya anlamadım şimdi ben ne zaman adet. Olucam
B
eNde iyim cnm yumurtlama gunun mu yaklasti cnm
İcim daraliyor cnm ya ben visanne ilacini kulaniyorbir hafta sonra birakacam ve hemen adet gorurmuyum ki onun stresi icindeyim cnm cikolata kisti icin o da adet gordurmuyor o yuzde daraltim ve bu ilaci buNiye ki canim
Kızlar 15 ocak 16 Şubat 13 Mart yani ben geçen ay erken mi olmuşum adeti anlamadım Şubat 28
çekyo ya anlamadım şimdi ben ne zaman adet. Olucam
Evet başladım ama hiç bi belirtim yok hiç bişey hissetmiyorum olmadı bu aydaCanim havalardan kaynaklidue cnm sen adetin bittikten sonra hemen baslasaydin calismalara canim normal kac gunde oluyorsan ona gore hesapla cnm
Bugunleri iyi degerlendir cnm gun asiri yapin hatta esinin spermi coksa hergunde deneyebilirsiniz cnmBugunlerde yumurtlama gunum canim.ins bosa gecmez buay..
Senin neden canin sıkıldi..?
İnşallah canım hiç umudum yok amaOne cekmis adetin arkadasim..buayda 13 nisan olmazsin ins..aslinda hic olma ins..dualarim hepinizle..:)
Esin kadin dogum doktorumu cnm bu arada iyi aksamlar cnm insallah cnm esin isstemiyor muNisan Anne Adayları nasılsınız,bende çoçuk için çok iştaklıyım,eşim bırakmıyor,Allah nasibinizde varsa verir ama stres yapmayın,eşim doktor söylediği aynen şu,
Çoçuk isteyen çiftler,stresten dolayı yapamıyorlar
Dua edeceğiz ama ilacınız elinizde bunu unutmayın...
yinede size yardım edeceğim ebir şey varsa mutlaka eşime iletirim ve yardım ederim
inşallah eşimde ikna olur bizimde olur bebiş
OYle dusunme cnm umutsuzlaga kapilma cnmEvet başladım ama hiç bi belirtim yok hiç bişey hissetmiyorum olmadı bu ayda
evet canımEsin kadin dogum doktorumu cnm bu arada iyi aksamlar cnm insallah cnm esin isstemiyor mu
Bi an once anne olmak istiyorum bitsin artık istiyorum bu bekleyiş pskoljm bozuldu evet stres yapmayın deniyor ama elde değilOYle dusunme cnm umutsuzlaga kapilma cnm
İnsallah en yakin zamanda ister cnm ben birsey sorabilirmiyim cnmevet canım
nasip o istese hemen olacak
Tabikii canım;İnsallah en yakin zamanda ister cnm ben birsey sorabilirmiyim cnm
Evet seni cok iyi anliyorum bnde oyle hissediyorum bide akrabalarimin hepsi hamile dusunsene benim ruh halimi ama elimizden dua etmekten bir sey gelmiyor zamani gelince rabbim bizede nasip edecek rabbim bizi siniyor cnm bebek ile demekki daha cok dua etmemizi istiyor cnmBi an once anne olmak istiyorum bitsin artık istiyorum bu bekleyiş pskoljm bozuldu evet stres yapmayın deniyor ama elde değil
ben her ay anlıyodum akıntı oluyodu.şimdi sıfırBende yumuetladigimi anlamıyorum hiç bi akinti yok olmadi
Acaba seninki tuttumu kiben her ay anlıyodum akıntı oluyodu.şimdi sıfır