- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.021
hayırdır canım neyin var?yok canım yaaa soğandan oldu kesin.başka test de denedim sonuç aynıKızlar moralim bozuk
Bir iki gün gecikince kan ver cnm geç dollenmedir belki disci ye gittim yirmili dış im çıkmış enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi biz korunmuyoruz dedim birsey olmaz dedi gebelerde kullanıyor dedi offffhayırdır canım neyin var?yok canım yaaa soğandan oldu kesin.başka test de denedim sonuç aynı
canım dişçi doğru söylemiş var kullananlar.arkadaşım kullanmıştı hamile olduğunu bilmeden hemdeee.hamileyken de grip için falan da var kullananlar.niye sıktın buna canını?geç döllenme olamaz canım 27 ya da 28 inde yumurtlama oldu ovulasyon testi kullandım ben.nerden tutsam elimde kalıyor yaa çok üzgünüm.şu an sadece ve sadece adet olmak istiyorum.olamayınca çok gerildi vücudum.ağlamaklı bir haldeyim ve sinir yapıyoooBir iki gün gecikince kan ver cnm geç dollenmedir belki disci ye gittim yirmili dış im çıkmış enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi biz korunmuyoruz dedim birsey olmaz dedi gebelerde kullanıyor dedi offff
Canim ben yarim narkozla cektirdim oglum karnimda 6 aylikti daha bisey olmaz üzülmeO yüzden çok moralim bozuk
kendini boşa üzüyorsun şuan canım.kendine geeellO yüzden çok moralim bozuk
İnsallah hamilesindir cnm ilacın İsmi rovamycıne dıye antibiyotik cnmcanım dişçi doğru söylemiş var kullananlar.arkadaşım kullanmıştı hamile olduğunu bilmeden hemdeee.hamileyken de grip için falan da var kullananlar.niye sıktın buna canını?geç döllenme olamaz canım 27 ya da 28 inde yumurtlama oldu ovulasyon testi kullandım ben.nerden tutsam elimde kalıyor yaa çok üzgünüm.şu an sadece ve sadece adet olmak istiyorum.olamayınca çok gerildi vücudum.ağlamaklı bir haldeyim ve sinir yapıyooo
İnsallah cnm ya yüzümü güler insallah hepinizin sen niye narkoz yedin cnmCanim ben yarim narkozla cektirdim oglum karnimda 6 aylikti daha bisey olmaz üzülme
inşallah canım.şimdi baktımda bu ilaca çok var gebeyken kullanan hatta gebelikte rovamycıne kullananlar yaz çıkıyo canım hamileler kullanmışİnsallah hamilesindir cnm ilacın İsmi rovamycıne dıye antibiyotik cnm
bu zaten gebelere verilen bir antibiyotikmiş canım.boşa üzüldün kııızz dövcem seniİnsallah cnm ya yüzümü güler insallah hepinizin sen niye narkoz yedin cnm
Disim ağrıyordu çektirdim canimİnsallah cnm ya yüzümü güler insallah hepinizin sen niye narkoz yedin cnm
Melek olmadım demi adet cnmbu zaten gebelere verilen bir antibiyotikmiş canım.boşa üzüldün kııızz dövcem seni
Cnm hangi marka folik asit kullabıyorsunDisim ağrıyordu çektirdim canim
olmadım canım.folbiol kullanıyorum canım çok memnunum hem kilo falan yapmıyor hem ucuzMelek hangi marka folik asit kullanıyorsun cnm
ben burdayııımmmKızlar nerdesiniz yahuuuuuu
Bana folidoce verdi doktor bn onu içinde kaşındım cnm doktor ondan degildir dedi ama sen iki gun kullanma eger gecerse o yaptı gecmezse kullan dedi kaca alıyorsun cnm bn 15 tl ye aldımolmadım canım.folbiol kullanıyorum canım çok memnunum hem kilo falan yapmıyor hem ucuz
3 lira canımmBana folidoce verdi doktor bn onu içinde kaşındım cnm doktor ondan degildir dedi ama sen iki gun kullanma eger gecerse o yaptı gecmezse kullan dedi kaca alıyorsun cnm bn 15 tl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?