• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bana folidoce verdi doktor bn onu içinde kaşındım cnm doktor ondan degildir dedi ama sen iki gun kullanma eger gecerse o yaptı gecmezse kullan dedi kaca alıyorsun cnm bn 15 tl ye aldım
içinde de 50 tablet var.bende çok araştırmıştım almadan önce.iyiki bunu almışım

Ben de folidoce kullanıyorum
Mambia üzülme kuzum gecelerin kullandığı antibiyotik var sen çalışmalara devam
Ben naz yapıyorum ilgi bekliyorum duygusalim yüzümün rengi yok hastalık belirtileri hep bunlar
kırmızıya dönmedin dimi canım.ben senden umutluyum bacııı

Ben naz yapıyorum ilgi bekliyorum duygusalim yüzümün rengi yok hastalık belirtileri hep bunlar
Cnm insallah olmazsın adet cnm beni folidoce kaşındırıyor olabilir mi ki cnm

Cnm ne zamn içiyorsun ac karnına mı yoksa tok mu

şimdi ben bugün test yapmıştım akşam farklı bir markayla çizgi ben çooook silik gördüm eşim göremedi.sonra şimdi baktım teste tesadüfen bildiğin çizgi var.acaba diyorum ilk silik gördüğümde de o çizgi mi vardı.testleri atıyım bi bakıverin bacılar yaa

şimdi ben bugün test yapmıştım akşam farklı bir markayla çizgi ben çooook silik gördüm eşim göremedi.sonra şimdi baktım teste tesadüfen bildiğin çizgi var.acaba diyorum ilk silik gördüğümde de o çizgi mi vardı.testleri atıyım bi bakıverin bacılar yaa
Hemen att bakalim

Back