• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

hayırdır canım neyin var?yok canım yaaa soğandan oldu kesin.başka test de denedim sonuç aynı
Bir iki gün gecikince kan ver cnm geç dollenmedir belki disci ye gittim yirmili dış im çıkmış enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi biz korunmuyoruz dedim birsey olmaz dedi gebelerde kullanıyor dedi offff

Bir iki gün gecikince kan ver cnm geç dollenmedir belki disci ye gittim yirmili dış im çıkmış enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi biz korunmuyoruz dedim birsey olmaz dedi gebelerde kullanıyor dedi offff
canım dişçi doğru söylemiş var kullananlar.arkadaşım kullanmıştı hamile olduğunu bilmeden hemdeee.hamileyken de grip için falan da var kullananlar.niye sıktın buna canını?geç döllenme olamaz canım 27 ya da 28 inde yumurtlama oldu ovulasyon testi kullandım ben.nerden tutsam elimde kalıyor yaa çok üzgünüm.şu an sadece ve sadece adet olmak istiyorum.olamayınca çok gerildi vücudum.ağlamaklı bir haldeyim ve sinir yapıyooo

canım dişçi doğru söylemiş var kullananlar.arkadaşım kullanmıştı hamile olduğunu bilmeden hemdeee.hamileyken de grip için falan da var kullananlar.niye sıktın buna canını?geç döllenme olamaz canım 27 ya da 28 inde yumurtlama oldu ovulasyon testi kullandım ben.nerden tutsam elimde kalıyor yaa çok üzgünüm.şu an sadece ve sadece adet olmak istiyorum.olamayınca çok gerildi vücudum.ağlamaklı bir haldeyim ve sinir yapıyooo
İnsallah hamilesindir cnm ilacın İsmi rovamycıne dıye antibiyotik cnm

olmadım canım.folbiol kullanıyorum canım çok memnunum hem kilo falan yapmıyor hem ucuz:KK70:
Bana folidoce verdi doktor bn onu içinde kaşındım cnm doktor ondan degildir dedi ama sen iki gun kullanma eger gecerse o yaptı gecmezse kullan dedi kaca alıyorsun cnm bn 15 tl ye aldım

Ben de folidoce kullanıyorum
Mambia üzülme kuzum gecelerin kullandığı antibiyotik var sen çalışmalara devam
Ben naz yapıyorum ilgi bekliyorum duygusalim yüzümün rengi yok hastalık belirtileri hep bunlar

Back