- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.981
Yarın disci ye gidecem melek iğne vuruşta yerinde başlamayı düşünüyoruz nasıp se cnm birsey olur mu cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah ama sanmıyorum canım olsam bir an önce aslan Pencesi kürünü yapcamİnşallah olursun cnm ya üç ayların hürmeti ne allah dualarimuzi kabul eder insallah
Olmaz herhalde canım yine de Dr a sor mutlakaYarın disci ye gidecem melek iğne vuruşta yerinde başlamayı düşünüyoruz nasıp se cnm birsey olur mu cnm
Artık başla yim dedim cnm bugün bitti adetin yarın de disci ye gidecem dolgu dışı yapmamış ağrıyor yarın da artık başlayalım dedik allah buyukturOlmaz herhalde canım yine de Dr a sor mutlaka
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bu ay tutar bebisin hazirana müjde verirsinArtık başla yim dedim cnm bugün bitti adetin yarın de disci ye gidecem dolgu dışı yapmamış ağrıyor yarın da artık başlayalım dedik allah buyuktur
Önce sen verece n inşallah cnm bu ayHadi bakalım hayırlısı canım inşallah bu ay tutar bebisin hazirana müjde verirsin
Inşallah canım olmazsa da birlikte veririz inşallahÖnce sen verece n inşallah cnm bu ay
İnşallah meleğimInşallah canım olmazsa da birlikte veririz inşallah
Aaaaaa yoksaHadi insalalh bakalımKızlar ben geldim gezdim tozdum yine melek hadi inşaallah hamissindir
Benden dün k.rengi geldi bugün gelmedi
Yok canım benimkinde teknik arıza oluştu heralde strestenAaaaaa yoksaHadi insalalh bakalım
Yaaa melekte kondurmuyo sende ikinz de hamis cikarsaniz hepimiizi yemege cikarirsiniz ona goreYok canım benimkinde teknik arıza oluştu heralde stresten
Hadi cnm inşallah gelmez o da yerleşme kanaması dir insallahKızlar ben geldim gezdim tozdum yine melek hadi inşaallah hamissindir
Benden dün k.rengi geldi bugün gelmedi
Bana hep böyle oluyor hicbirsey yerleşmiyor yahuHadi cnm inşallah gelmez o da yerleşme kanaması dir insallah
Kizlar teyzrmin kiziyla konustum 2 aylik hamileymis yeni ogrenmiss kazayla kalmissssss bizde bi kazaya kurban gitsek yaaaaBana hep böyle oluyor hicbirsey yerleşmiyor yahu
Kazayla kalanlara şaşırıyor um yaa allah allahKizlar teyzrmin kiziyla konustum 2 aylik hamileymis yeni ogrenmiss kazayla kalmissssss bizde bi kazaya kurban gitsek yaaaa
Ne kazası yahu nasıl oluyor kazayla ıstemezsen kocan takar bişiler yok olmadı mı sen kullanırsınız hap o da mi olmadı ertesi gün hapı var bu nasıl isKizlar teyzrmin kiziyla konustum 2 aylik hamileymis yeni ogrenmiss kazayla kalmissssss bizde bi kazaya kurban gitsek yaaaa
Bizde öte guc var canlarNe kazası yahu nasıl oluyor kazayla ıstemezsen kocan takar bişiler yok olmadı mı sen kullanırsınız hap o da mi olmadı ertesi gün hapı var bu nasıl is
Biz de sistematik çalışıyoruz planlı projeli bi şey yok
Kııızzzlar kaza yapıyoruz hepimiz hadi bakım