- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa var gibi meelekkk yarin ilk idrar arkadasimmmm ilk idrarüstteki ilk hali canlarım.ben onda da görmüştüm eşim yok demişti.2.si de şimdiki hali tesadüf gördüm ne diyosunuz
Yaaa telefon da giriyorum canim o yuzden ikinciyi görmedim. Birinciye baktim hayal meyal var gibiydi sinra 2 xiyi gördüm bence var yaaa mellek şükürler olsun bari birimizin olsunnnnnaltaki net de sen üsttekinde görüyon mu bişey canım.yaaa valla yoruldum test yapmaktan
umutlanamıyorumki canım yaaa sonradan gördüm çünkü.belkide ilk beş dakika da çıkmadı ben uydurdum.çünkü çoook zor görüyodum.ilk böyle görsem şimdi havaya uçmuştum sevinçtenYaaa telefon da giriyorum canim o yuzden ikinciyi görmedim. Birinciye baktim hayal meyal var gibiydi sinra 2 xiyi gördüm bence var yaaa mellek şükürler olsun bari birimizin olsunnnnn
Testin varmi fazladan yarin ilk idrarla yap canimumutlanamıyorumki canım yaaa sonradan gördüm çünkü.belkide ilk beş dakika da çıkmadı ben uydurdum.çünkü çoook zor görüyodum.ilk böyle görsem şimdi havaya uçmuştum sevinçten
eski testlerden var canım.yarın boş günüm belki kan vermeye giderim ruh halime göre bilmiyorumikincideki gibi çıksaydı hemen keşke yaaaTestin varmi fazladan yarin ilk idrarla yap canim
Melek yarın kan ver cnmeski testlerden var canım.yarın boş günüm belki kan vermeye giderim ruh halime göre bilmiyorumikincideki gibi çıksaydı hemen keşke yaaa
kendimi iyi hissedersem vercem canım.sen üstteki testte gördünmü bişeyMelek yarın kan ver cnm
Birsey varmış gibi görünüyor cnmkendimi iyi hissedersem vercem canım.sen üstteki testte gördünmü bişey
Melek tanısaydım seni zorla tutup elinden götürürüm seni kan vermeyekendimi iyi hissedersem vercem canım.sen üstteki testte gördünmü bişey
inşallah canım.Allahımm inşallah vardır yaaa nasıl uyuyacaksam şimdiiiBirsey varmış gibi görünüyor cnm
Hayırlısı ile olur insallah cnminşallah canım.Allahımm inşallah vardır yaaa nasıl uyuyacaksam şimdiii
canım yaaa ben varya hastaneye o kadar zor giden bir insanımki inanamazsın.Allahım kimseyi düşürmesin hastanelere.ama zatürreyken bile eşim zorla götürmüştü.bu konuda biraz deliyim sanırım kabul ediyorumMelek tanısaydım seni zorla tutup elinden götürürüm seni kan vermeye
evet yaaa neden koptuki buradan özletti kendini.galiba kafaya takmamak için girmiyoİle heyecan nie girmiyorsun
Kız sen hamilesin bak dovcem seni git kan testi yap sevindim biz de bu arada Leoparda gözümden kacmadi Sexy şey seni
Bn de öyleyim canım boyle yaparak hep kendime ettim 25 yaşındayım hic hastalanmazken 6 aydır surekli hastalanıyorum cnm insallah bize güzel haber verşrsincanım yaaa ben varya hastaneye o kadar zor giden bir insanımki inanamazsın.Allahım kimseyi düşürmesin hastanelere.ama zatürreyken bile eşim zorla götürmüştü.bu konuda biraz deliyim sanırım kabul ediyorum
Cm sende adet olmadıysan kan ver cnm bnm de kestim var ilk kahve olur ama hemen kırmızılar gelir cnmKız sen hamilesin bak dovcem seni git kan testi yap sevindim biz de bu arada Leoparda gözümden kacmadi Sexy şey seni