• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Soyle bakalim melekkkkkim
2015-05-12 21.38.53.jpg
2015-05-12 21.38.15.jpg

üstteki ilk hali canlarım.ben onda da görmüştüm eşim yok demişti.2.si de şimdiki hali tesadüf gördüm ne diyosunuz

altaki net de sen üsttekinde görüyon mu bişey canım.yaaa valla yoruldum test yapmaktan
Yaaa telefon da giriyorum canim o yuzden ikinciyi görmedim. Birinciye baktim hayal meyal var gibiydi sinra 2 xiyi gördüm bence var yaaa mellek şükürler olsun bari birimizin olsunnnnn

Yaaa telefon da giriyorum canim o yuzden ikinciyi görmedim. Birinciye baktim hayal meyal var gibiydi sinra 2 xiyi gördüm bence var yaaa mellek şükürler olsun bari birimizin olsunnnnn
umutlanamıyorumki canım yaaa sonradan gördüm çünkü.belkide ilk beş dakika da çıkmadı ben uydurdum.çünkü çoook zor görüyodum.ilk böyle görsem şimdi havaya uçmuştum sevinçten

umutlanamıyorumki canım yaaa sonradan gördüm çünkü.belkide ilk beş dakika da çıkmadı ben uydurdum.çünkü çoook zor görüyodum.ilk böyle görsem şimdi havaya uçmuştum sevinçten
Testin varmi fazladan yarin ilk idrarla yap canim

Melek tanısaydım seni zorla tutup elinden götürürüm seni kan vermeye
:KK70:canım yaaa ben varya hastaneye o kadar zor giden bir insanımki inanamazsın.Allahım kimseyi düşürmesin hastanelere.ama zatürreyken bile eşim zorla götürmüştü.bu konuda biraz deliyim sanırım kabul ediyorum

:KK70:canım yaaa ben varya hastaneye o kadar zor giden bir insanımki inanamazsın.Allahım kimseyi düşürmesin hastanelere.ama zatürreyken bile eşim zorla götürmüştü.bu konuda biraz deliyim sanırım kabul ediyorum
Bn de öyleyim canım boyle yaparak hep kendime ettim 25 yaşındayım hic hastalanmazken 6 aydır surekli hastalanıyorum cnm insallah bize güzel haber verşrsin

Back