- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.001
İnsallah rabbim seni ummadığın anda sevindirir canimmkızlaaaar napıyonuzzz? kumral ada bence yerleşme ooo canım.ben hala olmadım test de negatif hala.niye böyle oldu bilmiyorum yaaa.kan testi de yaptırmak gelmiyor içimden çünkü negatif olunca daha çok üzülcem en azından böyle normal bekliyorum.ama iyice gerildimm artık olmak istiyorum yaaa bebek falan yok biliyorum
Canim eczaneden baska bi marka deneseydin yaakızlaaaar napıyonuzzz? kumral ada bence yerleşme ooo canım.ben hala olmadım test de negatif hala.niye böyle oldu bilmiyorum yaaa.kan testi de yaptırmak gelmiyor içimden çünkü negatif olunca daha çok üzülcem en azından böyle normal bekliyorum.ama iyice gerildimm artık olmak istiyorum yaaa bebek falan yok biliyorum
inşallah hepimizi canımİnsallah rabbim seni ummadığın anda sevindirir canimm
yeni aklıma geldi o.eşime söyleyim alsın.acaba diyorum soğan suyu mu geciktirdiCanim eczaneden baska bi marka deneseydin yaa
Geciktirmez ya sogan suyu söktürür diye biliyorum amayeni aklıma geldi o.eşime söyleyim alsın.acaba diyorum soğan suyu mu geciktirdi
ben de öyle biliyorum.niye böyle olduuuum çok üzgünüm yaa.hem kullandığım test güvenilir bir test olsa çıkardı yaniii.kesin bi sorun var offfGeciktirmez ya sogan suyu söktürür diye biliyorum ama
Internetten aldinbdemi onu son kullanma tarihi ne baktin miben de öyle biliyorum.niye böyle olduuuum çok üzgünüm yaa.hem kullandığım test güvenilir bir test olsa çıkardı yaniii.kesin bi sorun var offf
Normalde dündü demiben de öyle biliyorum.niye böyle olduuuum çok üzgünüm yaa.hem kullandığım test güvenilir bir test olsa çıkardı yaniii.kesin bi sorun var offf
Soğan suyu benimkini geciktirmisti canım ama inş. Hamilesindiryeni aklıma geldi o.eşime söyleyim alsın.acaba diyorum soğan suyu mu geciktirdi
Bende Şubat'ta yaptim ama gecikmwdi benimkiSoğan suyu benimkini geciktirmisti canım ama inş. Hamilesindir
Ben hamile olduğuma dair zerre ümidim yok
baktım canım evet netten aldımInternetten aldinbdemi onu son kullanma tarihi ne baktin mi
evet dündüNormalde dündü demi
kırmızıya döndümü de adetin.bence hamilesiiiiin.ne kadar gecikmişti canım?inşallah çok gecikmez yaaSoğan suyu benimkini geciktirmisti canım ama inş. Hamilesindir
Ben hamile olduğuma dair zerre ümidim yok
Canim bazilarinda geciktiroyormus hatta Benin adetim hiçbir zaman gecikmezdi hep erken olurdu ben de şaşırmıştimBende Şubat'ta yaptim ama gecikmwdi benimki
3 gün gecikti benimki o zamankırmızıya döndümü de adetin.bence hamilesiiiiin.ne kadar gecikmişti canım?inşallah çok gecikmez yaa
inşallah gecikmez daha yaa dra gidicektim offf.inşallah hamilesindir canım.test yaptın mı3 gün gecikti benimki o zaman
Kuzum benim adet hep böyle sinyaller verir gelir sonra o yüzden ümitli degilim
Cnm sen hamilesinben de öyle biliyorum.niye böyle olduuuum çok üzgünüm yaa.hem kullandığım test güvenilir bir test olsa çıkardı yaniii.kesin bi sorun var offf
Cok hossun arkadasim direk soyledin ya ben bile kesin gozuyle baktımCnm sen hamilesin
Ewet cnm ya adeti hiç gecikmiyormus öyle olunca bende direk soyledimCok hossun arkadasim direk soyledin ya ben bile kesin gozuyle baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?