- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.041
içinde de 50 tablet var.bende çok araştırmıştım almadan önce.iyiki bunu almışımBana folidoce verdi doktor bn onu içinde kaşındım cnm doktor ondan degildir dedi ama sen iki gun kullanma eger gecerse o yaptı gecmezse kullan dedi kaca alıyorsun cnm bn 15 tl ye aldım
kırmızıya dönmedin dimi canım.ben senden umutluyum bacıııBen de folidoce kullanıyorum
Mambia üzülme kuzum gecelerin kullandığı antibiyotik var sen çalışmalara devam
Ben naz yapıyorum ilgi bekliyorum duygusalim yüzümün rengi yok hastalık belirtileri hep bunlar
Cnm insallah olmazsın adet cnm beni folidoce kaşındırıyor olabilir mi ki cnmBen de folidoce kullanıyorum
Ben naz yapıyorum ilgi bekliyorum duygusalim yüzümün rengi yok hastalık belirtileri hep bunlar
Bn ikinizden de umutlarım cnmkırmızıya dönmedin dimi canım.ben senden umutluyum bacııı
öncesinde yoksa kaşıntı olabilir canımCnm insallah olmazsın adet cnm beni folidoce kaşındırıyor olabilir mi ki cnm
Cnm ne zamn içiyorsun ac karnına mı yoksa tok muBen de folidoce kullanıyorum
ben bir kez akşam tok içiyorum canım.bu arada senin folik asit kaşıntılı kabarcıklar yaparmışBn ikinizden de umutlarım cnm
Yok dönmedi ama ben umutlu değilimkırmızıya dönmedin dimi canım.ben senden umutluyum bacııı
tok kiçiyorum canimCnm ne zamn içiyorsun ac karnına mı yoksa tok mu
he he tamam yarın o da kesilsin ondan sonra görürüm ben seniYok dönmedi ama ben umutlu değilim
Ben de çikolata kisti var ya ondan önce kahve gelir sonra kırmızıhe he tamam yarın o da kesilsin ondan sonra görürüm ben seni
ama kırmızı gelmemişkiii bilemezsin canım yarına kadar kırmızı da gelmezse inşallah gelmez test yaparsınBen de çikolata kisti var ya ondan önce kahve gelir sonra kırmızı
K.rengide kesildi zaten
Disim ağrıyordu çektirdim caniİnsallah cnm ya yüzümü güler insallah hepinizin sen niye narkoz yedin cnm
Folbiol kullaniyorum canim ama kilo aldimCnm hangi marka folik asit kullabıyorsun
aaa kişiye göre etki ediyor demekkiDisim ağrıyordu çektirdim cani
Folbiol kullaniyorum canim ama kilo aldim
Arkadasin kullandiginda baska vitamin de var ondan pahali canim3 lira canımm.dene bence pişman olmazsın
Soyle bakalim melekkkkkimkızlaaaar bi yardımcı olur musunuz bişi dicem
heee b12 var ayrıcaArkadasin kullandiginda baska vitamin de var ondan pahali canim
Hemen att bakalimşimdi ben bugün test yapmıştım akşam farklı bir markayla çizgi ben çooook silik gördüm eşim göremedi.sonra şimdi baktım teste tesadüfen bildiğin çizgi var.acaba diyorum ilk silik gördüğümde de o çizgi mi vardı.testleri atıyım bi bakıverin bacılar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?