kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

geçmiş olsun canım.su iç bol bol

inşallah.hepimize nasip olsun.sanırım artık olsun diye uğraşmıcam canım.Hayırlısı neyse hakkımızda o olsun

bugünde çok halsizim başım ağrıyo gibi sanki boğazımda ağrıyo ateşim de var ilaç falan içemiyorum.iyice hastalık hastası oldum galibavücudum çok kırgın

bugünde çok halsizim başım ağrıyo gibi sanki boğazımda ağrıyo ateşim de var ilaç falan içemiyorum.iyice hastalık hastası oldum galibavücudum çok kırgın
sende bndensin cnm kulagım arıyor bnmde artık ilaç içmek istemiyom başımda ağrıyor sürekli gözüm yatakta eşim uyutmuyor bni kaç gündür kulağım felaket agrıyo.. gali balgam çok çıkartmaktan geçmiş olsun tatlım

Geldim geldim canim iftari mibettim 3 bardak su ictimn400 ml bardakla ama yaniyorum inanin hayirlisi olsun kzuim bu ay bende de belirti falan yok hos histe yok artik bende zamana biraktik temmuzda memleket yapacaz hayurlisi hersey

sağol sana da çoook geçmiş olsun canım ya ne zamandır çekiyosun.

Geldim geldim canim iftari mibettim 3 bardak su ictimn400 ml bardakla ama yaniyorum inanin hayirlisi olsun kzuim bu ay bende de belirti falan yok hos histe yok artik bende zamana biraktik temmuzda memleket yapacaz hayurlisi hersey
niyetimiydin cnm allah kabul etsin cnm insaşşah olur bebişin kuzummmmm

Kiz oyle demee... umutsuzluk yoook... ben onumuzdeki ay tup bebege karar verdim... doktora mail attim hemen dondu. Asilama yapmadan tup bebek olabilir dedi. asilamayla ugrasamicam... olursa olur Rabb im verir inşAllah..

Kiz oyle demee... umutsuzluk yoook... ben onumuzdeki ay tup bebege karar verdim... doktora mail attim hemen dondu. Asilama yapmadan tup bebek olabilir dedi. asilamayla ugrasamicam... olursa olur Rabb im verir inşAllah..
kaç yıldır deniyorsunuzda hemen tüp bebek yapıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…