• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Oooi kisslarr gelmis ama benb3 gundur sistit le ugrasiyorum bugun de niyetleneyim dedim oda beni mahvetti .su icmem geeekiyo neyse ki 25 dk kaldi cok şükür melekcim bu ay vmbende nötr um yaa. Psikoloj8m sifir o konuda ama hayat iste umutlaniyoruz
geçmiş olsun canım.su iç bol bol

adetim başladı cnm . hayırlısı cnm inşallah tez zamanda hamiş olursun . cok zor bi dönem o yuzden güçlü olmamız gerek cnm kendini yıpratma cnm bn seni çok iyi anlıyorum bn kendimi bir yıl çok yıprattım eşime olmayacak zorlamayalım dedim ve yanlış yaptığımı anlaım belki öyle takmasaydım olacaktı. o yuzden rahat ol allaha bırak cnm allahım neylerse güzel eyler....
inşallah.hepimize nasip olsun.sanırım artık olsun diye uğraşmıcam canım.Hayırlısı neyse hakkımızda o olsun

bugünde çok halsizim başım ağrıyo gibi sanki boğazımda ağrıyo ateşim de var ilaç falan içemiyorum.iyice hastalık hastası oldum galiba:KK70:vücudum çok kırgın:110:

bugünde çok halsizim başım ağrıyo gibi sanki boğazımda ağrıyo ateşim de var ilaç falan içemiyorum.iyice hastalık hastası oldum galiba:KK70:vücudum çok kırgın:110:
sende bndensin cnm kulagım arıyor bnmde artık ilaç içmek istemiyom başımda ağrıyor sürekli gözüm yatakta eşim uyutmuyor bni kaç gündür kulağım felaket agrıyo.. gali balgam çok çıkartmaktan geçmiş olsun tatlım

Geldim geldim canim iftari mibettim 3 bardak su ictimn400 ml bardakla ama yaniyorum inanin hayirlisi olsun kzuim bu ay bende de belirti falan yok hos histe yok artik bende zamana biraktik temmuzda memleket yapacaz hayurlisi hersey

sende bndensin cnm kulagım arıyor bnmde artık ilaç içmek istemiyom başımda ağrıyor sürekli gözüm yatakta eşim uyutmuyor bni kaç gündür kulağım felaket agrıyo.. gali balgam çok çıkartmaktan geçmiş olsun tatlım
sağol sana da çoook geçmiş olsun canım ya ne zamandır çekiyosun.

Geldim geldim canim iftari mibettim 3 bardak su ictimn400 ml bardakla ama yaniyorum inanin hayirlisi olsun kzuim bu ay bende de belirti falan yok hos histe yok artik bende zamana biraktik temmuzda memleket yapacaz hayurlisi hersey
niyetimiydin cnm allah kabul etsin cnm insaşşah olur bebişin kuzummmmm

kumral ada canım sol yanım acıyor anne diye bi şiir vardı güzel onu oku kıss
kızlaaaaar napıyosunuz bakıyım bu aralar çok giremedim:KK54:var mı belirtileriniz ne alemdesiniz? benim belirtim falan yok yine. biliyorum belirti herkeste olmak zorunda değil.biliyorum Allah'tan da umut kesilmez ama maalesef benim yine umudum yok kızlar:110:bu ay öyle fazla da düşünüp takmadım ama yine de umudum yok.biraz erken oldu ama sanırım pes ediyorum ben.boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum.çok değişik duygular içindeyim yaaa anlamlandıramıyorum tarif edemiyorum.herhalde benim çocuğum olmucak..
Kiz oyle demee... umutsuzluk yoook... ben onumuzdeki ay tup bebege karar verdim... doktora mail attim hemen dondu. Asilama yapmadan tup bebek olabilir dedi. asilamayla ugrasamicam... olursa olur Rabb im verir inşAllah..

Kiz oyle demee... umutsuzluk yoook... ben onumuzdeki ay tup bebege karar verdim... doktora mail attim hemen dondu. Asilama yapmadan tup bebek olabilir dedi. asilamayla ugrasamicam... olursa olur Rabb im verir inşAllah..
kaç yıldır deniyorsunuzda hemen tüp bebek yapıyon

Back