kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kızlar Günaydın bana anneler günü ile ilgili şiir ya da şiir tadında düz yazi lazım bildiginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz ben okuyacağım

Kizlar neelrdesiniz yoksa umudunuz kalmadi mi bu ay

kumral ada canım sol yanım acıyor anne diye bi şiir vardı güzel onu oku kıss
kızlaaaaar napıyosunuz bakıyım bu aralar çok giremedimvar mı belirtileriniz ne alemdesiniz? benim belirtim falan yok yine. biliyorum belirti herkeste olmak zorunda değil.biliyorum Allah'tan da umut kesilmez ama maalesef benim yine umudum yok kızlarbu ay öyle fazla da düşünüp takmadım ama yine de umudum yok.biraz erken oldu ama sanırım pes ediyorum ben.boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum.çok değişik duygular içindeyim yaaa anlamlandıramıyorum tarif edemiyorum.herhalde benim çocuğum olmucak..

l
öyle hissetmen çok normal canım hepimiz aynı durumdayız aynı hisleri paylaşıyoruz...ben de diyorumki olacağını bilsen mesela 2 sonra olacak bilsen beklersin ama böyle beklemek daha çok yıpratıyo insanı..

Melek bunu sana yakistiramadim cnm sen pozitif birisin boyle dusunme cnm bizim bebislerimiz olacak cnm allahim buyuk sen dua et cnm inan olacagini belirtilere gelince adettin gecikecek ondan sonra baslayacak cnm simdiden baslamaz. Bnm bugun kahverengi akinti geldi adetim olacak sanirim canim

Sol yanim ben de düşündüm aslında olabilir
Sende problem yok di mi canim eşinde normal neden olmasın benim çikom var mesela

inşallah bir an önce olursun da başlarsın çalışmalara canım.dua ediyorum canım inşallah olur.aslında umudumu kesmiyorum da ama bilmiyorum işte yaaa çok bunaldım galiba

Sol yanim ben de düşündüm aslında olabilir
Sende problem yok di mi canim eşinde normal neden olmasın benim çikom var mesela
dr bi sorun yok dedi.adet oluyum tekrar etcek tahlilleri.zaten bi adet oluyum rahatlıcam.bu bekleme döneminde çok bunalıyorum canım.bakalım inşallah bi sorun çıkmaz tahlillerde 7 gün kaldı bata

dr bi sorun yok dedi.adet oluyum tekrar etcek tahlilleri.zaten bi adet oluyum rahatlıcam.bu bekleme döneminde çok bunalıyorum canım.bakalım inşallah bi sorun çıkmaz tahlillerde 7 gün kaldı bata
Olur inşaallah canim senin ... ben de bu kist olunca umudumu kaybediyorum her ay biraz daha

Oooi kisslarr gelmis ama benb3 gundur sistit le ugrasiyorum bugun de niyetleneyim dedim oda beni mahvetti .su icmem geeekiyo neyse ki 25 dk kaldi cok şükür melekcim bu ay vmbende nötr um yaa. Psikoloj8m sifir o konuda ama hayat iste umutlaniyoruz

inşallah bir an önce olursun da başlarsın çalışmalara canım.dua ediyorum canım inşallah olur.aslında umudumu kesmiyorum da ama bilmiyorum işte yaaa çok bunaldım galiba
adetim başladı cnm . hayırlısı cnm inşallah tez zamanda hamiş olursun . cok zor bi dönem o yuzden güçlü olmamız gerek cnm kendini yıpratma cnm bn seni çok iyi anlıyorum bn kendimi bir yıl çok yıprattım eşime olmayacak zorlamayalım dedim ve yanlış yaptığımı anlaım belki öyle takmasaydım olacaktı. o yuzden rahat ol allaha bırak cnm allahım neylerse güzel eyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…