- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.481
günaydın canımGünaydin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımGünaydin kizlar
haklısın canım da insanlar senin ne halde olduğunu bilmeden konuşunca can sıkıcı oluyor..Canim açıklama yapmak zorunda değilsin başkalarına kendini üzme yıpratma
lkumral ada canım sol yanım acıyor anne diye bi şiir vardı güzel onu oku kıss
kızlaaaaar napıyosunuz bakıyım bu aralar çok giremedimvar mı belirtileriniz ne alemdesiniz? benim belirtim falan yok yine. biliyorum belirti herkeste olmak zorunda değil.biliyorum Allah'tan da umut kesilmez ama maalesef benim yine umudum yok kızlarbu ay öyle fazla da düşünüp takmadım ama yine de umudum yok.biraz erken oldu ama sanırım pes ediyorum ben.boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum.çok değişik duygular içindeyim yaaa anlamlandıramıyorum tarif edemiyorum.herhalde benim çocuğum olmucak..
2 yıl sonra demek istediml
öyle hissetmen çok normal canım hepimiz aynı durumdayız aynı hisleri paylaşıyoruz...ben de diyorumki olacağını bilsen mesela 2 sonra olacak bilsen beklersin ama böyle beklemek daha çok yıpratıyo insanı..
Melek bunu sana yakistiramadim cnm sen pozitif birisin boyle dusunme cnm bizim bebislerimiz olacak cnm allahim buyuk sen dua et cnm inan olacagini belirtilere gelince adettin gecikecek ondan sonra baslayacak cnm simdiden baslamaz. Bnm bugun kahverengi akinti geldi adetim olacak sanirim canimkumral ada canım sol yanım acıyor anne diye bi şiir vardı güzel onu oku kıss
kızlaaaaar napıyosunuz bakıyım bu aralar çok giremedimvar mı belirtileriniz ne alemdesiniz? benim belirtim falan yok yine. biliyorum belirti herkeste olmak zorunda değil.biliyorum Allah'tan da umut kesilmez ama maalesef benim yine umudum yok kızlarbu ay öyle fazla da düşünüp takmadım ama yine de umudum yok.biraz erken oldu ama sanırım pes ediyorum ben.boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum.çok değişik duygular içindeyim yaaa anlamlandıramıyorum tarif edemiyorum.herhalde benim çocuğum olmucak..
2 yıl sonra demek istedim
Sol yanim ben de düşündüm aslında olabilirkumral ada canım sol yanım acıyor anne diye bi şiir vardı güzel onu oku kıss
evet hem de çok yıpratıyol
öyle hissetmen çok normal canım hepimiz aynı durumdayız aynı hisleri paylaşıyoruz...ben de diyorumki olacağını bilsen mesela 2 sonra olacak bilsen beklersin ama böyle beklemek daha çok yıpratıyo insanı..
inşallah bir an önce olursun da başlarsın çalışmalara canım.dua ediyorum canım inşallah olur.aslında umudumu kesmiyorum da ama bilmiyorum işte yaaa çok bunaldım galibaMelek bunu sana yakistiramadim cnm sen pozitif birisin boyle dusunme cnm bizim bebislerimiz olacak cnm allahim buyuk sen dua et cnm inan olacagini belirtilere gelince adettin gecikecek ondan sonra baslayacak cnm simdiden baslamaz. Bnm bugun kahverengi akinti geldi adetim olacak sanirim canim
dr bi sorun yok dedi.adet oluyum tekrar etcek tahlilleri.zaten bi adet oluyum rahatlıcam.bu bekleme döneminde çok bunalıyorum canım.bakalım inşallah bi sorun çıkmaz tahlillerde 7 gün kaldı bataSol yanim ben de düşündüm aslında olabilir
Sende problem yok di mi canim eşinde normal neden olmasın benim çikom var mesela
Olur inşaallah canim senin ... ben de bu kist olunca umudumu kaybediyorum her ay biraz dahadr bi sorun yok dedi.adet oluyum tekrar etcek tahlilleri.zaten bi adet oluyum rahatlıcam.bu bekleme döneminde çok bunalıyorum canım.bakalım inşallah bi sorun çıkmaz tahlillerde 7 gün kaldı bata
canım hepimizin olur inşallah.ben de var mı yok mu bilmiyorumki biri solda polikistik görünüm var dedi.biri hiç bir şey yok dedi.benim de belirsiz yani.Olur inşaallah canim senin ... ben de bu kist olunca umudumu kaybediyorum her ay biraz daha
adetim başladı cnm . hayırlısı cnm inşallah tez zamanda hamiş olursun . cok zor bi dönem o yuzden güçlü olmamız gerek cnm kendini yıpratma cnm bn seni çok iyi anlıyorum bn kendimi bir yıl çok yıprattım eşime olmayacak zorlamayalım dedim ve yanlış yaptığımı anlaım belki öyle takmasaydım olacaktı. o yuzden rahat ol allaha bırak cnm allahım neylerse güzel eyler....inşallah bir an önce olursun da başlarsın çalışmalara canım.dua ediyorum canım inşallah olur.aslında umudumu kesmiyorum da ama bilmiyorum işte yaaa çok bunaldım galiba