• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kızlaaarr günaydın.iki gündür kendimi çok yorgun hissediyorum o yüzden giremedim.bugün de öyleyim çok yorgunum yaaa herhalde havalardan falan.siz neler yapıyorsunuz? kumral adacım ve svgrcncim alemsiniz kızlar he yumurtluyoz çıkacak civciv:KK70:umarım bu ay öğreniriz de dokuz ay sonra çıkar:KK48:
Titre kendine gel bebis yap :KK70: çocuğuna dersin seni yorgun yorgun yaptım değerini bil diye:rolleyes:

günaydın kızlar bende giremedim çoktandır perşembe gemeye gittik cuma temizlik yaptım dün kaynım geldi bekar kız arıyor kendisi eşimde çöp çatanlık yapıyor yemek bulaşık derken çok yoruldum 2 gündür yatağımızda uyuyoruz kızlar ben alışamadım yaa çok yadırgıyorum yerimi gece hiç uyuyamıyorum çok huzursuzlanıyorum çok kötü uykusuzluk

Ooo hosgeldiniz bubtopik boyle uyusuk olmasin yaa kzilar bende bigun dip bucak temizlige girdim kocis evde kanepe koltuk cektiriuom ona iyiyiz yumurtlama gunum bitti benim simdi beklwmeye girdim yine bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Kızlarrrrr bana yardım edinnnnn fikrinize ihtiyacım var..ben geçen ay yasmin kullandım kistim vardı geçsin diye geçen kontrole gittim geçmişşşş:) 5 aydır istiyoruz bebek 6. aya gircez veee doktor bu ay için klomen verdi..hiç beklemiyodum herhangi bir tedaviye başlayacağını daha erken 1 yıl olsun gel der sanıyodum..benim de kafam karışık klomene başlasam mı yoksa daha erken mi biraz daha akışına mı bıraksak yoksa zaman kaybetmeden tedavi mi bilemedim..yumurta çatlama sorunum var bazı aylar çatlıyor bazı aylar çatlamıyor:(

Kızlarrrrr bana yardım edinnnnn fikrinize ihtiyacım var..ben geçen ay yasmin kullandım kistim vardı geçsin diye geçen kontrole gittim geçmişşşş:) 5 aydır istiyoruz bebek 6. aya gircez veee doktor bu ay için klomen verdi..hiç beklemiyodum herhangi bir tedaviye başlayacağını daha erken 1 yıl olsun gel der sanıyodum..benim de kafam karışık klomene başlasam mı yoksa daha erken mi biraz daha akışına mı bıraksak yoksa zaman kaybetmeden tedavi mi bilemedim..yumurta çatlama sorunum var bazı aylar çatlıyor bazı aylar çatlamıyor:KK43:
canım başla klomene vakit kaybetme bence

ailen eşinin ailesi falan biliyo mu durumu sizin? bizimkiler sürekli her aradıklarında bebek mevzusu ben de doktora gidiyorum diyemiyorum en son biz de istiyoruz falan dedim ama daha fazlasını söyleyemiyorum
Canim açıklama yapmak zorunda değilsin başkalarına kendini üzme yıpratma

ailen eşinin ailesi falan biliyo mu durumu sizin? bizimkiler sürekli her aradıklarında bebek mevzusu ben de doktora gidiyorum diyemiyorum en son biz de istiyoruz falan dedim ama daha fazlasını söyleyemiyorum
canım benim ailem biliyor ancak eşimin ailesi bilmiyor kayınvalidem fazla panik söylemedik ona sormuyor çok bebek olayını eşim pek fırsat vermiyor zamanı gelince olur deyiveriyor hem yeni torunu oldu kaynımdan şimdi onunla hemhal oluyor bize hiç bulaşmıyor çok şükür

Kizlaaaar... nasilsiniz yone uykudasinizdir. Canakkale deydim yazamadim... son durumlar ne ? :KK54:muhabbetleri yatin okurum artik :)

Back