- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.461
Ay canım inşaallah Allah im bize de nasip etsintsk ederim bitanem bu ay sende yapcan ins ocak annesi olcan ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım inşaallah Allah im bize de nasip etsintsk ederim bitanem bu ay sende yapcan ins ocak annesi olcan ins
Titre kendine gel bebis yap çocuğuna dersin seni yorgun yorgun yaptım değerini bil diyekızlaaarr günaydın.iki gündür kendimi çok yorgun hissediyorum o yüzden giremedim.bugün de öyleyim çok yorgunum yaaa herhalde havalardan falan.siz neler yapıyorsunuz? kumral adacım ve svgrcncim alemsiniz kızlar he yumurtluyoz çıkacak civcivumarım bu ay öğreniriz de dokuz ay sonra çıkar
Iyi yapmışsın canım gez toz bakalimGunaudin cnm dun gezmedeydik o yuzden giremedim aksamda bi torgunluk coktu hemen utumusum siz napiyorsuniz bakim
Bn bibkere denedim crazy tekniginibende dua ediyorum kuzuminanirmisin burda kanki olduk herkesse dua ediyorum bi vildanca gorulmuyo diger arkadaslar hep burdayiz ilk mujdeleride vercez birborimize insallah crazy teknigiyle
canım başla klomene vakit kaybetme benceKızlarrrrr bana yardım edinnnnn fikrinize ihtiyacım var..ben geçen ay yasmin kullandım kistim vardı geçsin diye geçen kontrole gittim geçmişşşş:) 5 aydır istiyoruz bebek 6. aya gircez veee doktor bu ay için klomen verdi..hiç beklemiyodum herhangi bir tedaviye başlayacağını daha erken 1 yıl olsun gel der sanıyodum..benim de kafam karışık klomene başlasam mı yoksa daha erken mi biraz daha akışına mı bıraksak yoksa zaman kaybetmeden tedavi mi bilemedim..yumurta çatlama sorunum var bazı aylar çatlıyor bazı aylar çatlamıyor
sen kullanmışmıydın canım klomen?canım başla klomene vakit kaybetme bence
yok canım bana vermedi doktor benim çikolata kistim var biliyorsun ben visanne kullanıyorum ve korunuyoruz biz 1 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum nasip bakalımsen kullanmışmıydın canım klomen?
kist olunca klomen verilmiyor değil mi..nasılsın peki canım?yok canım bana vermedi doktor benim çikolata kistim var biliyorsun ben visanne kullanıyorum ve korunuyoruz biz 1 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum nasip bakalım
yok canım kistle alakası yok klomenin şimdilerde iyiyim ağrım yok çok şükürkist olunca klomen verilmiyor değil mi..nasılsın peki canım?
ailen eşinin ailesi falan biliyo mu durumu sizin? bizimkiler sürekli her aradıklarında bebek mevzusu ben de doktora gidiyorum diyemiyorum en son biz de istiyoruz falan dedim ama daha fazlasını söyleyemiyorumyok canım kistle alakası yok klomenin şimdilerde iyiyim ağrım yok çok şükür
Canim açıklama yapmak zorunda değilsin başkalarına kendini üzme yıpratmaailen eşinin ailesi falan biliyo mu durumu sizin? bizimkiler sürekli her aradıklarında bebek mevzusu ben de doktora gidiyorum diyemiyorum en son biz de istiyoruz falan dedim ama daha fazlasını söyleyemiyorum
Hıh geçmiş olsun ilaç da kullanamazsın simdiKizlar sistit oldum yaaa cok fenayim
Evet yaaa ama frenk üzümü kaynatio iciyomHıh geçmiş olsun ilaç da kullanamazsın simdi
canım benim ailem biliyor ancak eşimin ailesi bilmiyor kayınvalidem fazla panik söylemedik ona sormuyor çok bebek olayını eşim pek fırsat vermiyor zamanı gelince olur deyiveriyor hem yeni torunu oldu kaynımdan şimdi onunla hemhal oluyor bize hiç bulaşmıyor çok şükürailen eşinin ailesi falan biliyo mu durumu sizin? bizimkiler sürekli her aradıklarında bebek mevzusu ben de doktora gidiyorum diyemiyorum en son biz de istiyoruz falan dedim ama daha fazlasını söyleyemiyorum