• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kizlar ruyami anlatayim size hayrdir insalalh ....
CRAZYBEL den etkilendim galiba olabilir yani simdi anlatiyorum
Kizlar ben CRAZYBEL misin hamilelik takvimi yapmisim 7 haftalik hamilelik gozukuyirdu bakiyorum CRAZYBEL ama yaziyorum size bakiyorum benim hesap bi sevinc bi sevinc anlatamam yaa RABBIM HAYRLARA VERIR İNŞALLAH
inşaallah müjdeli haber alırsın bebişini alırsın cnm

Ben de 2 yildir belki hamileyimdir diye ilac icmiyorum.. zaten sevmem de hic... ama onumuzdeki ay hormonlari kaktiricaklar... offf yaaa :KK17:
bn altı aydır çok ilaç içtim cnm o yuzden artık ne doktoru görmek istiyom ne de ilaç öyle çekiyom cnm boğazada vurur mu ağrı

bn altı aydır çok ilaç içtim cnm o yuzden artık ne doktoru görmek istiyom ne de ilaç öyle çekiyom cnm boğazada vurur mu ağrı
Kulaga bogaza vurur cnm. En azindan bol ilik su ic ki iltihap yapmasin... bi de bogaz iltihabi falan ugrasma

Hepimiz yedik cnm bi sen mi :KK19:

:KK48:olabilir bizler için kafayı yemek çok da uzak bi durum sayılmaz:KK70:

canım bn her gün hamiş olduğumu görürdüm :)) isteğimizden kaynaklı
hayirlisini versin Rabbimiz kizlar peygamber efendimiz zamaninda yasanmis bi hikaye anlatayim.
Peygamber efendim yolda giderken bi hanim görür. Duraklar bakar gülümser ve yoluna devam eder.
Kadinin esi eve gelince esine durumu anlatir .bi sorarmisin neden gulumsedi bana der.
Adam ogle vaktinde namazdan sonra peygaber efendimizi gorur ve sorar.
Ya resullah bugün hanimima bakio gulumsemissiniz nedenini esim cok merak ediyor demis.
Resullallah da haniminin karninda bi eekek bebek bana gukumseyip selam vedi bende ona gulumsedim demis.
Adam sevincle eve donmus .esine anlatmis sebebini.vakit ikindiye girerken kadin namzdan sonra rabbime dua etmis .hakkimda hayirlisini ver hayurli bi evlat olsun diye dua etmis ..9 ay gecmis ve kadin dogum yapmis.bi kizlari olmus adam donmus kalmis.hemen resulallahin yanina gidip sormus .sen erkek bebk dedin neden kiz oldu diye.
Peygaber efendimiz gulumsemis ve cevaplamis.hanimin ikindi ezanindan sonra hayirlisini istedi ve rabbim onun icin hayirlisi icin kiz evlat nasio etti demis .

Ne guzel demi dua edelim bol bol ezani duydugunuzda mutlaka dua edin edelim ..

hayirlisini versin Rabbimiz kizlar peygamber efendimiz zamaninda yasanmis bi hikaye anlatayim.
Peygamber efendim yolda giderken bi hanim görür. Duraklar bakar gülümser ve yoluna devam eder.
Kadinin esi eve gelince esine durumu anlatir .bi sorarmisin neden gulumsedi bana der.
Adam ogle vaktinde namazdan sonra peygaber efendimizi gorur ve sorar.
Ya resullah bugün hanimima bakio gulumsemissiniz nedenini esim cok merak ediyor demis.
Resullallah da haniminin karninda bi eekek bebek bana gukumseyip selam vedi bende ona gulumsedim demis.
Adam sevincle eve donmus .esine anlatmis sebebini.vakit ikindiye girerken kadin namzdan sonra rabbime dua etmis .hakkimda hayirlisini ver hayurli bi evlat olsun diye dua etmis ..9 ay gecmis ve kadin dogum yapmis.bi kizlari olmus adam donmus kalmis.hemen resulallahin yanina gidip sormus .sen erkek bebk dedin neden kiz oldu diye.
Peygaber efendimiz gulumsemis ve cevaplamis.hanimin ikindi ezanindan sonra hayirlisini istedi ve rabbim onun icin hayirlisi icin kiz evlat nasio etti demis .

Ne guzel demi dua edelim bol bol ezani duydugunuzda mutlaka dua edin edelim ..
Ay ben bunu hic duymamistim Allah senden razi olsun canim... :KK19:

Back