- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.541
ay canim ya. Ne ilaci aldin???çok kötüymüş cnm kulağım çok ağrıyor dişimden çok yemek yiyemiyorum ağrısından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canim ya. Ne ilaci aldin???çok kötüymüş cnm kulağım çok ağrıyor dişimden çok yemek yiyemiyorum ağrısından
inşaallah müjdeli haber alırsın bebişini alırsın cnmKizlar ruyami anlatayim size hayrdir insalalh ....
CRAZYBEL den etkilendim galiba olabilir yani simdi anlatiyorum
Kizlar ben CRAZYBEL misin hamilelik takvimi yapmisim 7 haftalik hamilelik gozukuyirdu bakiyorum CRAZYBEL ama yaziyorum size bakiyorum benim hesap bi sevinc bi sevinc anlatamam yaa RABBIM HAYRLARA VERIR İNŞALLAH
ilAÇ içmiyorum cnm içmememe kararı aldım cnmay canim ya. Ne ilaci aldin???
Ay hadi Rabbim hayirlara yazsin tez zamanda inşAllah...tez zamanda bebişin geliyordur inşallah hayırlar olsun
Kafayi yedim galibatez zamanda bebişin geliyordur inşallah hayırlar olsun
Ben de 2 yildir belki hamileyimdir diye ilac icmiyorum.. zaten sevmem de hic... ama onumuzdeki ay hormonlari kaktiricaklar... offf yaaailAÇ içmiyorum cnm içmememe kararı aldım cnm
Hepimiz yedik cnm bi sen miKafayi yedim galiba
olabilir bizler için kafayı yemek çok da uzak bi durum sayılmazKafayi yedim galiba
canım bn her gün hamiş olduğumu görürdüm :)) isteğimizden kaynaklıKafayi yedim galiba
bn altı aydır çok ilaç içtim cnm o yuzden artık ne doktoru görmek istiyom ne de ilaç öyle çekiyom cnm boğazada vurur mu ağrıBen de 2 yildir belki hamileyimdir diye ilac icmiyorum.. zaten sevmem de hic... ama onumuzdeki ay hormonlari kaktiricaklar... offf yaaa
Kulaga bogaza vurur cnm. En azindan bol ilik su ic ki iltihap yapmasin... bi de bogaz iltihabi falan ugrasmabn altı aydır çok ilaç içtim cnm o yuzden artık ne doktoru görmek istiyom ne de ilaç öyle çekiyom cnm boğazada vurur mu ağrı
hepsi üst üste geldi :) allahtan hayırlısı demekki allahın ismini daha çok zikretmemi istiyorKulaga bogaza vurur cnm. En azindan bol ilik su ic ki iltihap yapmasin... bi de bogaz iltihabi falan ugrasma
çok geçmiş olsun kuzum kendine iyi bakben çıkıyorum kızlar çok hasta ve yorgunummm
Hepimiz yedik cnm bi sen mi
olabilir bizler için kafayı yemek çok da uzak bi durum sayılmaz
hayirlisini versin Rabbimiz kizlar peygamber efendimiz zamaninda yasanmis bi hikaye anlatayim.canım bn her gün hamiş olduğumu görürdüm :)) isteğimizden kaynaklı
Dinlen cnm uyumaya calis ... gecmis olsunben çıkıyorum kızlar çok hasta ve yorgunummm
Ay ben bunu hic duymamistim Allah senden razi olsun canim...hayirlisini versin Rabbimiz kizlar peygamber efendimiz zamaninda yasanmis bi hikaye anlatayim.
Peygamber efendim yolda giderken bi hanim görür. Duraklar bakar gülümser ve yoluna devam eder.
Kadinin esi eve gelince esine durumu anlatir .bi sorarmisin neden gulumsedi bana der.
Adam ogle vaktinde namazdan sonra peygaber efendimizi gorur ve sorar.
Ya resullah bugün hanimima bakio gulumsemissiniz nedenini esim cok merak ediyor demis.
Resullallah da haniminin karninda bi eekek bebek bana gukumseyip selam vedi bende ona gulumsedim demis.
Adam sevincle eve donmus .esine anlatmis sebebini.vakit ikindiye girerken kadin namzdan sonra rabbime dua etmis .hakkimda hayirlisini ver hayurli bi evlat olsun diye dua etmis ..9 ay gecmis ve kadin dogum yapmis.bi kizlari olmus adam donmus kalmis.hemen resulallahin yanina gidip sormus .sen erkek bebk dedin neden kiz oldu diye.
Peygaber efendimiz gulumsemis ve cevaplamis.hanimin ikindi ezanindan sonra hayirlisini istedi ve rabbim onun icin hayirlisi icin kiz evlat nasio etti demis .
Ne guzel demi dua edelim bol bol ezani duydugunuzda mutlaka dua edin edelim ..
Seni seviyor maşAllahhepsi üst üste geldi :) allahtan hayırlısı demekki allahın ismini daha çok zikretmemi istiyor
cnm bi dua var bnde onu okuyavam istersen sende okuSeni seviyor maşAllah
Bende coknetkilenmistim ilk dinledigimdeAy ben bunu hic duymamistim Allah senden razi olsun canim...