- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.521
elimde değil canım ya.biraz da hasta olduğumdan böyleyim galibameleğim neşelen biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elimde değil canım ya.biraz da hasta olduğumdan böyleyim galibameleğim neşelen biraz
2 yil oldu... dene dene olmadi... napim... asilamada sans dusul... gerci elbet vakti saati var ama. En azindan belki bu tedavi vesile olur...kaç yıldır deniyorsunuzda hemen tüp bebek yapıyon
:) bnde öyle cnm her yerim ağrıyor bugun okul bnm için çok zor geçtielimde değil canım ya.biraz da hasta olduğumdan böyleyim galiba
aynen benimde zor dayandım canım:) bnde öyle cnm her yerim ağrıyor bugun okul bnm için çok zor geçti
llahtan hayırlısı insallah buna gerek kalmaz bu ay hamiş olursun2 yil oldu... dene dene olmadi... napim... asilamada sans dusul... gerci elbet vakti saati var ama. En azindan belki bu tedavi vesile olur...
havalardan galiba cnm bnm dişimde agrıyor galiba 20 lik diş çıkacak o da veriyo olabilir kuagıma ağrıaynen benimde zor dayandım canım
Evet canim 6 tane borcum vardi onun yerine rabbim kabul etsin insniyetimiydin cnm allah kabul etsin cnm insaşşah olur bebişin kuzummmmm
insallah cnm kabul eder :)Evet canim 6 tane borcum vardi onun yerine rabbim kabul etsin ins
aaa evet canım ondan ağrıyodur kulağın.yüz kemiklerini falan da ağrıtır 20lik dişhavalardan galiba cnm bnm dişimde agrıyor galiba 20 lik diş çıkacak o da veriyo olabilir kuagıma ağrı
çenem yanağım kulağım sanki ordan birseyler patlayacak gibi biraz kabarmış orsaıaaa evet canım ondan ağrıyodur kulağın.yüz kemiklerini falan da ağrıtır 20lik diş
Kendimi hazirladim obur aya tup bebek icin artik... o tedaviyi bu is stresi ve yogunlukla nasil kaldiracagim bilmem.. Allah yardim etsinanladım canım a
llahtan hayırlısı insallah buna gerek kalmaz bu ay hamiş olursun
20lik yapıyor canım maalesef.kötü bi ağrı ya Allah sabır versin benim nasıl ağrırdı ya geçmek de bilmezdiçenem yanağım kulağım sanki ordan birseyler patlayacak gibi biraz kabarmış orsaı
Ay gecmis olsun. Bnm kocamin da her sene yirmilik disi kafayi ni cikarir etrafa bakinir bir haftada tekrar kapanir...Allah kolaylik versin gecmis olsun canimçenem yanağım kulağım sanki ordan birseyler patlayacak gibi biraz kabarmış orsaı
allah kuluna kaldıramayacağı sıkıntı vermez cnm dua et kuzummmmm hakkında hayırlısı cnm tez zamanda bebişine kavuşursunKendimi hazirladim obur aya tup bebek icin artik... o tedaviyi bu is stresi ve yogunlukla nasil kaldiracagim bilmem.. Allah yardim etsin
kulağınada veriyormuydu cnm sanki kulağından birseyler geliyormuş gibi20lik yapıyor canım maalesef.kötü bi ağrı ya Allah sabır versin benim nasıl ağrırdı ya geçmek de bilmezdi
çok kötüymüş cnm kulağım çok ağrıyor dişimden çok yemek yiyemiyorum ağrısındanAy gecmis olsun. Bnm kocamin da her sene yirmilik disi kafayi ni cikarir etrafa bakinir bir haftada tekrar kapanir...Allah kolaylik versin gecmis olsun canim
evet canım kulak yanak ve boğazımı etkiliyodukulağınada veriyormuydu cnm sanki kulağından birseyler geliyormuş gibi
Kul sıkısmayinca Hızır yetismezmis... inşAllah canlar hepimiz bebişlerimizi aliriz kucaklarimiza... o gunler cok yakin olur inşAllah...allah kuluna kaldıramayacağı sıkıntı vermez cnm dua et kuzummmmm hakkında hayırlısı cnm tez zamanda bebişine kavuşursun
tez zamanda bebişin geliyordur inşallah hayırlar olsunKizlar ruyami anlatayim size hayrdir insalalh ....
CRAZYBEL den etkilendim galiba olabilir yani simdi anlatiyorum
Kizlar ben CRAZYBEL misin hamilelik takvimi yapmisim 7 haftalik hamilelik gozukuyirdu bakiyorum CRAZYBEL ama yaziyorum size bakiyorum benim hesap bi sevinc bi sevinc anlatamam yaa RABBIM HAYRLARA VERIR İNŞALLAH