• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

çenem yanağım kulağım sanki ordan birseyler patlayacak gibi biraz kabarmış orsaı
Ay gecmis olsun. Bnm kocamin da her sene yirmilik disi kafayi ni cikarir etrafa bakinir bir haftada tekrar kapanir...Allah kolaylik versin gecmis olsun canim

Kendimi hazirladim obur aya tup bebek icin artik... o tedaviyi bu is stresi ve yogunlukla nasil kaldiracagim bilmem.. Allah yardim etsin :KK61:
allah kuluna kaldıramayacağı sıkıntı vermez cnm dua et kuzummmmm hakkında hayırlısı cnm tez zamanda bebişine kavuşursun

Kizlar ruyami anlatayim size hayrdir insalalh ....
CRAZYBEL den etkilendim galiba olabilir yani simdi anlatiyorum
Kizlar ben CRAZYBEL misin hamilelik takvimi yapmisim 7 haftalik hamilelik gozukuyirdu bakiyorum CRAZYBEL ama yaziyorum size bakiyorum benim hesap bi sevinc bi sevinc anlatamam yaa RABBIM HAYRLARA VERIR İNŞALLAH

allah kuluna kaldıramayacağı sıkıntı vermez cnm dua et kuzummmmm hakkında hayırlısı cnm tez zamanda bebişine kavuşursun
Kul sıkısmayinca Hızır yetismezmis... inşAllah canlar hepimiz bebişlerimizi aliriz kucaklarimiza... o gunler cok yakin olur inşAllah...:KK33:

Kizlar ruyami anlatayim size hayrdir insalalh ....
CRAZYBEL den etkilendim galiba olabilir yani simdi anlatiyorum
Kizlar ben CRAZYBEL misin hamilelik takvimi yapmisim 7 haftalik hamilelik gozukuyirdu bakiyorum CRAZYBEL ama yaziyorum size bakiyorum benim hesap bi sevinc bi sevinc anlatamam yaa RABBIM HAYRLARA VERIR İNŞALLAH
tez zamanda bebişin geliyordur inşallah hayırlar olsun

Back