kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kuzim ben bi sabah gireboldim oncesimide okumadim atsana bugunkunu du bende bu halde yapayim size ornek olur belki test cok zaten ovulasynda cift cizgi oluyo cnku hemde gebelikten daha belirgin
ben yumurtlama için yaptıydım gebelik için değil bacııı.ama bugünkü daha silik yaa.durun atıyım.o zaman yumurtlamadım ben demekki

ben yumurtlama için yaptıydım gebelik için değil bacııı.ama bugünkü daha silik yaa.durun atıyım.o zaman yumurtlamadım ben demekki
kuzum hatirlamiyo musun beni nenim hic koyulasmadi biara cizgi yoktu silik ciktgnda atmstm hatta buraya bekleyim emistiniz meger ozaman yumurtlamayms snra gidince anladim ama hamileligimi ogremecehim zaman baktm kopkoyu ovulasyn yumurtlama donemimde bunun yarisi bile degildi ne zaman yumurtladm hala kestiremiyorum icimde kalms sper 2 3gun demekki

kızlar 2.si bugünkü test.ayyy ne kadar büyük çıkmış.görmemişin testi olmuş gözüne sokmuş misali

maşallah canım yaa keşke o kadar kalsa benim sanmıyorum ama

geçmiş olsun cnm insallah kalırsın hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…