kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kız yazdım cvp görmedin mi tatlım aman dada aman kusermiymş bize
yok canımcım görmedim.küserim tabi birazcık,küçücük, çok azcık alınganımayy çok yorgunum kızlarr yarın erken gitcem yatıyorum bacılar kendinize iyi davranın yarın görüşürük

ayy crazybel taktigi olmus ismi esim duysa yakar beni buarada soruyorum taktik nasil gidiyo siz ne hissedionuz caniniz ck aciyo mu bide esiniz cok seviyo mu benim esimin hosuna gidiodu bagimlilik yapti :))) ben istemiyorum hatta dokundurmyrm kendmi cnku cok aci cekiyorum kasiklarm fln midem bulanio..aslinda esim doktorun iliskiye girebilrsnz dedgndeki oley be butun kontrl boyunca binu bekledm demesineragmen kardes kardes yasiyorum:))))

erkeklerin hoşuna gidiyor o yöntem benim eşimde istiyordu ancak ben istemiyordum birde ayakta olmak pek uygun değil dinimiz açısından canım yavaş ve nazikçe ilişkiye devam edebilirsiniz eşini boş bırakkma salma kendini

kizlar hamileligimi en erken ogrrndigim ovulasyon testi bu ay belki isinize yarar fiye yukledim hic bole koyu olmamsti adetimede vardi yani bole olunca suphelendim benim hic bole koyu olmamisti t daha koyu ins hayirli haberlerinizi alirim bu ay cok dua edyrm ben hep bu topicteym

ayy nilmiyodum dinimiz acisindan uygun olmadigini cok uzuldm zaten esim yine goreve gidiyo kaynanma birakcak beni 1hafya yok canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…