- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.001
kız yazdım cvp görmedin mi tatlım aman dada aman kusermiymş bizecanım nasıl bir ağrı oluyor ilişkide kist varken
vayyy..... kız nasıl dayanıyon:)ayy canım anlamam mı hiç.test sayfa 285te.canım ben bu ay taktik değiştirdim.geçen ay gün aşırı olmuştu spermler yenilensin artsın diye düşünmüştük. bu ay hergünü değerlendiriyoruz
ewet cnmama benim test bugün daha silikleşti yumurtlamamış mı oluyorum o zaman
melek bir alemsin:) çok tatlısın sen çalışmalara devam et cnmkızlar 2.si bugünkü test.ayyy ne kadar büyük çıkmış.görmemişin testi olmuş gözüne sokmuş misali
anaaa tüh kahveyi unuttum neyse...Bilemeyiz ya catlamis sa koş yatağa crazy tekniği dene bakim bi de kahve içir kocaya
yok canımcım görmedim.küserim tabi birazcık,küçücük, çok azcık alınganımkız yazdım cvp görmedin mi tatlım aman dada aman kusermiymş bize
eeee açıklıyorum canımcım biraz yorucu olmakla birlikte gayet iyi de oluyor yani geliştikçe gelişiyorumvayyy..... kız nasıl dayanıyon:)
inşşlh arkadaşım hepimize versin inşlhİlk heyecanim allahim hrm is hemde bebek nasip eder insallah
maaşallah Allah bağışlasın evladını sana benim içinde öp kokla ohhhVar teyzesi oglum var 4.5 yasinda ve katdes cok istiyor akliniza takilan olursa nacizane cevaplarim
hayırlı olsun canım bebeğinKızlar nisan benimde ayım oldu benim minigim süpriz yaptı bize
günaydın canım hoşgeldingunaydın :) aranıza yenı grdım
ayy crazybel taktigi olmus ismi esim duysa yakar benibuarada soruyorum taktik nasil gidiyo siz ne hissedionuz caniniz ck aciyo mu bide esiniz cok seviyo mu benim esimin hosuna gidiodu bagimlilik yapti :))) ben istemiyorum hatta dokundurmyrm kendmi cnku cok aci cekiyorum kasiklarm fln midem bulanio..aslinda esim doktorun iliskiye girebilrsnz dedgndeki oley be butun kontrl boyunca binu bekledm demesineragmen kardes kardes yasiyorum:))))
ayy nilmiyodum dinimiz acisindan uygun olmadigini cok uzuldm zaten esim yine goreve gidiyo kaynanma birakcak beni 1hafya yok canmerkeklerin hoşuna gidiyor o yöntem benim eşimde istiyordu ancak ben istemiyordum birde ayakta olmak pek uygun değil dinimiz açısından canım yavaş ve nazikçe ilişkiye devam edebilirsiniz eşini boş bırakkma salma kendini
üzülme canım hamile kaldın ne güzel kayınvalidene neden bırakıyor sürekli annene gitsene birazdaayy nilmiyodum dinimiz acisindan uygun olmadigini cok uzuldm zaten esim yine goreve gidiyo kaynanma birakcak beni 1hafya yok canm
Bende onu tam diyecektim neden hep kaynana kiüzülme canım hamile kaldın ne güzel kayınvalidene neden bırakıyor sürekli annene gitsene birazda
hoş geldin bacııgunaydın :) aranıza yenı grdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?