- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.961
yap canom uygula ben yumurtlamadan oonce hamile kalmisim artk nasi icimde tuttuysam ahahaha kahveyi unutma hayirli isler bol gulusler bol bebisler insBugun crazybel taktigini bende uygulayacam ben inat ettim ovulasyon testi almadim nedense icimden gelmedi
evet canom acitio solemistim ya benimde kostim var hatta doktor dedi korkma bebegin mucadele eder dedi boyutlari buyuk cunku uzulmuyeym diye solemiyolar doktor korunma demisti dusun benimde cok aciyodu ama taktigi baskasndan duydum ve yaptm gulumEvet crazybelin taktigini denemeye korkuyorm bu çikolata kisti olanlar acı cikiyormus doğru sanirim
Canim benim senin kist cikolatamiydievet canom acitio solemistim ya benimde kostim var hatta doktor dedi korkma bebegin mucadele eder dedi boyutlari buyuk cunku uzulmuyeym diye solemiyolar doktor korunma demisti dusun benimde cok aciyodu ama taktigi baskasndan duydum ve yaptm gulum
hımm inşallah canım güzel mi güzel bir hamilelik geçirirsincokkkkk tsk ediyorummmm darisi basiniza eiyorum tabi
tsk ederm gulum sancim cok omdan korktm kislerim yuzundenmis oda korkma dedi doktor rahim duvarim kalinlasincaagrimis
canım nasıl bir ağrı oluyor ilişkide kist varkenevet canom acitio solemistim ya benimde kostim var hatta doktor dedi korkma bebegin mucadele eder dedi boyutlari buyuk cunku uzulmuyeym diye solemiyolar doktor korunma demisti dusun benimde cok aciyodu ama taktigi baskasndan duydum ve yaptm gulum
Ben gormedim ki kusura bakmakızlar benim ovulasyon testime neden bakmadınız dün küstüm sizeee
Buraya koyduguna emin misin mesajlarina baktim da erken belirtiler diye bi tipike atmissinkızlar benim ovulasyon testime neden bakmadınız dün küstüm sizeee
Ben gormedim canım hiçkızlar benim ovulasyon testime neden bakmadınız dün küstüm sizeee
pkoluyum ben gulum kislerm var doktor bunyem kaldirmaz diye ilac vermemisti yoksa ilac kullancaktim kisim icin ama dogustanmis gecmez kuculurmsCanim benim senin kist cikolatamiydi
285 te canımBuraya koyduguna emin misin mesajlarina baktim da erken belirtiler diye bi tipike atmissin
sen hiç görme beni hıhBen gormedim canım hiç
bebisim keseyide kalp atisinida atlatsak keske ins kuzum cok sagolllhımm inşallah canım güzel mi güzel bir hamilelik geçirirsin
Aşk olsun deli kizsen hiç görme beni hıhnapıyon canım?
benim kasiklarim agrio hatta o pozisyonda ben kasiklarimi tutuosum bazen bikerede aglmstm bide benim cikincada agrio seyim o pozsynda amageciodu yani sabahacanım nasıl bir ağrı oluyor ilişkide kist varken
ayy canım anlamam mı hiç.test sayfa 285te.canım ben bu ay taktik değiştirdim.geçen ay gün aşırı olmuştu spermler yenilensin artsın diye düşünmüştük. bu ay hergünü değerlendiriyoruzAşk olsun deli kizişler güçler malum yumurtlama zamanlar anlarsın ya
hımm anladım canım bende de oluyo aradab
benim kasiklarim agrio hatta o pozisyonda ben kasiklarimi tutuosum bazen bikerede aglmstm bide benim cikincada agrio seyim o pozsynda amageciodu yani sabaha
kuzim ben bi sabah gireboldim oncesimide okumadim atsana bugunkunu du bende bu halde yapayim size ornek olur belki test cok zaten ovulasynda cift cizgi oluyo cnku hemde gebelikten daha belirginkızlar benim ovulasyon testime neden bakmadınız dün küstüm sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?