• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bugun crazybel taktigini bende uygulayacam ben inat ettim ovulasyon testi almadim nedense icimden gelmedi
yap canom uygula ben yumurtlamadan oonce hamile kalmisim artk nasi icimde tuttuysam ahahaha kahveyi unutma hayirli isler bol gulusler bol bebisler ins

evet kuzum acitcagini solemistim taktigim benim gibi kisleriniz varsa ama ben dayanadm

Evet crazybelin taktigini denemeye korkuyorm bu çikolata kisti olanlar acı cikiyormus doğru sanirim
evet canom acitio solemistim ya benimde kostim var hatta doktor dedi korkma bebegin mucadele eder dedi boyutlari buyuk cunku uzulmuyeym diye solemiyolar doktor korunma demisti dusun benimde cok aciyodu ama taktigi baskasndan duydum ve yaptm gulum

evet canom acitio solemistim ya benimde kostim var hatta doktor dedi korkma bebegin mucadele eder dedi boyutlari buyuk cunku uzulmuyeym diye solemiyolar doktor korunma demisti dusun benimde cok aciyodu ama taktigi baskasndan duydum ve yaptm gulum
Canim benim senin kist cikolatamiydi :KK57:

canım nasıl bir ağrı oluyor ilişkide kist varken

Testine baktımda benimkine göre kiyaslym biraz daha koyulasmisti gerekir sanki çok da anlamam ama

Aşk olsun deli kiz:KK19: işler güçler malum yumurtlama zamanlar anlarsın ya:KK47:
ayy canım anlamam mı hiç.test sayfa 285te.canım ben bu ay taktik değiştirdim.geçen ay gün aşırı olmuştu spermler yenilensin artsın diye düşünmüştük. bu ay hergünü değerlendiriyoruz

kızlar benim ovulasyon testime neden bakmadınız dün küstüm sizeee:63:
kuzim ben bi sabah gireboldim oncesimide okumadim atsana bugunkunu du bende bu halde yapayim size ornek olur belki test cok zaten ovulasynda cift cizgi oluyo cnku hemde gebelikten daha belirgin

Back