- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.981
ama benim test bugün daha silikleşti yumurtlamamış mı oluyorum o zamanTestine baktımda benimkine göre kiyaslym biraz daha koyulasmisti gerekir sanki çok da anlamam ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama benim test bugün daha silikleşti yumurtlamamış mı oluyorum o zamanTestine baktımda benimkine göre kiyaslym biraz daha koyulasmisti gerekir sanki çok da anlamam ama
bnde chımm anladım canım bende de oluyo arada
ok oluyodu cok bende gulum doktora gittik biz hatta dedi yeni evlisiniz olur 6aya kadar zevk alamayabilirsin dedi bana hatta 3.ayimdaymhımm anladım canım bende de oluyo arada
ben yumurtlama için yaptıydım gebelik için değil bacııı.ama bugünkü daha silik yaa.durun atıyım.o zaman yumurtlamadım ben demekkikuzim ben bi sabah gireboldim oncesimide okumadim atsana bugunkunu du bende bu halde yapayim size ornek olur belki test cok zaten ovulasynda cift cizgi oluyo cnku hemde gebelikten daha belirgin
berkesin ayni koyuluk olmazmis daha siliklesmisse dunu ve bugunu degerlendir gulumama benim test bugün daha silikleşti yumurtlamamış mı oluyorum o zaman
Siliklesmesi catlamis demek sanırım boş durma sen çalışmalara devamama benim test bugün daha silikleşti yumurtlamamış mı oluyorum o zaman
kuzum hatirlamiyo musun beni nenim hic koyulasmadi biara cizgi yoktu silik ciktgnda atmstm hatta buraya bekleyim emistiniz meger ozaman yumurtlamayms snra gidince anladim ama hamileligimi ogremecehim zaman baktm kopkoyu ovulasyn yumurtlama donemimde bunun yarisi bile degildi ne zaman yumurtladm hala kestiremiyorum icimde kalms sper 2 3gun demekkiben yumurtlama için yaptıydım gebelik için değil bacııı.ama bugünkü daha silik yaa.durun atıyım.o zaman yumurtlamadım ben demekki
maşallah canım yaa keşke o kadar kalsa benim sanmıyorum amakuzum hatirlamiyo musun beni nenim hic koyulasmadi biara cizgi yoktu silik ciktgnda atmstm hatta buraya bekleyim emistiniz meger ozaman yumurtlamayms snra gidince anladim ama hamileligimi ogremecehim zaman baktm kopkoyu ovulasyn yumurtlama donemimde bunun yarisi bile degildi ne zaman yumurtladm hala kestiremiyorum icimde kalms sper 2 3gun demekki
Bence hergunu degerlendir cqnim bende oyle dusunmustum ama kocisi daha bugun buldum
aynen öyle yapcam.geçen ay bi dolu bi boş geçtik olmadı.bu ay böyle deniyorum inşallah tutarBence hergunu degerlendir cqnim bende oyle dusunmustum ama kocisi daha bugun buldum
Ben dis geebkik gecirdigimde her gun u degerlendirmistim kizlar kalmistim amaaynen öyle yapcam.geçen ay bi dolu bi boş geçtik olmadı.bu ay böyle deniyorum inşallah tutar
Güldürdü benikızlar 2.si bugünkü test.ayyy ne kadar büyük çıkmış.görmemişin testi olmuş gözüne sokmuş misali
banada daha mantıklı geliyor öyle. sanki diğer türlü spermler çok yaşamıyo gibi hissediyorumBen dis geebkik gecirdigimde her gun u degerlendirmistim kizlar kalmistim ama
abooo gerçek mi kız çatlamış mı senceo zaman ben kaçar arkadaşlar.işim bitince gelirimGüldürdü beni
Hadi at kocaya yatağa hemen yumurta var sperm var ne duruyorsun çabuk çık burdan
Bilemeyiz ya catlamis sa koş yatağa crazy tekniği dene bakim bi de kahve içir kocayaabooo gerçek mi kız çatlamış mı senceo zaman ben kaçar arkadaşlar.işim bitince gelirim
Kizlar bu crazy teknigiyle kaliyormusuz craz patantini aliyormusBilemeyiz ya catlamis sa koş yatağa crazy tekniği dene bakim bi de kahve içir kocaya
üstüne görme olabilir mikimerhaba kızlar.. bu sabah kalktığımda kırmızı kartı gördüm.. ama nedense miktar çok az..yok denecek kadar az..
geçmiş olsun cnm insallah kalırsın hamileCanim 2013 temmuzunda korunmayi biraktim 6 ay sonra hamile kaldim 9 haftalik bos gebelik oldu kurtaj oldum 6 ay korundum korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim 5 haftalik düşük yaptim sonra düşüğün arkasi gelir dediler bi adet gecirdim sonra ki ay yine kaldim ama oda dış gebelik oldu onu da 2014 eylul 26 igne ile düşürdüler simdi de biraktik korunmayi genetik tetkiklerimiz yapildi kan pihtilasmam çıktı simdi coraspin kullaniyorum hamile kalirzam da igne galiba gunluk igne yapacam