• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ondan
Hemen kqldin mi hamile cnm
Canalrim ben istemiyordum esim istiyordu cok 4 ay korunduk benim zorumla 5 ayimda korunmayi biraktim ama ben biraz tilkilik yaptim her iliskiden sonra kalkip hemen duş a yada tuvalete gidip kendimi temizliyordum esimi de kirmak istemiyordum neden korunuyorsun diyecek diye .o ay kalmadim ayji taktikle korunurum diyordum 6 ayimda hamile kaldim yani ikinci ayimda kendimi temizleyerk hamile kaldim simdi de cok pisman oluyorum RABBIMIN zorunami gittim de ikinciyi vermigor diye onun icin her namazdan sonra tövbe ediyorum ALLHIM AFFETSIN

Canalrim ben istemiyordum esim istiyordu cok 4 ay korunduk benim zorumla 5 ayimda korunmayi biraktim ama ben biraz tilkilik yaptim her iliskiden sonra kalkip hemen duş a yada tuvalete gidip kendimi temizliyordum esimi de kirmak istemiyordum neden korunuyorsun diyecek diye .o ay kalmadim ayji taktikle korunurum diyordum 6 ayimda hamile kaldim yani ikinci ayimda kendimi temizleyerk hamile kaldim simdi de cok pisman oluyorum RABBIMIN zorunami gittim de ikinciyi vermigor diye onun icin her namazdan sonra tövbe ediyorum ALLHIM AFFETSIN
İkinci ne zamandsn beri istiyorsun cnm demekki ikincide zamani varmis cnm

merhaba kızlar.. bu sabah kalktığımda kırmızı kartı gördüm..:110: ama nedense miktar çok az..yok denecek kadar az..

İkinci ne zamandsn beri istiyorsun cnm demekki ikincide zamani varmis cnm
Canim 2013 temmuzunda korunmayi biraktim 6 ay sonra hamile kaldim 9 haftalik bos gebelik oldu kurtaj oldum 6 ay korundum korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim 5 haftalik düşük yaptim sonra düşüğün arkasi gelir dediler bi adet gecirdim sonra ki ay yine kaldim ama oda dış gebelik oldu onu da 2014 eylul 26 igne ile düşürdüler simdi de biraktik korunmayi genetik tetkiklerimiz yapildi kan pihtilasmam çıktı simdi coraspin kullaniyorum hamile kalirzam da igne galiba gunluk igne yapacam

canım çok sevindim.bak gördün mü boşa korktun o kadar.bizlere de dua et canım.inşallah kesesini de görürsünüz kalp atışlarını da duyarsınız kucağınıza da alırsınız sağlıkla:21:
cokkkkk tsk ediyorummmm darisi basiniza eiyorum tabi
tsk ederm gulum sancim cok omdan korktm kislerim yuzundenmis oda korkma dedi doktor rahim duvarim kalinlasincaagrimis

Back