- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.941
Insallah kzuum insallahAllahim nasip etsinde varsin uykumuz olmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kzuum insallahAllahim nasip etsinde varsin uykumuz olmasin
Cnm gebelikte hic ilac ictin miBenim oglum dogdugundan beri uykum yok ki ne güzel uyuyorsunuz aslinda uyuyun uykuya cok ihtiyaciniz olacak
aaa senin bebeğin var mı ah ne güzel bol bol kokla biz hasretiz okokuyaBenim oglum dogdugundan beri uykum yok ki ne güzel uyuyorsunuz aslinda uyuyun uykuya cok ihtiyaciniz olacak
inşlh arkadaşımRabbim sana da kısmet etsin inşaallah hayırlısı yla canim
Icmedim canim hicCnm gebelikte hic ilac ictin mi
Var teyzesi oglum var 4.5 yasinda ve katdes cok istiyor akliniza takilan olursa nacizane cevaplarimaaa senin bebeğin var mı ah ne güzel bol bol kokla biz hasretiz okokuya
Anladim cnm kac yasinda oglunIcmedim canim hic
Hemen kqldin mi hamile cnmVar teyzesi oglum var 4.5 yasinda ve katdes cok istiyor akliniza takilan olursa nacizane cevaplarim
Canalrim ben istemiyordum esim istiyordu cok 4 ay korunduk benim zorumla 5 ayimda korunmayi biraktim ama ben biraz tilkilik yaptim her iliskiden sonra kalkip hemen duş a yada tuvalete gidip kendimi temizliyordum esimi de kirmak istemiyordum neden korunuyorsun diyecek diye .o ay kalmadim ayji taktikle korunurum diyordum 6 ayimda hamile kaldim yani ikinci ayimda kendimi temizleyerk hamile kaldim simdi de cok pisman oluyorum RABBIMIN zorunami gittim de ikinciyi vermigor diye onun icin her namazdan sonra tövbe ediyorum ALLHIM AFFETSINOndan
Hemen kqldin mi hamile cnm
İkinci ne zamandsn beri istiyorsun cnm demekki ikincide zamani varmis cnmCanalrim ben istemiyordum esim istiyordu cok 4 ay korunduk benim zorumla 5 ayimda korunmayi biraktim ama ben biraz tilkilik yaptim her iliskiden sonra kalkip hemen duş a yada tuvalete gidip kendimi temizliyordum esimi de kirmak istemiyordum neden korunuyorsun diyecek diye .o ay kalmadim ayji taktikle korunurum diyordum 6 ayimda hamile kaldim yani ikinci ayimda kendimi temizleyerk hamile kaldim simdi de cok pisman oluyorum RABBIMIN zorunami gittim de ikinciyi vermigor diye onun icin her namazdan sonra tövbe ediyorum ALLHIM AFFETSIN
Canim 2013 temmuzunda korunmayi biraktim 6 ay sonra hamile kaldim 9 haftalik bos gebelik oldu kurtaj oldum 6 ay korundum korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim 5 haftalik düşük yaptim sonra düşüğün arkasi gelir dediler bi adet gecirdim sonra ki ay yine kaldim ama oda dış gebelik oldu onu da 2014 eylul 26 igne ile düşürdüler simdi de biraktik korunmayi genetik tetkiklerimiz yapildi kan pihtilasmam çıktı simdi coraspin kullaniyorum hamile kalirzam da igne galiba gunluk igne yapacamİkinci ne zamandsn beri istiyorsun cnm demekki ikincide zamani varmis cnm
Stresten olabilir canin eger yarin bakarsin az sa yerlesme olabilir insallahmerhaba kızlar.. bu sabah kalktığımda kırmızı kartı gördüm.. ama nedense miktar çok az..yok denecek kadar az..
Stresten olabilir canin eger yarin bakarsin az sa yerlesme olabilir insallah[/QUO
evet cnm stres kaynaklı sanırım.. artık umutlarımız bir dahaki aya kaldı..
benimde aciodu sendede kis var miydiYapmadım kız daha 1 kere yaptık adetten çıktım
Deniycem de benim canım çok acıyor ilişki esnasinda korkuyorum
cokkkkk tsk ediyorummmm darisi basiniza eiyorum tabicanım çok sevindim.bak gördün mü boşa korktun o kadar.bizlere de dua et canım.inşallah kesesini de görürsünüz kalp atışlarını da duyarsınız kucağınıza da alırsınız sağlıkla
bebegimmm benm ck tsk ederim darisi basina ims kislerim yuzunden sknti cekiomsumCok sevindim cnm korkmamani soylemistim acildekiler bilmiyor 1500 olunca keseyi gorursununtahmimen bir hafta icinde kese gozukur cnm
evtkuzum bu aksam yarin aksam degerlendr kahveyi unutmaEki Görüntüle 1510951 Kızlar yumurtlamış oluyorum di mi bugün ilişki olması gerekiyor mu