• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

ayy crazybel taktigi olmus ismi esim duysa yakar beni:KK70: buarada soruyorum taktik nasil gidiyo siz ne hissedionuz caniniz ck aciyo mu bide esiniz cok seviyo mu benim esimin hosuna gidiodu bagimlilik yapti :))) ben istemiyorum hatta dokundurmyrm kendmi cnku cok aci cekiyorum kasiklarm fln midem bulanio..aslinda esim doktorun iliskiye girebilrsnz dedgndeki oley be butun kontrl boyunca binu bekledm demesineragmen kardes kardes yasiyorum:))))
bende tam ağrı gibi değilde arkaya baskı oluyomuş gibi oluyo.ama gayet iyi bence:KK48:

Eki Görüntüle 1511649 kizlar hamileligimi en erken ogrrndigim ovulasyon testi bu ay belki isinize yarar fiye yukledim hic bole koyu olmamsti adetimede vardi yani bole olunca suphelendim benim hic bole koyu olmamisti t daha koyu ins hayirli haberlerinizi alirim bu ay cok dua edyrm ben hep bu topicteym
inşallah canım ya.benimki de daha da silikleşti bugün ya demekki dün çatladı dimi ya da hiç çatlamadı

2015-04-29 13.58.27.jpg
Ne diyosunuz kızlar sizce dün mu oldu çatlama.

Erkekler cok ruhsuz insanlar ya butun bi cileyi buz cekiyoruz ama adamlar nasilda yükünü yuksege yigiyo cok diretiyormusun bebek konusunda canim
yok canım diretmiyorum ikimizde çok istiyoruz çünkü.ama diretmek durumunda kalsam bozulurdum kırılırdım üzülürdüm yaa yapmak istemezdim.çünkü ben karşıdan ilgi göremediğim an soğuyorum herşeyden.baksana burda bile öyleyim hemen küsüyorum:KK48:

yok canım diretmiyorum ikimizde çok istiyoruz çünkü.ama diretmek durumunda kalsam bozulurdum kırılırdım üzülürdüm yaa yapmak istemezdim.çünkü ben karşıdan ilgi göremediğim an soğuyorum herşeyden.baksana burda bile öyleyim hemen küsüyorum:KK48:
Bu yuzden hic icimden gelmiyo arkadasim Hayirlisi artik bi tatil yapayim hic takmayacam

kesinlikle canım.tatile kadar kendimi kitaplara verdim.iyi geliyor okumak düşünmüyor insan fazla.bugün yeni kitaplarım gelecek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.
Ne okuyorsun?? sende mi egitimcimisin

Back