kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kirmizilar geldi sabah ... polyannacilik oynamaktan da skldm... her ay kendimi teselli etmekten de skldm.

adetime 3 gün kaldı anam sabbredemiyorum bu kaçıncı test: hiç bişey yok. kasık ağrılarım da azaldı. oysa ki adetime sekiz gün kala gelen kandan heveslenmişrim

Kizlar simdi melek baykalın programını izliyorum bir cift var tup bebekle kizları olmus kalp rahatsizligi varmis ve 3 yasinda vefat etmis ondan sonra tekrar tup bebek denemisler kredi cekip oda tutmamis melek baykala basvurmuslar ve simdi 6 aylil ikizleri var biri kiz biri erkek rabbim nasip edince oluyor iste allah kimseye evlat acisi yasatmasın

Insaniz umutlarimiz yikilinca ister istemes uzuluyoruz aslinda hayirli zamanini bekliyor diyorum beninde 10 gun kaldi adete bekliyorim umutla olmazsada yapicak bisey yok dua etmeye devam

kızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuknetten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36

e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr

normal değerlerin kaç olması gerketiğine baktın mı? benim gorimcemin eltisi aşırı kilolu ve troit hastasıydı. sadece 2 ay tedavi gördü şimdi hamile.

birde canım sen adetin 3 günümü tahlil yaptırdın o günün dışında yğksek çıkabiliormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…