• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

nasıl oluyum canım ben pek iyi sayılmam.önceki sayfada tahlil yaptırmıştım değerleri var bi baksana çok mu kötü? sen nasılsın?
Gordum canım ben onlarida hic anlamam ki doktorum yorumlaması daha iyi bence netten normal degerlere baksana bi fikir olusur en azindan ben iyiim cok sukut evde pinekliyorim iste adete 10 gun var bekliyoruz caresiz

eh çocuk istiyorsa yapcak:KK70: canım öyle yarım saat değil kısa bir süre. sırf siperm geri akmasın diye
Ben bu konuyu doktora sordum geri akmasini geriye akan meni meninin icinde spermler var onlar zaten bosalma gerceklestigi anda ilerliyorlar sadece uzanmak bile yeterli dedi silkeleme mevzusu bence biraz bosa canım ya altinayastik koyup yatsan bile yeterli bence

Ben bu konuyu doktora sordum geri akmasini geriye akan meni meninin icinde spermler var onlar zaten bosalma gerceklestigi anda ilerliyorlar sadece uzanmak bile yeterli dedi silkeleme mevzusu bence biraz bosa canım ya altinayastik koyup yatsan bile yeterli bence
CAnım biz de sağdan soldan duyuyoz işye:D aslındda bilimsel olarak gerek yok. Hatta yatmanın bile bilimsel bir kanıtı yok hala teori. Ama işte insan ümid ediyor ve inanmak istiyor. Ne demişler Umut fakirin ekmeğidir.

CAnım biz de sağdan soldan duyuyoz işye:KK70: aslındda bilimsel olarak gerek yok. Hatta yatmanın bile bilimsel bir kanıtı yok hala teori. Ama işte insan ümid ediyor ve inanmak istiyor. Ne demişler Umut fakirin ekmeğidir.
Kizlar kendi durumumu yazaayim size oglumu esimbcok istiyordu evlendik daha ilk bastan bebek bebk diye tutturdu bende biraz gezelim tozalim deyio durdum hep. Ama evliligimizinb beşinci ayina kadar sabrettim basimin etini yiyordu cocuklu aile gorse bizimde olsa ne olur falan diyordu ..tamam dedim .besinci ay biraktik korunmayi ama ben iliskiden sonra hemen tuvaletim geldi deyip lavaboya gidip kendimi zorluyordum ki disari aksin icimi bile temizliyordum inanin ilk ay kalmadim ama ikinci ay da o sekilde korunacam hemde kocisi uzmeyeyim deye her iliskiden sonra hemen ya tuvalete yada ilk ben dusa giriyordum ve 6 ayimda hamile kaldim..yani anlayacaginiz yoi altina yastik koy yok amuda kalk yok tikac yap onlar hikaye RABBIM ne zman ol derse o zamn biz kuluz beseriz sasariz sabirsiziz ama sabr etmemiz de lazim

Bende kizima korunmayi biraktigimizin 4. Ayinda yine klomenle hamile kaldim yine tedavi ama ilk hap kullandigim ay gelmisti kuzum rabbim ne zaman nasip ederse ozaman

kızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuk:110:netten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36

e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr:KK42:
Prolaktinden cok cekmis biri olark azicik yuksek ama dostinex le hemen bi ayda duser. Bide streste prolaktini yukseltir bilgin olsun. Diger degerlerini cok yorumlayamayacagim. Ama umudunu yitirme. Nasibinde varsa eninde sonunda cocugun olacak. Bende adenom var beynimde prrolaktinim 80 lerden inmiyordu ona ragmen hamile kaldim dusuk oldu ama olsun yani imkansiz degil umudunu kaybetme

Cnm uzulme vardir bundada bir hayir de cnm.. Biliyorum cok zior ama eldende birsey gelmiyor.cinsallah bizede nadip edecek allahim
napalim canim insaallah sen hemen hamile kalirsin canim .... insanlar stres yapma diyor diyorum ki onlara siz istedikten ne kadar sonra hamike kaldiniz 2 3 ay diyorlar o zaman bunun nasil bir stres oldugunu bilemezsin
Bizi bizden baska kimse anlamaz

kızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuk:110:netten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36

e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr:KK42:

benimde fsh ım en son 13 tü canım.. e2 değerimde çok yüksek.. bence moral bozmamak lazım.. bekleyelim görelim canım Allah ne zaman nasip edecek?

Back