- 16 Ağustos 2014
- 713
- 344
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.301
Aman gelsinler yaaaa ne yapalim alistik artik kendimi temizliğe vurdum vallaBrn de bilmiyorum... kasik agrim var hafif belim de agriyo... kirmizilar gelmesiiiiiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman gelsinler yaaaa ne yapalim alistik artik kendimi temizliğe vurdum vallaBrn de bilmiyorum... kasik agrim var hafif belim de agriyo... kirmizilar gelmesiiiiiiin
Ay canim yaptim ben onu bi ise yaramadisöylicem ama gülme. NApim bir iki ay daha olmazsa kesin ben de denicem gülmicene söz ver
ilişkiden sonra kocan bldiğin seni bacağından tutup amuda kaldırıp sirkelicek. bunu yapan ve hamile kalan var kk da
nasıl oluyum canım ben pek iyi sayılmam.önceki sayfada tahlil yaptırmıştım değerleri var bi baksana çok mu kötü? sen nasılsın?Selam kızlar nasilsiniz hafta sonu nasil geciyor
eh çocuk istiyorsa yapcak canım öyle yarım saat değil kısa bir süre. sırf siperm geri akmasın diyeAdam zaten bitmis olur seni nasil amudabkaldirsin
geröekten mı hayallerim yıkıldı şuanAy canim yaptim ben onu bi ise yaramadi
Gordum canım ben onlarida hic anlamam ki doktorum yorumlaması daha iyi bence netten normal degerlere baksana bi fikir olusur en azindan ben iyiim cok sukut evde pinekliyorim iste adete 10 gun var bekliyoruz caresiznasıl oluyum canım ben pek iyi sayılmam.önceki sayfada tahlil yaptırmıştım değerleri var bi baksana çok mu kötü? sen nasılsın?
Ben bu konuyu doktora sordum geri akmasini geriye akan meni meninin icinde spermler var onlar zaten bosalma gerceklestigi anda ilerliyorlar sadece uzanmak bile yeterli dedi silkeleme mevzusu bence biraz bosa canım ya altinayastik koyup yatsan bile yeterli benceeh çocuk istiyorsa yapcak canım öyle yarım saat değil kısa bir süre. sırf siperm geri akmasın diye
CAnım biz de sağdan soldan duyuyoz işye aslındda bilimsel olarak gerek yok. Hatta yatmanın bile bilimsel bir kanıtı yok hala teori. Ama işte insan ümid ediyor ve inanmak istiyor. Ne demişler Umut fakirin ekmeğidir.Ben bu konuyu doktora sordum geri akmasini geriye akan meni meninin icinde spermler var onlar zaten bosalma gerceklestigi anda ilerliyorlar sadece uzanmak bile yeterli dedi silkeleme mevzusu bence biraz bosa canım ya altinayastik koyup yatsan bile yeterli bence
Sinirden temizlik yapiyorum 20 sine gelecek kırmızılarSelam kızlar nasilsiniz hafta sonu nasil geciyor
Aynen herseye inanmak istiyoruz kurler ilaclar yontemlerCAnım biz de sağdan soldan duyuyoz işye aslındda bilimsel olarak gerek yok. Hatta yatmanın bile bilimsel bir kanıtı yok hala teori. Ama işte insan ümid ediyor ve inanmak istiyor. Ne demişler Umut fakirin ekmeğidir.
oLur en azindanSinirden temizlik yapiyorum 20 sine gelecek kırmızılar
Kizlar kendi durumumu yazaayim size oglumu esimbcok istiyordu evlendik daha ilk bastan bebek bebk diye tutturdu bende biraz gezelim tozalim deyio durdum hep. Ama evliligimizinb beşinci ayina kadar sabrettim basimin etini yiyordu cocuklu aile gorse bizimde olsa ne olur falan diyordu ..tamam dedim .besinci ay biraktik korunmayi ama ben iliskiden sonra hemen tuvaletim geldi deyip lavaboya gidip kendimi zorluyordum ki disari aksin icimi bile temizliyordum inanin ilk ay kalmadim ama ikinci ay da o sekilde korunacam hemde kocisi uzmeyeyim deye her iliskiden sonra hemen ya tuvalete yada ilk ben dusa giriyordum ve 6 ayimda hamile kaldim..yani anlayacaginiz yoi altina yastik koy yok amuda kalk yok tikac yap onlar hikaye RABBIM ne zman ol derse o zamn biz kuluz beseriz sasariz sabirsiziz ama sabr etmemiz de lazimCAnım biz de sağdan soldan duyuyoz işye aslındda bilimsel olarak gerek yok. Hatta yatmanın bile bilimsel bir kanıtı yok hala teori. Ama işte insan ümid ediyor ve inanmak istiyor. Ne demişler Umut fakirin ekmeğidir.
AyenNeyse iyi tarafindan bakarsak evin temizlenmis
oLur en azindan
Prolaktinden cok cekmis biri olark azicik yuksek ama dostinex le hemen bi ayda duser. Bide streste prolaktini yukseltir bilgin olsun. Diger degerlerini cok yorumlayamayacagim. Ama umudunu yitirme. Nasibinde varsa eninde sonunda cocugun olacak. Bende adenom var beynimde prrolaktinim 80 lerden inmiyordu ona ragmen hamile kaldim dusuk oldu ama olsun yani imkansiz degil umudunu kaybetmekızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuknetten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36
e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr
Cnm uzulme vardir bundada bir hayir de cnm.. Biliyorum cok zior ama eldende birsey gelmiyor.cinsallah bizede nadip edecek allahimKirmizilar geldi sabah ... polyannacilik oynamaktan da skldm... her ay kendimi teselli etmekten de skldm.
İyum cnm sen nasiksin alerji odum ictigin ilac alerji yapti heryerim kabardiGunaydin kizlaaaaarrr haydi uyaniin ... bugun nasiliz bakalim mambia, kumral ada, ilk heyecan, crazybel, svly4414 ?????
Kumralcim haberler nasil???
napalim canim insaallah sen hemen hamile kalirsin canim .... insanlar stres yapma diyor diyorum ki onlara siz istedikten ne kadar sonra hamike kaldiniz 2 3 ay diyorlar o zaman bunun nasil bir stres oldugunu bilemezsinCnm uzulme vardir bundada bir hayir de cnm.. Biliyorum cok zior ama eldende birsey gelmiyor.cinsallah bizede nadip edecek allahim
kızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuknetten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36
e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr