- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.281
Kirmizilar geldi sabah ... polyannacilik oynamaktan da skldm... her ay kendimi teselli etmekten de skldm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni durum sanirim bende de olacak canim hayırlısıKirmizilar geldi sabah ... polyannacilik oynamaktan da skldm... her ay kendimi teselli etmekten de skldm.
canım heralde biz kafamıza çok takıyorz. ben türkiye de olsam dr gidicem hamileliği kafasına takanlara hafif dozla ilaö veriyorlarmış takmasın diyeKirmizilar geldi sabah ... polyannacilik oynamaktan da skldm... her ay kendimi teselli etmekten de skldm.
Cok takiyorum ben canim artik cok skldm. Evden cikmak istemiyorum artikcanım heralde biz kafamıza çok takıyorz. ben türkiye de olsam dr gidicem hamileliği kafasına takanlara hafif dozla ilaö veriyorlarmış takmasın diye
Aynen oyle hayirlisi ... cok bunaldim ya disari cikmak istemiyorum bebek gorsem uzuluyorumAyni durum sanirim bende de olacak canim hayırlısı
ben de senin gibiydim şimdi daha iyim takma kafana diyene bile kıl oluyordum. bak sirkelen yöntemi varmış olmadı onu denicemCok takiyorum ben canim artik cok skldm. Evden cikmak istemiyorum artik
Hakkinda hayırlısı dua yapacak biseyimiz yokAynen oyle hayirlisi ... cok bunaldim ya disari cikmak istemiyorum bebek gorsem uzuluyorum
üzülme canım olacak bir gün inşallahKirmizilar geldi sabah ... polyannacilik oynamaktan da skldm... her ay kendimi teselli etmekten de skldm.
normal değerlerin kaç olması gerketiğine baktın mı? benim gorimcemin eltisi aşırı kilolu ve troit hastasıydı. sadece 2 ay tedavi gördü şimdi hamile.kızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuknetten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36
e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr
birde canım sen adetin 3 günümü tahlil yaptırdın o günün dışında yğksek çıkabiliormuşkızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuknetten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36
e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr
3.gün yaptırdım canım.fsh yüksek. prolaktin yüksek e2 düşükbirde canım sen adetin 3 günümü tahlil yaptırdın o günün dışında yğksek çıkabiliormuş
kilom da yok benim.ama değerler böyle 54 kiloyumnormal değerlerin kaç olması gerketiğine baktın mı? benim gorimcemin eltisi aşırı kilolu ve troit hastasıydı. sadece 2 ay tedavi gördü şimdi hamile.
Brn de bilmiyorum... kasik agrim var hafif belim de agriyo... kirmizilar gelmesiiiiiiinGunaydinnnnnnn canim Valla kasık agrim var sol tarafimda kist var benim onun mu bilmiyorum yooksa regl mi bilemedim
O nasil bir yontemmis canimben de senin gibiydim şimdi daha iyim takma kafana diyene bile kıl oluyordum. bak sirkelen yöntemi varmış olmadı onu denicem
söylicem ama gülme. NApim bir iki ay daha olmazsa kesin ben de denicem gülmicene söz verO nasil bir yontemmis canim
Adam zaten bitmis olur seni nasil amudabkaldirsinsöylicem ama gülme. NApim bir iki ay daha olmazsa kesin ben de denicem gülmicene söz ver
ilişkiden sonra kocan bldiğin seni bacağından tutup amuda kaldırıp sirkelicek. bunu yapan ve hamile kalan var kk da