• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Günaydin kızlar :KK31::KK31:nasılsınız bugün kırmızı gören varmi benimki yarin ama gelecek gibi gelmesini istemiyorum ama :KK23:gelecekkkk:KK34::KK34::KK34:

Diyet
Bebek düşünüyorsan diyet yapmaman lazim bence en fazla yediklerine birZ dikkat etmelisin o kadar
Dedigime bakma aslinda amac saglikli beslenme hamur yag tatli ve abur cuburdan uzak durmak bunlarin ne bana nede bebege faydasi yok iste benim sorunum gece gec satte yemek yemek gunduz aksama kadar super ece 9 dan sonra abur cubut atistirmalik beni bitiriyor

napalim canim insaallah sen hemen hamile kalirsin canim .... insanlar stres yapma diyor diyorum ki onlara siz istedikten ne kadar sonra hamike kaldiniz 2 3 ay diyorlar o zaman bunun nasil bir stres oldugunu bilemezsin
Bizi bizden baska kimse anlamaz
Ewet cnm bizi bizden kimse anlamaz ama.bikiyorum inaniyorum olacak bebegimiz.. Sagliklik olsunda cnm grc olsunda guc olmasin inan olacagina ama

arkadaşlar sağolun 1-2 kişi dışında ilgilenen olmadı benimle.ben herkese cevap verip ilgileniyordum.yine de sağolun:KK25:

arkadaşlar sağolun 1-2 kişi dışında ilgilenen olmadı benimle.ben herkese cevap verip ilgileniyordum.yine de sağolun:KK25:
Noldu mmelegim ozurdilerim canim mesajini gormedim telden girdigim iinc bazi mesajlari goremiyorum cnm o yuzden simdi bakiyorum cnm tek tek mesajlara

kızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuk:110:netten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36

e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr:KK42:

3.gün yaptırdım canım.fsh yüksek. prolaktin yüksek e2 düşük
Canim prolaktin yani sut hirmunu degerin yuksrk ama o kadar da yuksek degil canim bnm bi akrabaminkide ayniydi hapini icmeden hamile kaldi cnm bnmde yuksrk cikmisti cnm diger ay kendiliginden normale dondu. Canim fsh yuksek kist olabilir sende cnm e2 degeri ne bilmiyorum cnm cocugun olacak cnm inan. Nie olmasin canim olur inan strese girme cnm tekrar kusura bakma cnm telden guriyorum bazen donuyor o yuzden her mesaji goremiyorum cnm doktor ne deyince yaz bize

Canim prolaktin yani sut hirmunu degerin yuksrk ama o kadar da yuksek degil canim bnm bi akrabaminkide ayniydi hapini icmeden hamile kaldi cnm bnmde yuksrk cikmisti cnm diger ay kendiliginden normale dondu. Canim fsh yuksek kist olabilir sende cnm e2 degeri ne bilmiyorum cnm cocugun olacak cnm inan. Nie olmasin canim olur inan strese girme cnm tekrar kusura bakma cnm telden guriyorum bazen donuyor o yuzden her mesaji goremiyorum cnm doktor ne deyince yaz bize
önemli değil canım ya bunaldın trip yapasım geldi:KK48: e2 estradiol oluyo canım östrojen hormonu.sol tarafımda polikistik varmış:110:

Kizlar iyi aksamlar ... ben hala kendime gelemedim sinirlerim bozuk cok ...
27 melek canim sogan kuru yap arkasindan testere disli aslan pencesi cayi ic faydasini goreceksin canim insaallah yine de nette bi bak sen
Mambia canim sen nasilsin bakalim basliyor musun calismalara
Ilk heyecan nerelerdesin canim ameliyat konusunda kararli misin

Aman da aman melek bize kusmus mu kiyamam ben :KK19: canim benim ben ben olmaktan ciktim ruh gibi bisry oldum her ay ki adet sendromundayim. Kusura bakma arkadasim...

Aman da aman melek bize kusmus mu kiyamam ben :KK19: canim benim ben ben olmaktan ciktim ruh gibi bisry oldum her ay ki adet sendromundayim. Kusura bakma arkadasim...
hee bi küsüyüm dedim trip yaptım size kendime geldim:KK48: sen nasılsın canım? bugün soğan kürüne başladım inşallah iyi gelir.yarın da drla görüşcez bakalım ne diyecek.ee neler yapıyosun anlat bakıyım

Merhaba kızlar nisan benim de ayim olsun istiyorum Off ya zaman geçmiyor sanki ovulasyon dan sonra 6. Gün zaman geçmiyor sanki gerçi bu hafta 23 nisan hazırlıkları falan zaman çabuk geçer inşallah

Kizlar iyi aksamlar ... ben hala kendime gelemedim sinirlerim bozuk cok ...
27 melek canim sogan kuru yap arkasindan testere disli aslan pencesi cayi ic faydasini goreceksin canim insaallah yine de nette bi bak sen
Mambia canim sen nasilsin bakalim basliyor musun calismalara
Ilk heyecan nerelerdesin canim ameliyat konusunda kararli misin
İki hafta sonra basliyorum canim ilaclarin etkisi en az iki haftada cijar defi canim doktor. Adetin biter bitmez calismalara basla cnm

Back