- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.261
YAP BAKALIM BEYBİTO BEKLİYOZ HABERLERİNEEvde degilim ben canim suan annemdeyim yarin sabah ovuladyon yapcam bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YAP BAKALIM BEYBİTO BEKLİYOZ HABERLERİNEEvde degilim ben canim suan annemdeyim yarin sabah ovuladyon yapcam bakalim
inş.canım umutlar olcak inş.Ya hafif bi kahverengi geldi... yumurtaliklara igne batiyo gibi... cok zor ama umutluyum :)
seninde mi öyle canım ah ahKader arkadasim benim tahmin etmistim
erkek olursa mirşa kız olursa aymina :)Gelin beraber uzulelim ama siradan uzulme degil... hadi herkes bir kiz bir erkek ismi soylesin... dogmamis cocuklarimizin isimleriii.... benim Asya & Kerem
Aynenseninde mi öyle canım ah ah
kader arkadasım önümüzdeki 2 ay sıkıntılı olcak ne yazıkki
Bugun bi kahverengi geldi mincik... yarin en kotu obur gun kirmizilar yolda... bir mucize olmazsa yalan yani...Seninki de mi 20 nisan canim benimde öyle gözüküyor hayirlisi canim baska caremi yok
Hayırlısı hakkımizda çekecez mecburuz neredesinizkader arkadasım önümüzdeki 2 ay sıkıntılı olcak ne yazıkki
Aaa gelsin cnm yaa... ya kizçen olursa isimsiz mi olsun bebişTuna .... kiz hic aklima gelmiyor
Yaaa sanki senin var gibi hissettim insallah takvi.ini eklersinBugun bi kahverengi geldi mincik... yarin en kotu obur gun kirmizilar yolda... bir mucize olmazsa yalan yani...
Aymina çok guzelmiş gerçektenerkek olursa mirşa kız olursa aymina :)
Hislerin doğru çiksin inşAllah cnm dünyalar benim olur mujdemi ogluşuna hediye alarak kutlarim inşAllah...Yaaa sanki senin var gibi hissettim insallah takvi.ini eklersin
Rabbim vermeyecegini duana katmazmis inşallah olurHislerin doğru çiksin inşAllah cnm dünyalar benim olur mujdemi ogluşuna hediye alarak kutlarim inşAllah...
bu ay ben de çoook dua ettim... Rabb im mucize gonder mujdemi ver diye... umudumu da kesmedim hala elbette... duadan umut keseceksem niye dua edeyim degil mi
Mayis olsun bizim olsun o zaman be cnm... dert degilYa hayırlısı :) Temmuza kadar inşallah doğal yolla olur..bu sefer daha bilinçliyim :) ben nisanı kapattım ya herkesin de bitti gibi davranıyorum =) öpüyorum herkesi iyi haftasonları
bakalim O nun hikmeti herşeye yeter katrilyonda bir rahmeti de bizi bulsa dualarimiz hayirlisiyla kabul olsa... dualarimizin kabul olmayisinin nedeni de biz ve gereksiz amellerimiz degil mi zaten... ama Rabb im affedicidir... O vermeyi bağışlamayi sever... bize de verir inşAllah cnm...Rabbim vermeyecegini duana katmazmis inşallah olur
Gunaydinnnnnnn canim Valla kasık agrim var sol tarafimda kist var benim onun mu bilmiyorum yooksa regl mi bilemedimGunaydin kizlaaaaarrr haydi uyaniin ... bugun nasiliz bakalim mambia, kumral ada, ilk heyecan, crazybel, svly4414 ?????
Kumralcim haberler nasil???