kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Yaaa sanki senin var gibi hissettim insallah takvi.ini eklersin
Hislerin doğru çiksin inşAllah cnm dünyalar benim olur mujdemi ogluşuna hediye alarak kutlarim inşAllah...

bu ay ben de çoook dua ettim... Rabb im mucize gonder mujdemi ver diye... umudumu da kesmedim hala elbette... duadan umut keseceksem niye dua edeyim degil mi

Rabbim vermeyecegini duana katmazmis inşallah olur

Ya hayırlısı :) Temmuza kadar inşallah doğal yolla olur..bu sefer daha bilinçliyim :) ben nisanı kapattım ya herkesin de bitti gibi davranıyorum =) öpüyorum herkesi iyi haftasonları
Mayis olsun bizim olsun o zaman be cnm... dert degil

Rabbim vermeyecegini duana katmazmis inşallah olur
bakalim O nun hikmeti herşeye yeter katrilyonda bir rahmeti de bizi bulsa dualarimiz hayirlisiyla kabul olsa... dualarimizin kabul olmayisinin nedeni de biz ve gereksiz amellerimiz degil mi zaten... ama Rabb im affedicidir... O vermeyi bağışlamayi sever... bize de verir inşAllah cnm...

Gunaydin kizlaaaaarrr haydi uyaniin ... bugun nasiliz bakalim mambia, kumral ada, ilk heyecan, crazybel, svly4414 ?????
Kumralcim haberler nasil???

Gunaydin kizlaaaaarrr haydi uyaniin ... bugun nasiliz bakalim mambia, kumral ada, ilk heyecan, crazybel, svly4414 ?????
Kumralcim haberler nasil???
Gunaydinnnnnnn canim Valla kasık agrim var sol tarafimda kist var benim onun mu bilmiyorum yooksa regl mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…