• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

canım ameliyat esnasında bakılacakmış tüplerime hemen haftaya gün verdi özel hastanedeki kadın doğumcu ancak oarada ameliyat olmayacağım canım benim ameliyat olmadan hsg çektirmem falan nafile inanki doktorlar illaki ameliyat diyorlar ben olup kurtulacağım karar verdim artık
ilk heyecanım izmirli misin sen cok gecmiş olsun ordada konus[/QUOTE]
ol ol... en azin
:KK70:Bugun belirtide kalmadi sendrom bitti galiba gelecek kirmizilar kirmizi rengi sevigorum ama buyuzden tiksindim artik :KK71::KK71:
Galiba bnm de geliyo senle ayni gun olcaz galiba cnm... senin bir sonraki hamlen nedir...bu ay birsey deneyecek misin ? :KK14:

Kızlar Merhaba benim de 10.günde yumurtladım (13 nisan da ) beklemedeyim dün biraz kırmızı leke geldi ovulasyon .dan 3 gün sonra korktum çünkü geçen ayda kimyasal geçirmiştim Yerleşme kanamasi olabilir mi dedim ama Doktoru aradım o da ovulasyon kanaması olabilir dedi Yumurta catladiktan bir kaç gün sonra böyle kanama olabiliyormuş Basından böyle bir şey geçen var mi
Ilk defa duydum cnm ama doktor oyle diyorsa oyledir illa ki :KK66:

Kumral adam bnde sabirsizlaniyorum bir an once baslamakmak icin uc ay deneyecem olmazsa rahim filmi cektirecem
Mambia cnm sen nerdesin.. cektir gitsin rahim filmini... aklinda kalmasin en azindan... bn cok kolay cektirdigim icin herkese tavsiye ediyorum ;)

canlarım ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi bugün kendime çok güzel bir bluz aldım yakında kapanacağım Allah nasip ederse kapalı olanınız var mı bana tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim
Namazlarina dikkat et en onemlisi o. Kapanmak ilk asamada zor geliyor ama cabuk alisiyorsun. Havalar isinmaya basladi mutlaka ince esarp kullan.naylonlu olmasin cok yakip terletiyor. 2tane ipek esarbin olsun 10 tane naylon olacagina.Allah cok yardimcin olsun banada dua et birde yazin pamuklu feraceler cok rahat oluyor. Ben normalde pardesu giyemiyorum ama yazin ferace serin tutuyor

ilk heyecanım izmirli misin sen cok gecmiş olsun ordada konus
ol ol... en azin

Galiba bnm de geliyo senle ayni gun olcaz galiba cnm... senin bir sonraki hamlen nedir...bu ay birsey deneyecek misin ? :KK14:[/QUOTE]
Aslinda memelekete gidecez temmuzda zor olur mu diyorum ama hamis olmak ta istiyorum zor bi durum yaa ne bileyim

kızlar bugün gittik eğitim araştırmaya o kadar kalabalıkki beni muayene edecek doktorda gelmemiş başka bir prof baktı ancak beni başka bir profa yönlendirdiler ameliyat için taaaa 2 hazirana gün verdiler gidicem muayene olucamda ameliyat günü verecekte ooooo eşime özel hastaneye kendi doktoruma gidelim anlatalım durumu dedim gitiik anlattık burada ameliyat olmak istiyorum dedim olurr yaparızz dedi gayet gevşek bana hiç güven vermedi bu kadın çok üzgünüm ne yapacağım bilemiyorum ameliyat olmaya karar verdim ancak nerede olacağım bana yol gösteren güven veren bir doktor olmalı kadın hiç güven vermedi hiç ilgilenmedi birde izmire özel muayenehaneye gitmeyi düşünüyorum Allahım bir yol gösterse bu arada özel hastanede ameliyat üzreti olarak 2.5 bin lira dediler bizim için para önemli değil ancak ilgi alaka çok önemli onu göremeyince eşimle vazgeçtik ohastaneden sizce ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen
Ay cnm vallahi izmir de de hic bilmiyorum ki istanbul da olsa kendi doktorumu onerirdim ama bilemedim... istersen bir ara izmir de tavsiyesi var mi sor belki yardimci olur.. bilemiorum...

canım özel hastaneye gitmiştim prof değildi kadın bizi profa ama devlet hastanesine yönlendirmişti tüp bebek yapmıyorlar illaki ameliyat diyorlar bugün prof dediki eğer tüp bebek yapılsa bile bebeğin düşer kistlerin büyük baskı yapıp bebeği düşürürler dedi ayrıca biz 5 aydır korunmuyoruz 1 yıl korunmayıp bebeği olmayanları infertilite olarak değerlendiriyorlarmış anlayacağın tüp bebek olmaz daha dediler
Benim doktorumu hala oneriyorum... bn cok guveniyorum ona... istersen danis arastir bi... prof. Dr. faruk buyru

canlarım ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi bugün kendime çok güzel bir bluz aldım yakında kapanacağım Allah nasip ederse kapalı olanınız var mı bana tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim
Bunu ben de istiyorum... hamile kalirsam cocugumu dogurmadan kapanmak istiyorum... senin tecrubelerini paylasmak isterim cnm Allah bna da nasip etsin ;)

Namazlarina dikkat et en onemlisi o. Kapanmak ilk asamada zor geliyor ama cabuk alisiyorsun. Havalar isinmaya basladi mutlaka ince esarp kullan.naylonlu olmasin cok yakip terletiyor. 2tane ipek esarbin olsun 10 tane naylon olacagina.Allah cok yardimcin olsun banada dua et birde yazin pamuklu feraceler cok rahat oluyor. Ben normalde pardesu giyemiyorum ama yazin ferace serin tutuyor
Bunlari bn de Allah nasip eder de kapanirsam dikkate alacagim cnm sağol :KK19:

ol ol... en azin

Galiba bnm de geliyo senle ayni gun olcaz galiba cnm... senin bir sonraki hamlen nedir...bu ay birsey deneyecek misin ? :KK14:
Aslinda memelekete gidecez temmuzda zor olur mu diyorum ama hamis olmak ta istiyorum zor bi durum yaa ne bileyim[/QUOTE]
biz hep plan yapiyoruz da... en cok bebisler onlari planlamadigimizda beklemedigimizde ve ummadigimizda geliyor... surprizleri seviyor minik melekler :)

Back