• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ne yazdin cnm bn goremiyorum bie karisik cnm
kızlar bugün gittik eğitim araştırmaya o kadar kalabalıkki beni muayene edecek doktorda gelmemiş başka bir prof baktı ancak beni başka bir profa yönlendirdiler ameliyat için taaaa 2 hazirana gün verdiler gidicem muayene olucamda ameliyat günü verecekte ooooo eşime özel hastaneye kendi doktoruma gidelim anlatalım durumu dedim gitiik anlattık burada ameliyat olmak istiyorum dedim olurr yaparızz dedi gayet gevşek bana hiç güven vermedi bu kadın çok üzgünüm ne yapacağım bilemiyorum ameliyat olmaya karar verdim ancak nerede olacağım bana yol gösteren güven veren bir doktor olmalı kadın hiç güven vermedi hiç ilgilenmedi birde izmire özel muayenehaneye gitmeyi düşünüyorum Allahım bir yol gösterse bu arada özel hastanede ameliyat üzreti olarak 2.5 bin lira dediler bizim için para önemli değil ancak ilgi alaka çok önemli onu göremeyince eşimle vazgeçtik ohastaneden sizce ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen

C
kızlar bugün gittik eğitim araştırmaya o kadar kalabalıkki beni muayene edecek doktorda gelmemiş başka bir prof baktı ancak beni başka bir profa yönlendirdiler ameliyat için taaaa 2 hazirana gün verdiler gidicem muayene olucamda ameliyat günü verecekte ooooo eşime özel hastaneye kendi doktoruma gidelim anlatalım durumu dedim gitiik anlattık burada ameliyat olmak istiyorum dedim olurr yaparızz dedi gayet gevşek bana hiç güven vermedi bu kadın çok üzgünüm ne yapacağım bilemiyorum ameliyat olmaya karar verdim ancak nerede olacağım bana yol gösteren güven veren bir doktor olmalı kadın hiç güven vermedi hiç ilgilenmedi birde izmire özel muayenehaneye gitmeyi düşünüyorum Allahım bir yol gösterse bu arada özel hastanede ameliyat üzreti olarak 2.5 bin lira dediler bizim için para önemli değil ancak ilgi alaka çok önemli onu göremeyince eşimle vazgeçtik ohastaneden sizce ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen
aNim prof ne dedi cnnm sen profun ozel muanesine gitmemismiydin cnm bnce film cektir sonrada asilama ya da tup bebekk yaptir

canım özel hastaneye gitmiştim prof değildi kadın bizi profa ama devlet hastanesine yönlendirmişti tüp bebek yapmıyorlar illaki ameliyat diyorlar bugün prof dediki eğer tüp bebek yapılsa bile bebeğin düşer kistlerin büyük baskı yapıp bebeği düşürürler dedi ayrıca biz 5 aydır korunmuyoruz 1 yıl korunmayıp bebeği olmayanları infertilite olarak değerlendiriyorlarmış anlayacağın tüp bebek olmaz daha dediler

canım özel hastaneye gitmiştim prof değildi kadın bizi profa ama devlet hastanesine yönlendirmişti tüp bebek yapmıyorlar illaki ameliyat diyorlar bugün prof dediki eğer tüp bebek yapılsa bile bebeğin düşer kistlerin büyük baskı yapıp bebeği düşürürler dedi ayrıca biz 5 aydır korunmuyoruz 1 yıl korunmayıp bebeği olmayanları infertilite olarak değerlendiriyorlarmış anlayacağın tüp bebek olmaz daha dediler
O zmn iyi ehilli ellerde ameliyat olmn lazim iyi arastir cnm hapi soyleseydin

Hayirlislk heyecan, post: 40557524, member: 648111"]sağda 5 solda 3 cm canım büyük çok küçük sayılmaz benim değerim çok yüksek çıktığı için ameliyat dediler canım bilemiyorum ya[/QUOTE]
Hayirlisi ne ise o olsun snn icin cnm zor karar bnce tuplerin tikali mi bi film cektir ona gore hareket et ve/esinde test versin cnm ondada sorun varsa ilaca baskar

Hayirlislk heyecan, post: 40557524, member: 648111"]sağda 5 solda 3 cm canım büyük çok küçük sayılmaz benim değerim çok yüksek çıktığı için ameliyat dediler canım bilemiyorum ya
Hayirlisi ne ise o olsun snn icin cnm zor karar bnce tuplerin tikali mi bi film cektir ona gore hareket et ve/esinde test versin cnm ondada sorun varsa ilaca baskar[/QUOTE]
canım ameliyat esnasında bakılacakmış tüplerime hemen haftaya gün verdi özel hastanedeki kadın doğumcu ancak oarada ameliyat olmayacağım canım benim ameliyat olmadan hsg çektirmem falan nafile inanki doktorlar illaki ameliyat diyorlar ben olup kurtulacağım karar verdim artık

Hayirlisi ne ise o olsun snn icin cnm zor karar bnce tuplerin tikali mi bi film cektir ona gore hareket et ve/esinde test versin cnm ondada sorun varsa ilaca baskar
canım ameliyat esnasında bakılacakmış tüplerime hemen haftaya gün verdi özel hastanedeki kadın doğumcu ancak oarada ameliyat olmayacağım canım benim ameliyat olmadan hsg çektirmem falan nafile inanki doktorlar illaki ameliyat diyorlar ben olup kurtulacağım karar verdim artık[/QUOTE]
ilk heyecanım izmirli misin sen cok gecmiş olsun ordada konus

Back