- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.221
Ne yazdin cnm bn goremiyorum bie karisik cnmyazdım canım sayfanın altında kafam çok karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazdin cnm bn goremiyorum bie karisik cnmyazdım canım sayfanın altında kafam çok karışık
kızlar bugün gittik eğitim araştırmaya o kadar kalabalıkki beni muayene edecek doktorda gelmemiş başka bir prof baktı ancak beni başka bir profa yönlendirdiler ameliyat için taaaa 2 hazirana gün verdiler gidicem muayene olucamda ameliyat günü verecekte ooooo eşime özel hastaneye kendi doktoruma gidelim anlatalım durumu dedim gitiik anlattık burada ameliyat olmak istiyorum dedim olurr yaparızz dedi gayet gevşek bana hiç güven vermedi bu kadın çok üzgünüm ne yapacağım bilemiyorum ameliyat olmaya karar verdim ancak nerede olacağım bana yol gösteren güven veren bir doktor olmalı kadın hiç güven vermedi hiç ilgilenmedi birde izmire özel muayenehaneye gitmeyi düşünüyorum Allahım bir yol gösterse bu arada özel hastanede ameliyat üzreti olarak 2.5 bin lira dediler bizim için para önemli değil ancak ilgi alaka çok önemli onu göremeyince eşimle vazgeçtik ohastaneden sizce ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfenNe yazdin cnm bn goremiyorum bie karisik cnm
aNim prof ne dedi cnnm sen profun ozel muanesine gitmemismiydin cnm bnce film cektir sonrada asilama ya da tup bebekk yaptirkızlar bugün gittik eğitim araştırmaya o kadar kalabalıkki beni muayene edecek doktorda gelmemiş başka bir prof baktı ancak beni başka bir profa yönlendirdiler ameliyat için taaaa 2 hazirana gün verdiler gidicem muayene olucamda ameliyat günü verecekte ooooo eşime özel hastaneye kendi doktoruma gidelim anlatalım durumu dedim gitiik anlattık burada ameliyat olmak istiyorum dedim olurr yaparızz dedi gayet gevşek bana hiç güven vermedi bu kadın çok üzgünüm ne yapacağım bilemiyorum ameliyat olmaya karar verdim ancak nerede olacağım bana yol gösteren güven veren bir doktor olmalı kadın hiç güven vermedi hiç ilgilenmedi birde izmire özel muayenehaneye gitmeyi düşünüyorum Allahım bir yol gösterse bu arada özel hastanede ameliyat üzreti olarak 2.5 bin lira dediler bizim için para önemli değil ancak ilgi alaka çok önemli onu göremeyince eşimle vazgeçtik ohastaneden sizce ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen
çikolata kistim var canım çift taraflı onun ameliyatını olacağım inşlhIlk heyecan canım senin neyin var ne ameliyatı olucaksın
canım profun özel muayenehanesini bulmak zor yani o şekilde olan doktoru bulmak zor ne yapacağım bilmiyorumCnm bnce izmirde iyi bi profe git ozel muanesine ne diyecek bakalim..
O zmn iyi ehilli ellerde ameliyat olmn lazim iyi arastir cnm hapi soyleseydincanım özel hastaneye gitmiştim prof değildi kadın bizi profa ama devlet hastanesine yönlendirmişti tüp bebek yapmıyorlar illaki ameliyat diyorlar bugün prof dediki eğer tüp bebek yapılsa bile bebeğin düşer kistlerin büyük baskı yapıp bebeği düşürürler dedi ayrıca biz 5 aydır korunmuyoruz 1 yıl korunmayıp bebeği olmayanları infertilite olarak değerlendiriyorlarmış anlayacağın tüp bebek olmaz daha dediler
iN o kadar byuk degil ki bu doktir kac cm dedi cnmcanım profun özel muayenehanesini bulmak zor yani o şekilde olan doktoru bulmak zor ne yapacağım bilmiyorum
bebek istiyorsan hap çözüm değil diyorlar hapı bıraktığın an yine hemen artacak diyorlar benim çift taraflı olduğu için sıkıntılı canımO zmn iyi ehilli ellerde ameliyat olmn lazim iyi arastir cnm hapi soyleseydin
sağda 5 solda 3 cm canım büyük çok küçük sayılmaz benim değerim çok yüksek çıktığı için ameliyat dediler canım bilemiyorum yaKist
iN o kadar byuk degil ki bu doktir kac cm dedi cnm
Bnde optum cnm ne guzel kapan cnm bnde dusunuyorumcanlarım ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi bugün kendime çok güzel bir bluz aldım yakında kapanacağım Allah nasip ederse kapalı olanınız var mı bana tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim
Hayirlisi ne ise o olsun snn icin cnm zor karar bnce tuplerin tikali mi bi film cektir ona gore hareket et ve/esinde test versin cnm ondada sorun varsa ilaca baskar[/QUOTE]Hayirlislk heyecan, post: 40557524, member: 648111"]sağda 5 solda 3 cm canım büyük çok küçük sayılmaz benim değerim çok yüksek çıktığı için ameliyat dediler canım bilemiyorum ya
o ilaclardan oldu bence hala cikolata yiyon muBnmde acil zayiflamam gerekiyor cok kilolu degilim ama boyle yemeyede devam edersim tombik olacam
canım ameliyat esnasında bakılacakmış tüplerime hemen haftaya gün verdi özel hastanedeki kadın doğumcu ancak oarada ameliyat olmayacağım canım benim ameliyat olmadan hsg çektirmem falan nafile inanki doktorlar illaki ameliyat diyorlar ben olup kurtulacağım karar verdim artık[/QUOTE]Hayirlisi ne ise o olsun snn icin cnm zor karar bnce tuplerin tikali mi bi film cektir ona gore hareket et ve/esinde test versin cnm ondada sorun varsa ilaca baskar
Tup bebekten ikiz olmus bakmisin :) Mayis topigine gecmedik daha cnm :)Ediyorum insallah Rabbim kabul ediyordur..5.denemeydi...temmuzda tup bebek dusunuyoruz bakalim..mayis topigi var mi bu arada
Ya hayırlısı :) Temmuza kadar inşallah doğal yolla olur..bu sefer daha bilinçliyim :) ben nisanı kapattım ya herkesin de bitti gibi davranıyorum =) öpüyorum herkesi iyi haftasonlarıTup bebekten ikiz olmus bakmisin :) Mayis topigine gecmedik daha cnm :)