Kızlar gelin burada dertleşelim bir sürü forum açmayalım

mrb canım benim.
benim bikere 10 gün geçmişti.ben tamer beye gittim.hamile olabilirsin.bak burda öğle görünüyor dedi.kan testi yaptırdım çıkmadı ama dedim.bana burda öyle görünüyor dedi.sonrasında adet oldum.bide tamer bey asla ve asla normal doğum yaptırmıyor.her zaman insanları sezeryanla doğurtuyor.işte senin bebeğin bayağı oluşlu,senin doğumun zor olur sezeryan yapalım diyomuş.bebek bi çıkıyor aaa bakıyolarkı 3 kg civarı,ben zaten tutsaydı ona gelmicektim.kontroller için başka doktora gidicektim.medical parkta seçile mi gidiyorsun hala.
bide z.burnunda ben evlenmeden önce oturuyordum.annemler huzurevinin karşısındaki sokaktan girince yolun sonundaki cad.oturuyorlar.
sen nerdesin merak ettim şimdi.bakarsın tanışırmışız.
bana özelden msj atsana:1hug:

günaydın arkadaşlar bende ağustosta aşılama yaptırdım bayramdan sonra tüp bebek yaptırmak istiyorum. hayatımda herşeyi çok zor elde ettim hatta çoğu istediğim olmadı lanetli falan olduğumu düşünüyorum bazen çok üzülüyorum benim arkadaşım korunuyordu ağustosda hamile kalıcam dedi ve oldu şu an hamile ve ikiz normal yoldan

kızlar ayçin@hatice ilk aşılamada hamiş olanlardan demi inş bizde öyle oluruz onu hiç göremiyorum bize yardımcı olurdu kafamızda ki bazı soruları onada sorardık

çağla Aşilama Yapilirken Eşinde Yikama Sonrasi Ne Kadar Sperm Bulundu,bunlarin Ne Kadari Hareketliydi.sizin Sorun Yalnizca Eşindemi.

evet canım hatice ilk aşılamasında tutturdu allahım saglıkla kucagına almayıda nasip etsin şu an iyi bakalım bebeğimizin cinsiyetinin belli olmasını beklioyurz biraz hamilellik şikayetleri var uyyo hamişimiz

bu arada herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayatım hiç sorma gittiğim hekimden açıkcası bişeyleri yanlış yaptıgı kanısındayım dogru yapmıyor başka bir hekime gidecegim adet olmayı beklioyurmn ama halen adet olamadım

canını sıkma canım inşallah iyi bir merkez bulursun

adet olmayı bekleme dönemi gerçekten stresli oluyor sabırlar canım

saol hayatım gerçekten öyle valla yaaaaaaaaaaaaa bugün ayın 5 i 2 gün geçti ama yok hala uyuz

çağlacim Ilk Denemeniz Mi ???? Inşallah Tutar ... Tabi Kismet Meselesi Birazda Ama ... Allah Büyüktür... Benimde Arkadaşim Yaptirmişti... Sabir Istiyor ... Ama şimdi Yakişikli Oğlu Kollarinda... Allah Hayirlisini Nasip Etsin

aminnnn allahım hepimize versin inşaallah saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün imanlı bir evlat aminnnnnnnnnnnnn

çağla Aşilama Yapilirken Eşinde Yikama Sonrasi Ne Kadar Sperm Bulundu,bunlarin Ne Kadari Hareketliydi.sizin Sorun Yalnizca Eşindemi.

canım ben labaratuarda sordum ama üzerine laf geldi öyle unuttuk.eşimde sperm hareketliliği az sayısı iyi ameliyattan önce 16 milyonken ameliyat sonrası 25 milyon oldu ama yerinde ve ileri hareketlilik sayısı az.
şimdi aşılamaya vericeğim parayı bir doktor var onun metini herkes söyler.işinin ehlide biri.ama para olmadığı için gidememiştik.birazda eşim uğraşsın ben bıktım artık.onu göndericem o adama prof. kendisi.:çok üzgünüm:

ilk denememdi ama tutmadı.2 günde erken adet oldum üstelik.
amin allah isteyen herkesenasip etsin

"aLLAH YÜZLERİMİZİ AYDINLATACAK HAYIRLI EVLATLAR VERSİN"
Kuran-ı Kerim'den bir ayet

kıyamma sana üzülme canım bnm sakın bnm ne bu böyle üzgün halin haaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ŞenizŞeniz:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…