Kızlar gelin burada dertleşelim bir sürü forum açmayalım

eeee sen ne durumdasın bebiş için tedavi oluyomusun kaç senelik evlisin

evet allah bağışlasın canım bizde işte sabredip allaha dua edip oturuyoz elden ne gelir ki belki şimdi belki 10 sene sonra olur orasını allah bilir ama allahım bizi fazla beklet me yarabbim

eeee sen ne durumdasın bebiş için tedavi oluyomusun kaç senelik evlisin

Ben 5 senelik evliyim.Evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz ve olmuyor.Çok gittim tedavilere hatta aşılama yapılacaktı tam gittik hatta ilk iğneyi vurdular göbeğimden ama doktor kist var dedi ve yarım kaldı.Doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım ama sonra gitmedim.Çünkü doktorlara güvenim kalmadı.kimi öyle söylüyor kimi böyle...

evet canım bende öyleleri ile çok karşılaştım kimisi hamile dedi kimisi tüp bebek dedi kimi laparoskopi kimi olur dedi şimdi de aşılama yaptık bekliyoz ne yapalım güvenmesekte gene onlara gidiyoz

inşallah rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder şu mübarek gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine açılan elleri boş çevirme yarabbi

saol canım inş tutar tek uğraşım burası ve ibadetim

Canım benim inşallah tutar dualarım seninle...Kendini oyalamaya çalış unutmaya çalış başka şeylerle uğraş unutursan daha iyi olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…