• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin burada dertleşelim bir sürü forum açmayalım

konuyla pek alakası yok ama sara cım bu senin gerçek adınmı benimde adım SARA'da merak ettim
bu arada rabbim hepinizin dualarını kabul etsin en kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah bu arada sizlere vereceğim tek tavsiye bu ayda olmadı niye olmuyorki deyipde kendinizi sakın strese ve sıkıntıya sokmayın bu baş etken herzaman pozitif olun vucudunuza ,kendinize ve eşinize karşı hayırlısı olsun hakkınızda

canım çok teşekkrü ederim güze dileklerin için ama adım betul ama kızım oursa adını saranur koyacagım çok hoşuma gitti bu isim benim ayrıc aburası dertleştiğim bir topik bu yuzden herşeyi sorabilirsin burada sohbet edecegiz hadi bakalım gene bekleriz:1hug:Şeniz:1hug:

yemek memek yapmiyorum kociste zaten ne bulursa onu yiyor depresyonda oldugum icin bisey demiyor zaten ilk kez bu yil orucumu tutamadim onunda verdigi üzüntü var simdide adet oldugum icin tatamiyorum insallah allah kismet ederse bite bitmez baslayacagim artik bayramdan sonrada borcumu tutarim

ve daha kötüsü esimin bacaklarinda uyusma oluyordu dün kesinlesti kalca kemiginde tümör varmis bana belli etmedi ama biliyorum cok üzüldü gelde depresyona girme allah askima saglik versin bebek sonraki is artik

ve daha kötüsü esimin bacaklarinda uyusma oluyordu dün kesinlesti kalca kemiginde tümör varmis bana belli etmedi ama biliyorum cok üzüldü gelde depresyona girme allah askima saglik versin bebek sonraki is artik

geçmişolsun canım bnm allah acil şifalar versin amin ne yapalım herşey biz insanalr için sabır sadece sabır

rabbim tüm isteyenlere versin her ne kadar eşimden ayrılmış olsamda umarım birgün bende bu duyguyu yaşarım

merhaba arkadaşlar ,

bende size katılıyorum ben de inanıyorum hepimizin bebeği olacak umutsuzluğa ve strese kapılamaylım :)

kızlar bekarken aklınıza gelirmiydi bebeğinizin olmuyca inanmaz sın ama benim içimde olmuycak diye bi his vardı nitekim farklı olmadı 2 seneyi geçti hala yok allah büyük

eveeeeeeeeeeeeeet
ben hasta oldum.hıçkıra hıçkıra ağladım.
ama rahatladım.
ama hala kalbimin bir köşesi buruk

hayatım çok haklısın bnde bekarken açıkcası hiç düşünmüyordum bebek sahibi olmakta zorluk çekecegimi....hep dioyrdum ki 3 4 tane dogracam :mymeka: sonradan böyle olmadıgını görsemde senağlama :1shok: am akısır olmaktan çok korkardım açıkcası turk filmi seyrettiğimde.......... maalese fhayat böyle kimine güzellikler sunar kiminede dikenli yollarda yurumek kalır

Hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlı olur da, sevdiğiniz, arzuladığınız bir şey de hakkınızda şer olabilir. Allah bilir, siz bilemezsiniz.)

Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebraile, "Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!" Facir, [günahkâr] dua edince de "Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir" buyurur.) Şu halde, duanın kabulünün gecikmesi zararlı değildir.

Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir

Kaza ve kaderime razı olmayan, beğenmeyen ve gönderdiğim belalara sabretmeyen, benden başka Rab arasın. Yeryüzünde kulum olarak bulunmasın!)

Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz. Gerçekten Allah, bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

sabredecegiz v ekavuşacagız kızlar hadi bakalım az kaldı allah bize verecek bizi sadece deniyor ona sıgınalım

Back