sağol nilgus cevap için...kusura bakmayın kızlar sürekli soru soruyorum ama inşallah sizi sıkmıyorumdur ama bu konularda yeni olduğum için pek bilgim yok...ama eşlerinize mutlaka keçiboynuzu pekmezi ve bol bol maydanoz yedirin inanılmaz faydası var...ama siz sakın maydanoz yemeyin ve mümkünse bebiş olup doğana kadar maydanozu hayatınızdan çıkarın...çünkü maydanoz bebeğin yumurtaya ve plesantaya tutunmasını engelliyormuş aklınızda bulunsun...birde bende 2 tane küçük çikolata kisti çıktı ama doktor ne ilaç verdi ne de tedavi için bir öeneride bulundu sizce bu kistler hamile kalmama engel oluyormudur..bu kistleri doğal ilaçlarla yok etmek mümkün mü...napmam lazım..
ayrıca akasyacım sen daha çok yeni evlisin eminim yaşında küçüktür daha ,bence bu kadar sorun etme kendine ..çevre baskılarına dayanmak gerçekten zor insan bunalıyor ama elimizden gelen bişey yok dua et bol bol ...allah herşeyin hayırlısını versin hakkımıza üstelik şimdi tıp çok ilerledi herşeyin çaresi var,sen yeterki güçlü ol inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeğimizi alırız kucağımıza...
Canım konuyla ilgili bilgim yok bende bu cuma başlıycam inşallah iğnelere ama hangi hastanede tedaviye başladığını merak ettim sakıncası yoksa yazabilirmisin.[/
bahçeci kliniğinde yaptırıorum 2 olumsuz aşılama şimdi de micro ya başladık adet olmama 1-2 gün kaldı artık geri saymaya başladık bi terslik olmazsa bu ay sonu olucak transfer
arkadaşlar merhaba.test dün yaptırdım tabi periyodik olarak sabaha kadar yine ağladığım icin size yazamadım.anlamışınızdır 2.mikroda negatif.artık cok yıprandım yazmıştım ortopetik özürlüyüm ben iki koltuk deyneğiyle yürüyorum.vucudum cok yıprandı.gerci hayırlısı da böyleymişte diyorum ama.yinede insan üzülüyor.bazende allahım beni acaba sevmiyormu diyorum.herneyse bu ara baya sacmalarım heralde acısı gecene kadar.hepinizi öpüyorum.allah yardımcınız olsun.
arkadaşlar merhaba.test dün yaptırdım tabi periyodik olarak sabaha kadar yine ağladığım icin size yazamadım.anlamışınızdır 2.mikroda negatif.artık cok yıprandım yazmıştım ortopetik özürlüyüm ben iki koltuk deyneğiyle yürüyorum.vucudum cok yıprandı.gerci hayırlısı da böyleymişte diyorum ama.yinede insan üzülüyor.bazende allahım beni acaba sevmiyormu diyorum.herneyse bu ara baya sacmalarım heralde acısı gecene kadar.hepinizi öpüyorum.allah yardımcınız olsun.
Merhaba arkadaşlar ben bütün yazılarınızı okudum ben 3,5 senelik evliyim benim eşimde sperm azlığı
var haftaya cuma adet olurum ve pazartesi tedaviye başlarım eurofertilde yaptıracağım bu arada
doktorum bana kesin olarak inanmalısın bebeğine kucağına aldığını düşün dedi ve bende kendimi motive ediyorum evet olacak bende anne olacağım önce buna inanalım ya olmazsa diye düşünmeyelim hepimiz
bence anne olmayı hak ediyorum ben sizden çok farklıyım sanırım 1.52 boyunda be tam 94 kiloyum ama ben kesin anne olacağım hemde ilk denememde sizde umutlu olun
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Bende üç kez aşılama yaptırdım. En son olarakta tüp bebek yaptırdık;ama o da olmadı.Ama pes etmedim.etmicem.o yüzden bende sizlerle konuşup dertleşmek istedim .
canım eyer memoriyele karar vermişsen bence gerisini araştırma kafan çok karışır memorial iyi bi hastane diye biliyorum semra kahramanda çok iyi kendi dalında bende aynı seningibi çok sordum soruşturdum bende bahçeci kıliniği alman hastanesine karar verdim buraya karar vermemin sebebi 1 ay önce bi arkadaşın yazısını okudun ve çok etkilendin 20 yıl sonra mikroenjeksiyon yoluyla hamile kalmış 42 yaşına ve bahçecide yaptırmış bu beni çok etkilemişti birde memoriyal hakkındaki yazılarda yani topiklerde olumsuz eleştirilerde dördüm olumluda heee yanlış anlama alman hastanesi hakkındada olumsuz eleştiriler vardı ama eşimde çok araştırmış açıkçası o karar verdi ama sen gerçekten kararını vermişsen memoriale bence fazla takılma alman memorial bunların deneyyimleri ve kalitesi bence aynı tedavin hayırlı olsun tedavinin aşamalarından bize bilgi verirsen seviniriz kendine iyi bakcanıma.s.merhaba aranıza yeni katıldım.2 aşılamam tutmadı.şubatta memorial de mikro deneyeceğiz.aranızda memorial de tedavi gören var mı?
canım eyer memoriyele karar vermişsen bence gerisini araştırma kafan çok karışır memorial iyi bi hastane diye biliyorum semra kahramanda çok iyi kendi dalında bende aynı seningibi çok sordum soruşturdum bende bahçeci kıliniği alman hastanesine karar verdim buraya karar vermemin sebebi 1 ay önce bi arkadaşın yazısını okudun ve çok etkilendin 20 yıl sonra mikroenjeksiyon yoluyla hamile kalmış 42 yaşına ve bahçecide yaptırmış bu beni çok etkilemişti birde memoriyal hakkındaki yazılarda yani topiklerde olumsuz eleştirilerde dördüm olumluda heee yanlış anlama alman hastanesi hakkındada olumsuz eleştiriler vardı ama eşimde çok araştırmış açıkçası o karar verdi ama sen gerçekten kararını vermişsen memoriale bence fazla takılma alman memorial bunların deneyyimleri ve kalitesi bence aynı tedavin hayırlı olsun tedavinin aşamalarından bize bilgi verirsen seviniriz kendine iyi bakcanıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?