Canım beim eşiminde hareketli sperm sayısı çok düşüktü. Öncelikle tedavinizi en başından mutlaka tüp bebek merkezinde yaptırın. Sakın normal dr larla vakit kaybetmeyin. benim eşimde hemvarikosel vardı, hemde kabakulak geçirmişti birkaç yıl evvel. Canım şimd benim çenemde düşer sizin durumda olanlara anlatmak istediğim çk şey var.Çünkü neler yaşadığınızı biliyorum ve yardımcı olmayı çok isterim.
Canım gittiğin dr tüp bebek yada aşılamayla çocuğunuz olur diyorsa, hemen kendinize bir tüp bebek merkezi seçin.Özellikle dr la görüşme yapın, benimsediğiniz yeri tercih edin. Ben internette çok uzun araştırmalar yaptım ve sonunda Ankara tüp bebek merk. karar verdim.Sonrdan bi baktım ki Adana da da Ankara tüp bebek merkezi var ve daha çok işime geldi yakın olduğu için.İlk görüşmede dr umdan çok ii elektirik aldım. ve psikologa da gitmeye başladım.Çünkü işin sonunda hüsrana uğramak da vardı. Canım mutlaka psikologa git kendini iyi hissetsen bile git.bizim için dr önce aşılama dedi, ama şansdır ki kullandığım ilaçlar yumurtalarımı büyütmedi.ve sayıda azdı.aşılama yapılamadı.bu aşamadan sonra biz direk tüp bebeğe karar verdik ve tedavimiz yapıldı.çok az yumurtam toplandı 6 tane. ve 5 i döllendi, 3 ü transfer yapıldı.çok şükür rabbime Şuanda üçüz bebeklerime 7 aylık hamileyim. Bana çok uzak ihtimal gibi geliyordu ama oldu çok şükür.transfeden sonra çok fazla hayal kuruyordum, beni seven insanlar hüsrana uğrarım korkusuyla bu kadar kaptırma diyip duruyordu ama ben hiçbirini dinlemedim.Allah korusun tutmazsa zaten üzülücem neden şimdiden üzüleyim ki die düşündüm ve moralimi hep yüksek tuttum. Kendine güven ve pozitif düşün canım.Allahım nasip eder inşallah.Ben bekleme derim biran önce başla tedaviye, bekledikçe yıpranıyo insan.a.s.