Kızlar hepinize sevgiler.Ben de sizin gibi tüp bebek yollarından geçmiş biriyim.Allahıma şükür ilk denememde de hamile kaldım.Şuanda 27 haftalık üçüzlerime hamileyim.Size bazı önerilerde bulunmak istiyorum.Eminim aranızda bu tedavilere yıllardır uğraşıp yıpranmış arkadaşlar vardır.
Öncelikle tüp bebek merkezi seçerken size en sıcak gelen yeri seçin.
Tedavilerden yıpranmış olabilirsiniz, mutlaka psikologa gidin.ben gittim ve çok faydası oldu
kendinize güvenin, hayaller kurmaktan korkmayın,ben bol bol hayal kuruyordum bebekle ilgili,eşim çok endişeliydi, hamile kalamassam yıkılırım diye korkuyordu,eminim öyle de olurdu ama,neden üzücü bir haber almadan üzüleyim ki dedim.sürekli pozitif düşündüm.
son önerim de sakın 2 den fazla embriyo transferi yaptırmayın(özel durumu olanlar hariç).çünkü 3 kesede de kalp atışı olursa, bu kez bebeklerden birinin kalbini durdurmayı teklif ediyorlar. Ve siz de kendinizi çok çaresiz hissediyorsunuz.
Allahım yardımcınız olsun arkadaşlar.Umarım 2009 yılında tüm bebek isteyen anne adayları isteklerine kavuşur,kalbim ve dualarım sizinle.Allah kimsenin kucaını boş bırakmasın.a.s.