Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm herkese....
bende bır samanlartedavıyle hmıle klmaya calısıordum...dr um tup bebege kadar gıden tedavı yolu soylemişti.ilk olarak hap ve yumurta catlatma iğnesini kullandık yaklasık 5 ay boyunca..1 ay sonra rahım fılmı cektırıp ıkıncı asamaya gececektık artık catlatmadan umıdımız kesılmıştiii....sonra dr um bulundugum yerden gıttı...ve biz esimle tedavıyı bıraktık...tabıkı korunmayıda nasıl olsa tutmuyo,tedavı gerekıo dedık.işimizden dolayı kış gelsın izmirde tedavıye baslayalım dedık.ve 6 ay da hiç korunmadan gectii....kış geldı izmir ege den randevu alaım sugun mu bu gun mu derken...bı baktım ki hamileyim...ŞŞŞOOKKK oldum kıslar....sasırdık,surprız bı sekılde geldi bize oglumuz...ve suan hamileyim,tek dileğim sag salım kucağıma alabılmek onu hayırlısıyla...Rabbım herkese nasıp etsın..yasadıklarımı anlatmak sızle paylasmak ıstedımmm...bı umut...umudumun bıttıği yerde geldı bana bebeğim....surprız yaptı..darısı sızlerın basına....Rabbim gonlunuze gore versinnnn...we hergun dua edıyorum,herkese bu duyguyu nasıp etsınn,kimsenın sewıncını kursagında bırakmasın Rabbimmm.......:Saruboceq:
selamlarlar herkese ben 2 yıllık evliyim 1.-2 ay önce birkaç kez yazmıştım buraya.. eşimin sperm sayısı maalesef çok az ve hareketsiz ilk denememizi alman hastanesinde yaptırdık. eşim tese ameliyatı oldu bulunan spermlerle dölleme oldu 2 tane 1.sınıf embriyo 1 tane de orta kalite embr. transfer ettiler ama maalesef hiçbirisi tutmadı.. doktorum burçak erzikti.. ilk denemede tüm imkanları zorlayarak iyi bir yerde denemek istedik ama maalesef olmadı.. nedeni konusunda da pek bir şey söyleyemediler.. ailemizin durumdan haberi yok eşimde bu konuda çok fazla araştırıcı bir tutum sergilemiyor.. ne yapacağımı bilemiyorum.. şubat ya da martta yeniden denemek istiyoruz ama nereye ya da hangi doktora gideceğime henüz karar veremedim.. hastaneyi değiştirmek istemiyorum sonuçta bu bir ekip işi ama doktorum konusunda düşüncelerim netleşmedi.. ikinciyi de burçak hanımla yapıp yapmamama konusunda tereddütteyim.. siz ne önerirsiniz.. ayrıca aynı durumda olan birileri varsa bildiği birşeyler varsa benimle paylaşabilir mi.. çok teşekkürler şimdiden.. sevgiler..
arkadşalar gelin bizde burda dertleşelim sürekli konu açmayalım bakalım böyle daha iyi olur birbirmize destek olalım canlarımŞenizŞeniz:1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.
kızlar bir soru sormak istiyorum ben yumurta geliştirme iğneleri aldım ve birkaç gün içindede kullanmaya başlıycam dr.ilk iğnennin dozajını biz yaıcaz dediler acaba kendi kendimize iğne yapma durumumuz varmı bide iğneler nerelerden yapılıyor paylaşırsanız sevinirim
kızlar bir soru sormak istiyorum ben yumurta geliştirme iğneleri aldım ve birkaç gün içindede kullanmaya başlıycam dr.ilk iğnennin dozajını biz yaıcaz dediler acaba kendi kendimize iğne yapma durumumuz varmı bide iğneler nerelerden yapılıyor paylaşırsanız sevinirim