Kızlar gelin burada dertleşelim bir sürü forum açmayalım

kızlar bekarken aklınıza gelirmiydi bebeğinizin olmuyca inanmaz sın ama benim içimde olmuycak diye bi his vardı nitekim farklı olmadı 2 seneyi geçti hala yok allah büyük

çok garip ama bende bu tüp bebeği merak ederdim tabi o zaman nerde internet felan

kızlar bekarken aklınıza gelirmiydi bebeğinizin olmuyca inanmaz sın ama benim içimde olmuycak diye bi his vardı nitekim farklı olmadı 2 seneyi geçti hala yok allah büyük

benimde hep aklıma gelirdi acaba benim çocuğum olacakmı diye...
ama olmayacak diye bir his yoktu.
bi de evleneceğim adamı çok merak ederdim bekarken.nasıl birisi olacak,adı ne olacak acaba benim kocamın diye.şimdi aynı merak bebeğim için geçerli.Allah bana evlenmeyi nasip etti bebeği de nasip eder inşallah.....

çağlacım sen hangi dr gidiyorsun

canım ben z.burnu avrasya hospital hast.tamer beye gidiyordum.ilk gittiğimde oydu.en son aşılama dediğinde 1 sene bitmişti. o zaman bırakmıştık.bide benden tahlil falanda istemeden aşılama dedi diye kıl olmuştum.aradan 1,5 sene daha geçti sonra seçil hn gittim.o benden tahlil istedi yaptırdım.bu seferde senin bütün değerler normal.yaz tatilinde kafanıza takmadan yazı bitirin olur çocuğunuz dedi.ben gene uyuz oldum.bana bir yol göstermedi.en azından kocanın tahlilini getir bakalım veya şöyle yapalım demedi.aradan bir kaç ay daha geçti bu arada geçen sene aralıkta eşim varikosel ameliyatı oldu.
neyse seçilden sonra doğan hastanesinde bi dr gittim.önceki tahlillerimi gösterdim.beğendi.ama hsg çekilmemiş dedi.onu da çektirdim.sonra temiz çıktı..
en son bu dr aşılamadan başka çare yok dedi.haa bu arada eşimden test istedi.ondan sonra aşılama dedi.sonra baktım bunlar aşılama için fazla para istiyolar ben hemen tamer beye u dönüşü yaptım.çünkü arkadaşımın ablası aşılama olmuştu tamer beyde ilkinde tutmuştu.ondan aşılamaya ona gittim.durum böyle ama artık kafama dank etti.sorun benim eşimde.aşılama peşinde harcadığım parayı ben biriktirip bu çapada ateş kadıoğlu diye ünlü ve işinin ehli bi adam var.şişlide özel yari var.oraya gidicem.ama biraz tuzlu.
bakalım hayırlısı artık

üniversite birinci sınıfta yurtta kızlar bi gün yüzük falına bakıyolardı bede baktırdım ve çocuğun olmuyo demişti 3,5 yıllık evliyim hakkikate olmadı çok komik gelişti o fal inanamam da öle şeyleree ama doktor tüp bebek dedinde aklıma ilk o fal geldisenağlama

arkadaşlar bende yeni üye oldum ama pek bişey bilmiyorum ama benim de bebeğim olmuyor dört sene bitti ya inanamazdım evlenmeden önce nasıl dayanıyorlar diye düşünürdüm çok seviyorum çünkü bebişleri ama allah sabrını veriyomuş dertlerinde dört sene nasıl dayanabildim diye bile düşününce şaşıyorum ama işte napalım hayırlısı diyoruz allah hepimize verir inş şu mubarek günlerde ben bütün tedavileri yaptırdım tüp bebek bile yaptırdım ama oda olmadı sorun da yok diyorlar ama bnm regl lerim düzensiz yani sorun yaratmazmış ama o var bide ben wilson hastasıyım oniki senedir yani ondanda olabilir yani tekrar tüp bebek yapılması gerekiyor ama onada güç yetmiyor ama elbet bigün yaptıracam onu bi defa daha denemek istiyorum çünkü sizinle dertleşmek konuşmak istedim bana cvp verirseniz sevinirim soru sormadım ama konuşmak istiyorum rahatlarız belki bizi başka kim anlar ki

ben 3 aylık evliydim tedaviye başladığımda evet bu ay allah nasip edecek diye diye 10 yılı bitirdik ne sıkıntılarla eşim çok soğukkanlı oldu allah büyüktür vardır bir bildiği dedi sonunda tüp bebek yaptırdık 5 hafta tutuna bildi bebeklerim ilkkez eşimin bukadar yıkıldığını gördüm beni hiç sormayın çok perişan oldum eşim toparlandı bak iyi tarafını düşün diyor bebeğimiz olabiliyormuş ben çok üzülüyorum ama her neyse paylaşmak istedim arkadaşlar allah hepimize yardım etsin birdaha nezan yaptırırız tüp bebek bilmiyorum ama zor gibi görünüyor annelik duygusunu tatmadan ölmekten korkuyorum inşlh hepimiz bir gün tadarız kafanızı şişirdim çok doluyum kusura bakmayın

burada dertleşecegiz kafamızı şiişrmediniz merak etmeyin amin ayrıcaaaaaaa

çağlacım ben avrasya hast güvenmiyorum niye dersen ben daha 8 aylık evliydim bana yüzde doksan gebesin dedi ben adet olucam diyom dr hayır gebesin diyo derken aradan 2 gün geçti regl oldum sonra gittim dr hani ben gebeydim dedim dr bana ne biliyim rahim duvarın kalındı diyo orada onu boğmak istedim bide bana istersen tedavi başlatalım diyo istemem dedim yani orası para tuzağı her yer 20-25 e kan tahlili yapıyo orası 40 aa ben şimdi bahçelievler medikal park hast gidiyorum aşılama oldum 10 gün sonra belli olacak 500 ytl ye yaptırdık ilaçlar hariç ama çok iyi bi hast bu arada bende z.burnunda oturuyorum

merhaba sara nur'cum,kulübe henüz üye oldum yazılarınızı okudum ve umudunuz ve bunu bütün arkadaşlarınıza yansıtmanız çok hoşuma gitti doğrusu allahtan dileğim gözünü yolda bırakmamasıdır en yakın zamanda özxlemle beklediğin bir yavruyu kucağına vermesidir.benim 2 yaşinda bir oğlum var allahım bağışlar inşallah bunu bütün çocuğu olmamış annalerin(diyorum çünkü bütün bayanlar cennet kokulu birer anadır)tatmasını diliyorum canım b00nim .:teytey::enbuyukkk:

Kurban olduğum Allah'ın bir bildiği var elbette...Yoksa senin benim gibi çocuk için yanan gönüllere Allah çocuk vermez mi?...Elbette ki inşallah olacak.Şöyle düşün: Allah sevdiği kullarını dener.Senin benim gibi çocuğu olmayanları da bu yolla deniyor.Allah bütün çocuğu olmayanlara tez zamanda hayırlı evlatlar versin (AMİN)

beloşcum sen yeni mi üye oldun daha önce seni görmemiştim [dediklerine katılıyorum allahım bizi deniyor inş asi gelmeyen kullarından oluruz]

Evet canım dün üye oldum.Dün tesadüfen buldum burayı.O kadar sıcaksınız ki takıldım kaldım burda..

evet genellikle tesadüfen bulunuyo bede tesadüfen buldum ortamda iyidir istediğini sorabilirsin

saolun hepinize teşekkür ederim özellikle sana canım bnm (meröz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…