MERHABA..Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...uzun zamandır siteyi takip ediyorum.kendim için ve hepimiz için yararlı bir site olduğuna eminim.ben (2007 haziran) ayında tüp bebek tedavisine başladım transfer yapılmadan tedavinin olumsuz olduğunu öğrendim.Eşimin sperm sayısı azlığı nedeniyle bu tedavinin olması gerektiği söylenildi..ikinci kez denemek istiyorum fakat 1.de başarısız olduğu için psikolojik bakımdan çok yıprandım.tüp bebek tedavisini 1 kez daha denemek istiyorumİstanbul Avrupa yakasında mesleğinde uzman bir doktor biliyorsanız yardımcı olurmusunuz... ilginiz için şimdiden teşekkürler..
slm.malesef bende üç kez tüp bebek denemsi geçirdim bir transfer yapıldı ama sonuç yok en son işlemde benim şanssızlığım fazla gaz verilmiş kalp sıkıntısı geçirmişim şimdi de doktora gitmekten bile korkuyorum.çok umutsuzum.Ben Allahtan çocuk istedikçe kilo aldım artık hiç bir umudum kalmadı. Ama biliyorum ki birilerinin hala şansı var dilerim Allahtan isteyen herkese çocuk versin ben çok ağladım kimsenin göz yaşı akmasın.
valla ben senin yerinde olsam tekrar denerdim ümidini kırma dene herşey allahtan hayırlı haberlerini beklyoruz
canım benim umudunu hiç kırma hayırlısıyla inşaallah bu sefer hamile kalırsınn
Selam
evet arkadaşlar . Hastalandım. 3. aşılamanında başarısız olduğu kesinleşti. Bize tüp bebek yolu göründü.Bugün kötü hissediyorum kendimi. Hiçbirşey düşünemiyorum .Kafamın içi bomboş.Üniversitede memurum. Doktorumda burda. Rapor çabuk çıkarmı acaba. Yine 3. günümü muayneye gidecem. Doktor hemen başlar mı acaba tedaviye. Özel muayne oluyorum. Sanırım tüp bebek için de ayrıyeten para alıyor. Bakalım ne kadar isteyecek. Bir sürü soru işareti. Acaba rapor aldıktan sonra başka bir yere giersem yine devlet karşılıyormu. Offff. Birsürü soru işareti. allahım hepimize yerdım et.
Selam
evet arkadaşlar . Hastalandım. 3. aşılamanında başarısız olduğu kesinleşti. Bize tüp bebek yolu göründü.Bugün kötü hissediyorum kendimi. Hiçbirşey düşünemiyorum .Kafamın içi bomboş.Üniversitede memurum. Doktorumda burda. Rapor çabuk çıkarmı acaba. Yine 3. günümü muayneye gidecem. Doktor hemen başlar mı acaba tedaviye. Özel muayne oluyorum. Sanırım tüp bebek için de ayrıyeten para alıyor. Bakalım ne kadar isteyecek. Bir sürü soru işareti. Acaba rapor aldıktan sonra başka bir yere giersem yine devlet karşılıyormu. Offff. Birsürü soru işareti. allahım hepimize yerdım et.
Selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?