melekoglum senin isinde baya zormus allahyardimcin olsun olupda kaybetmek zordur sen gene moralini yüksek tut canim
saol canım inanın en zoru bu ama yinede beni bekleyen bi meleğim var inşallahallahtan dileğim böyle sevimli bi bebiş isteyen herkesinkızamanda bebişleri gelir inşallah
inşaallah allahım herkese hayırlı bebişler verir canım ben derya yenı geldım benımde derdım bebişsizlik :a015:
umutsuzluk ne demek sakın ha benim yazdıklarımı okuduysan eğer benim durumum daha kötü ama hala umudum var sakın vazgeçmeben 2.5 yıldır istıyorum pko dedıler sorunuma zayıfla dedıler gercı zayıfladım ama gene de olmuyo tedavıyı bıraktım umutsuzluktan kafam karısık
ben 10 yıllık evliyim hamişliğim 20 hafta sürdü yinede umudum varevet ya cok tatlı oluyolar dimi siz ne kadardır beklıyosunuz düşük yaptınız heralde allahım tamamına erdırsın inş. canım
hayır ilk adetimi oldum şimdi ikinciyi bekliyorum dr görüşücem ne yapmak gerekiyorsa yapıcazaslında dogru umudumuzuda kaybedersek halimiz ne olurkafamçokkarıştıne insanlar var 40 yasından sonra aane oluyorlar bizim imtihanımz bu galiba :uhm:
rabbim herkese versin su an tedavı goruyormusun
orası öyle canım psikolojide cok etkılıyo ama insan bazen artık yeter dıyo biliyorum günah ama ...cok kötü bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?