insallah sende hayirli haberler alirsin canim,rabbim umutlarimizi bosa cikartmasin,sizde sorun esindemi yoksa sendemi canim,benimprolaktin hormonuda cok yüksekti 100 gecmisti,simdi 1.5 aydir hap kullaniyorum düsme olmus devam kullancam kutu bitene kadar canimsaol allah razi olsun senden de...valla bizde cok umutssuzduk hodenbiopsi de ama sok olduk öyle sper aldilarki orasi düsünme allahin iziniyle olucakkk...evet bende tüp bebek yaptim ayin 7.sinde kan tesdi gitcem bir kere daha dememisdik tüp bebegi....bir kere de yine tüp bebek icin ignelere basladim kis cikdi dr tedaviyi kescez dedi bu ay bos gecmesin dedi bir ham verdi bana icdim 5 gün sonra gittik güzel bir yumurta olusdu dedi ziyan etmiyelim asila yapalim dedi catlatma ignesi oldum katalitle spermi enjekde etti malesef sonuc negatif olmusdu allahim hakimizda hayirli neyse o olsun
hanımlar şu keçi boynuzu kürü nasıl oluyordu eşimi razı ettim içmeyede hangi konudaydı bulamadım yardım edin bide eşim keçi boynuzu almış geçen gün ha bugün yaparım ha yarın yaparım bulamadım baktım keçi boynuzu bitmiş hepsini yemişim:)eşime bi daha aldırdım bunlarıda yeme diye espri yaptı canımıniçi cevap bekliyorum
çok sağol canım uygulayalım bakalım şifa allahtan gerçi eşimde bi sorun yok ama yinede faydası olur diye düşünüyorum eşimide razı etmişken allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsina.s.KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ:
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6;7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
CANIM BENDE BU KÜRE YENİ BAŞLADIM BİZ TÜP BEBEK YAPACAĞIZ FAKAT DOĞAL YOLDAN BU KÜRÜNDE FAYDASI OLACAĞINA İNANIYORUM UMARIM TESEYE GEREK KALMAZ DENEYİP FAYDASINI GÖRENLER VARMIŞ RABBİM EVLAT İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASINa.s.
öncelikle hoşgeldin olursa çok güzel olur ama olmazsada kafana takma bundada vardır bir hayır de dua et rabbim herşeyin zamanı ve yerini iyi bilir ona havale et ayrıca pozitif düşünürsen güzel şeyler olur allahın izniyle bir gün muhakkak olur ama bu sefer ama başka sefer üzülme tatlım demek 3 tane he ay negüzel inşallah 3üde tutar ve üçüz annesi olursun ne süper ya bende hep ikizlerim olsun istemişimdir ama daha 1 taneyi bile tutturamadıkki:Roflol: rabbim hayırlısını nasip etsin canım bol bol dua etmerhabalar
hele şükür siteye girebildim birşeyleri paylaşmasam olmıyacak bende tüp bebek tedavisi görmekteyim ve bu ayın 3 ünde 3 adet embriyo transfer edildi çok heyacanlıyım fakat bir o kadarda moralim bozuk ilk denememizdi bu lakin transferi yapan doktor baştan biraz moral bozdu 7 yumurta almışlardı zaten bunun yanlızca 3 adetı gelışme göstermiş ve çok kaliteli olmadıklarını söylediler fakat eşimde bende umutluyuz sürekli dua ediyoruz evet yaşım 35 fakat yinede sanki hemen olacakmış gibi bir his üstelik üçünüde istiyoruz birde oluverirse allahım ne harika olur fakat sonucun negatif olma ihtimalinide hem ben hem kocam birbirimize söz verip olgunlukla karşılayacağımızı kararlaştırdık tabi nekadar başarabiliriz bilemiyorum tek bildiğim bebek yada bebeklerimi birgün
mutlaka ALLAHIN izniyle kucağıma alacağım ben bunu çok istiyorum ya ne olur bana pozitif bir şeyler söyleyinki son 9 günümü umutla bekleyebileyim herşey gönlünüzce olsun ALLAH yardımcınız olsun
merhaba kızlar ben henüz yeniyim başımdan geçen olayı benimle aynı kaderi paylaşan sizlere anlatmak istedim bende 10 yıldır çocuk özlemi ile yaşadım ve sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ama kaderim yine bana oyununu oynadı ve 20 haftalıkken bebeğim öldü ve nedeninide bilemiyoruz şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum çünkü etrafımda bu durumda olan kimse yok bu yüzden sizlerle yazışmak istedim bana acil bir şeyler yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?