Sara nurcum,Allah sağ sağlim kavuştursun bebeğine canım,çok sevindim,Allaha emanet olun...
mrb arkadslar bende de nedensız kısrlık denılen bı durum var.5 yıldır evlıyım .3 asılama sımdı ıse medıcana da ılk mıkroma baslıycam..bu arada yenı uyeyım sımdıden sevglıer
biliyormusun bende aynıyım şuan bir sürü borcun altındayız ve artılk çalıştığım yerden ilzin alırken dalga geçer gibi bakıyorlar bana ve kırk tane laf duyuyorumbazen kına gelliyor helede vizite kağıdı allmaya giderken sanki yerin dibine girilyorum ve her seferinde senden çok alan yok dendiği an yıkılıyorum yani bende aynı duygularıl yaşıyorum seninle
Allah isteyen hiç bir kadının kucağını bebeksiz bırakmasın.inşallah sorun çıkmaz ve hamile kalırsın......arkadaşlar ben sadece dua istiyorum çünkü bu ay tüp bebek denemem olacak ama ufak tefek sorunlar var gibi.herşey bugün belli olabilir ne olur ne olur benim dualarıma ortak olun amin diyin.ALLAH hepimizden razı olsun gönüllerimizin muradını hayırlısıyla nasip etsin.amin
(Aracılara ve sebeplere takılmayın herşeyin gerçek sebebi ve tek yaratan yüce ALLAH tır.)
önceki doktorum hiç istemedi vala
oooof umarım bızım ıstegımıze bırakır doktor hemen baslarız
canım ne haber bak seni burda da buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?