canım bende zeytinburnunda avrasya hastanesine yakın oturuyorum...yazını okuyunca inan o adama olan nefretim bi daha geri geldi...dilerim kısa zamanda bebeğinize sağlıkla kavuşursun hayatım...fazla yıpratma kendini...
senin çoçuk var galiba
hangi doktora gittin,yazarmısın:1hug:
canım ben 34 haftalık hamileyim...tamer beye yaklaşık 3-4 ay gittim adet gecikmelerimde bana hamilesin dedi ama sonra adet oldum....ardından bana hormon testi yaptı ve senin çocuğun olmaz dedi bi adet düzenleyici verdi yolladı...sonra rahatsızlığım ilerledi ve tavsiye üzerine serhat beyi buldum....meğerse yumurtalıklarımda kist varmış ve merak etme bebeğin olur dedi...tamer beyin verdiği ilacda benimle çoook alakasızmış sakın kullanma dedi bende zaten kullanmamıştım....5 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm bu arada adetlerim düzene girdi...tedavilerde hamile kalmadım doktorum zaten senin tedaviye ihtiyacın yok kendini biraz toparla kendiliğindne hamile kalırsın dedi 5 ay sonra bi baktım hamileyim...kendisi çok ilgili bir doktordur...
serhat sakız bakırköy carousel karşısı 660 41 42 muayehanesi var....inşallah yardımcı olabilirim sana
canım benim bilmioyrumki kuran da geçiyor mu geçmioyr mu ben sanki hz ibrahim (a.s) eşinin adı diye hatılıyorum canım ya eger zaten kuran ı kerimde geçmioyr sa ve anlamı kötü ise zaten koymam asla asıl içimde olan isim sevval beyda zaten ege ismini koyurolar ama sen kyabilir sin çünkü bak hasan da koyacak mışsın hasan ismi güzel isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?