Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek 3 dilim beyaz peynır 2 çeri domates 10 siyah zeytin bir bardak şekersiz çay bir dilim de kaşar

öğlen
barbunya yemeği yanında bir dilim çok tahıllı ekmek

akşam
mısırlı peynirli salata

arada bir fincan türk kahvesi ve bitter çikolata

şimdi çalışmam gerektiği için bu gece bir paket eti form bisküvi (limonlu kepekli) bir de bir kupa yeşil çay

sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek 4 zeytin 5 ince dilim kaşar ve çay

öğlen
taze fasulye yemeği (bir tabak) bir dilim çok tah. ekmek bir kase yoğurt

akşam
iki kase mısırlı cevizli salata

arada bir türk kahvesi 3 kare bitter çikolata

gece çalışacağım için bir paket form bisküvi(çikolatalı kepekli) ve meyve suyu

kaç yaşındasın bi de hedef kilon kaç canım

ben çok kaçamak yapıyorum yoksa yazarım yediklerimi:)dengelemeye çalışıyorum bu yüzden yavaş veriyorum.bugun meselaa öğrencime oturmaya gittik herşey yedim:)

akşamdan bi tane cevizi suya koyuyorum sabah aç karınla içiyorum. bide gün içinde bi buçuk litrelik suya attığım bi limon 2 çubuk tarcini içiyorum baya faydalı bence deneyin kızlar. bide leslie ve mekik de göbek küçültuyor:)

ceviz kolesterol için mı kullanıyorsunuz

62.5 la devam ediyorum zayıflama sürecine 78.5la başlayan maceramda 16 kg kiloyu geride bırakmış bulunmaktayım :)ah lokur , asl1can keşke siz de olsaydınız

62.5 la devam ediyorum zayıflama sürecine 78.5la başlayan maceramda 16 kg kiloyu geride bırakmış bulunmaktayım :)ah lokur , asl1can keşke siz de olsaydınız

kuzum masallah ne guzel vermıssın gayette ıyısın bızsızde ben bosladm ve aldm kılo bıde dugun sonrası bugun basladım. ben buralardayım gecen yazdım ama lokur görmedi galiba.

kuzum masallah ne guzel vermıssın gayette ıyısın bızsızde ben bosladm ve aldm kılo bıde dugun sonrası bugun basladım. ben buralardayım gecen yazdım ama lokur görmedi galiba.
tamam aslıcım yaz sende tek başıma vermek sıkıcı oluyor inşallah bi marta kadar istediğim kiloya düşücem valla yap bırak yap bırak kilo almıyorum ama zaman kaybı bildiğin, lokuru özledim merveyi özledim hadi merve hamiş de bizim kızlar nerde

bende anlamadım kuzum bzm sıte zayflama sıtesnden cok eglencelı bı sıteydı oda kayboldu malesef. sen gene almadn ben 5 kılo aldmm:) yazalım aynen verelım kıloları 1 mart nıe hedef bakm bısey mı var

bende anlamadım kuzum bzm sıte zayflama sıtesnden cok eglencelı bı sıteydı oda kayboldu malesef. sen gene almadn ben 5 kılo aldmm:) yazalım aynen verelım kıloları 1 mart nıe hedef bakm bısey mı var
bir şey yok da marta kadar veririm diye düşünüyorum artık sıktı çünkü bi de bu bacaklar versem de erimiyo belim şuncacık kaldık bacaklar hala var maşallah spor da yapamıyorum artık ocak gibi pilatese başlıcam bakalım umarım bi faydası olur

kuzum zaten baya vermıssın dıgerınıde artık sporla olur bende dıyorum once verım sonra sporla sıkılastırırım ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…