- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.401
kaç yaşındasın bi de hedef kilon kaç canımsabah
1 dilim çok tahıllı ekmek 4 zeytin 5 ince dilim kaşar ve çay
öğlen
taze fasulye yemeği (bir tabak) bir dilim çok tah. ekmek bir kase yoğurt
akşam
iki kase mısırlı cevizli salata
arada bir türk kahvesi 3 kare bitter çikolata
gece çalışacağım için bir paket form bisküvi(çikolatalı kepekli) ve meyve suyu
yaşım 22kaç yaşındasın bi de hedef kilon kaç canım
hadi bakalım umarım ulaşırsın :) eskiden burası çok güzeldi ama malesef koptuk grupca ben tek başıma yapıyorum şimdiyaşım 22
boy 152
kilo 52
hedef 45
:)
evet şimdi çok ıssız.hadi bakalım umarım ulaşırsın :) eskiden burası çok güzeldi ama malesef koptuk grupca ben tek başıma yapıyorum şimdi
kefir diyetesi bilen var mı? çok iyi diyorlarhadi bakalım umarım ulaşırsın :) eskiden burası çok güzeldi ama malesef koptuk grupca ben tek başıma yapıyorum şimdi
ceviz kolesterol için mı kullanıyorsunuzakşamdan bi tane cevizi suya koyuyorum sabah aç karınla içiyorum. bide gün içinde bi buçuk litrelik suya attığım bi limon 2 çubuk tarcini içiyorum baya faydalı bence deneyin kızlar. bide leslie ve mekik de göbek küçültuyor:)
yok cnm zayıflamak icinceviz kolesterol için mı kullanıyorsunuz
tamam aslıcım yaz sende tek başıma vermek sıkıcı oluyorkuzum masallah ne guzel vermıssın gayette ıyısın bızsızde ben bosladm ve aldm kılo bıde dugun sonrası bugun basladım. ben buralardayım gecen yazdım ama lokur görmedi galiba.
tamam aslıcım yaz sende tek başıma vermek sıkıcı oluyorinşallah bi marta kadar istediğim kiloya düşücem valla yap bırak yap bırak kilo almıyorum ama zaman kaybı bildiğin, lokuru özledim merveyi özledim hadi merve hamiş de bizim kızlar nerde
bir şey yok da marta kadar veririm diye düşünüyorum artık sıktı çünkübende anlamadım kuzum bzm sıte zayflama sıtesnden cok eglencelı bı sıteydı oda kayboldu malesef. sen gene almadn ben 5 kılo aldmm:) yazalım aynen verelım kıloları 1 mart nıe hedef bakm bısey mı var
bir şey yok da marta kadar veririm diye düşünüyorum artık sıktı çünkübi de bu bacaklar versem de erimiyo belim şuncacık kaldık bacaklar hala var maşallah spor da yapamıyorum artık ocak gibi pilatese başlıcam bakalım umarım bi faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?