Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kımsecıkler yok barı ben menulerımı yazayım

kahvaltım
2 dılım ekmek
1 yumurta
lor peynır
zeytın
domates

oglen
tavuk baget 2 adet 1 dılım patates fırında yapmıs
yogurt.

İyi başlamışsın aslım maşaallah .. ay evet kimse yok artık napalım arada uğrarız bizde :)

Ben geldiiim günaydınnnn

Dün gelemedim dışardaydım işle alakalı sebeplerden

Kahvaltım

1 yumurta ve 3 yk kıymadan kıymalı yumurta

2 tam ceviz ve limonlu su içiyoree

Evet zor gerçekten balım pekii ne oluyo yemek

İyi başlamışsın aslım maşaallah .. ay evet kimse yok artık napalım arada uğrarız bizde :)

saol kuzum aksam bole devam etmedı ama olsun kuzu :):)
Ben geldiiim günaydınnnn

Dün gelemedim dışardaydım işle alakalı sebeplerden

Kahvaltım

1 yumurta ve 3 yk kıymadan kıymalı yumurta

2 tam ceviz ve limonlu su içiyoree

günaydınn kuzum hosgeldın özledık ya ayy bak kıymalı yumurta gzl yenır he bi ara bende yapam :):)

kımsecıkler yok barı ben menulerımı yazayım

kahvaltım
2 dılım ekmek
1 yumurta
lor peynır
zeytın
domates

oglen
tavuk baget 2 adet 1 dılım patates fırında yapmıs
yogurt.
çok güzelmiş balım menün afiyet olsunnn bugün nasıl durumlar

saol kuzum aksam bole devam etmedı ama olsun kuzu :):)

günaydınn kuzum hosgeldın özledık ya ayy bak kıymalı yumurta gzl yenır he bi ara bende yapam :):)
ivit ben de özlemişim akşam yaptım sabah da ayırdığım kıymaya tekrar yumurta kırdım getirdim protein iyi yaa valla şekerli bişey yediğim anda acıkıyorum çok

Olsunn nerden kıssan kar kuzum en azından gündüzleri az ve sağlıklı yersen akşama hakkın kalır :)

daha eve almıyorum tatlı o benı tutucak ınsallah kuzum artk bı duzen getrmem lazm kılo aldı basını ggıdıyor..
ivit ben de özlemişim akşam yaptım sabah da ayırdığım kıymaya tekrar yumurta kırdım getirdim protein iyi yaa valla şekerli bişey yediğim anda acıkıyorum çok

haklısın seker acıktırıyopr bıde yedıkce yıyesı gelıyor ınsanın bende aksam evde yapabılırım aynen yemek olmadıgında yapım onu ben :)

Aynen kuzu eve almamak önemli gözün görmeyince daha iyi işte haftasonu ödül yaparsın ödülleri de öğün yerine ye mesela ben de geçen aşure yedim ama akşam yemeği yerine yedim haftasonu mesela öyle de dengeleyebilirsin

Öğle yemeğimi 3 gibi yerim kıyma yiycem yoğurtla baya bi kıyma kavurmuştum dün :) cevizleri yemeseydim protein günü olurdu ama ceviz de sağlıklı yani olmaz ki ceviz yemeden :)

dogru dıyorsun kuzum buna cevırmem lazm tek hafta sonuna yenıyız dıe ıste aksamları bı yemege ıstegı geldı cay yapıom kabuklu fıstıga dadanmısdım hane 1 gun olsa neysede bı rahatlık geldıydı snra yaza 2 ay kala ay tatıl basladı veremıyorumlar :):)

Öğle yemeğimi 3 gibi yerim kıyma yiycem yoğurtla baya bi kıyma kavurmuştum dün :) cevizleri yemeseydim protein günü olurdu ama ceviz de sağlıklı yani olmaz ki ceviz yemeden :)

afıyet olsun kuzum olsun o kdr cevızde lazım. bende oglen kıymalı patlıcanlı bezelyelı yemek yedım cok dııldı az bulgur ve cacık.

Oo afiyet olsun kuzum evet ceviz süper kolesterol bile dengelenir yenince :)))

Kimseler yok burda eskiden olsa sayfalarca yazı okurdum..ucundan da olsa 74ü gördüm 74.9:)

MALESEF COK DAGILDI HERKEZ. MASALLAH DEVAMINIDA GORURSUN INSALLAH.
Amin inş cnm daha çok yolum var:)sende iyi gidiyodun ama evlenince bıraktın sanırım.bende evlenince 15 kilo aldım hamile sandı herkes şimdilik 4 kiloya yakın verdim farkedildi çok mutluyum:)en az 10 kilo daha vericem inş

AYNEN CANIM EVLENDIM BENDE SALDIM SONUCTA BI AKSAM DIOSUN CAYN YANINA BISEY YAPIM BIDE YEMEKDEN COK ANLAMAYINCA YANINA MAKARNA PILAV DERKEN :):) INSALLAH BI DUZENE SOKUCAM SEN NE KDRLIK EVLISIN SENDE BAYA ALMISSIN. FARKEDILMEZ MI CANIM 4 KILO BEN SUAN 4 KILO ALDM NASIL ANLIORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…