- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.341
kımsecıkler yok barı ben menulerımı yazayım
kahvaltım
2 dılım ekmek
1 yumurta
lor peynır
zeytın
domates
oglen
tavuk baget 2 adet 1 dılım patates fırında yapmıs
yogurt.
kuzum varda pahalı ya 17 den aşağı bişey yok tabak usulünde ev yemekleri iyiydi bu konu daa
kahvaltıyı bişekilde yaparım lokurum kızım uyanmasa ama öğlen ki menüyü ne yapıcam ocak yok burada.. Bir de zamanım pek olmuyor açıkcası yemek de olmuyor annemle beraber yemek çabuk bitiyor bitmiyorsa ertesi gün öğlen menüsü için kızıma ayırıyorum of çok zorr
İyi başlamışsın aslım maşaallah .. ay evet kimse yok artık napalım arada uğrarız bizde :)
Ben geldiiim günaydınnnn
Dün gelemedim dışardaydım işle alakalı sebeplerden
Kahvaltım
1 yumurta ve 3 yk kıymadan kıymalı yumurta
2 tam ceviz ve limonlu su içiyoree
çok güzelmiş balım menün afiyet olsunnn bugün nasıl durumlarkımsecıkler yok barı ben menulerımı yazayım
kahvaltım
2 dılım ekmek
1 yumurta
lor peynır
zeytın
domates
oglen
tavuk baget 2 adet 1 dılım patates fırında yapmıs
yogurt.
çok güzelmiş balım menün afiyet olsunnn bugün nasıl durumlar
ivit ben de özlemişim akşam yaptım sabah da ayırdığım kıymaya tekrar yumurta kırdım getirdim protein iyi yaa valla şekerli bişey yediğim anda acıkıyorum çoksaol kuzum aksam bole devam etmedı ama olsun kuzu :):)
günaydınn kuzum hosgeldın özledık ya ayy bak kıymalı yumurta gzl yenır he bi ara bende yapam :):)
Olsunn nerden kıssan kar kuzum en azından gündüzleri az ve sağlıklı yersen akşama hakkın kalır :)kuzum dun az asure yedm ama :) bugunde aynen devam 1 dılım ekmek peynır zeytın domates 2 füme yedım.
Olsunn nerden kıssan kar kuzum en azından gündüzleri az ve sağlıklı yersen akşama hakkın kalır :)
ivit ben de özlemişim akşam yaptım sabah da ayırdığım kıymaya tekrar yumurta kırdım getirdim protein iyi yaa valla şekerli bişey yediğim anda acıkıyorum çok
Aynen kuzu eve almamak önemli gözün görmeyince daha iyi işte haftasonu ödül yaparsın ödülleri de öğün yerine ye mesela ben de geçen aşure yedim ama akşam yemeği yerine yedim haftasonu mesela öyle de dengeleyebilirsindaha eve almıyorum tatlı o benı tutucak ınsallah kuzum artk bı duzen getrmem lazm kılo aldı basını ggıdıyor..
haklısın seker acıktırıyopr bıde yedıkce yıyesı gelıyor ınsanın bende aksam evde yapabılırım aynen yemek olmadıgında yapım onu ben :)
Aynen kuzu eve almamak önemli gözün görmeyince daha iyi işte haftasonu ödül yaparsın ödülleri de öğün yerine ye mesela ben de geçen aşure yedim ama akşam yemeği yerine yedim haftasonu mesela öyle de dengeleyebilirsin
Öğle yemeğimi 3 gibi yerim kıyma yiycem yoğurtla baya bi kıyma kavurmuştum dün :) cevizleri yemeseydim protein günü olurdu ama ceviz de sağlıklı yani olmaz ki ceviz yemeden :)
Oo afiyet olsun kuzum evet ceviz süper kolesterol bile dengelenir yenince :)))Öğle yemeğimi 3 gibi yerim kıyma yiycem yoğurtla baya bi kıyma kavurmuştum dün :) cevizleri yemeseydim protein günü olurdu ama ceviz de sağlıklı yani olmaz ki ceviz yemeden :)
ne kadar değişik yememiş o canım ismi ne :)afıyet olsun kuzum olsun o kdr cevızde lazım. bende oglen kıymalı patlıcanlı bezelyelı yemek yedım cok dııldı az bulgur ve cacık.
Kuzum bende anlamadm bzım abı yapmıs patlıcan yemegı kıymalı ıcınde bezelye vardı ama gzldıne kadar değişik yememiş o canım ismi ne :)
Kimseler yok burda eskiden olsa sayfalarca yazı okurdum..ucundan da olsa 74ü gördüm 74.9:)
Amin inş cnm daha çok yolum var:)sende iyi gidiyodun ama evlenince bıraktın sanırım.bende evlenince 15 kilo aldım hamile sandı herkes şimdilik 4 kiloya yakın verdim farkedildi çok mutluyum:)en az 10 kilo daha vericem inşMALESEF COK DAGILDI HERKEZ. MASALLAH DEVAMINIDA GORURSUN INSALLAH.
Amin inş cnm daha çok yolum var:)sende iyi gidiyodun ama evlenince bıraktın sanırım.bende evlenince 15 kilo aldım hamile sandı herkes şimdilik 4 kiloya yakın verdim farkedildi çok mutluyum:)en az 10 kilo daha vericem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?