Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

çok geçmiş olsun canım ya

lokurcum o zaman gelsin yürüyüşler egzersizler : bugün üniye 50 dk gittim 50 dk döndüm iyi oldu

10 km olarak hesaplıyo canım adımsayarım 3 saat yürümüşüm yani ama hepsi tempolu değil tabii ama genelde tempolu ve merdiven çıkma
ohohohohoh harika gözüm döndü ya 3 saat mi ben de yarın kadiköy den evime yürücem bostancıya yakın oturuyorum bakalım :)

ohohohohoh harika gözüm döndü ya 3 saat mi ben de yarın kadiköy den evime yürücem bostancıya yakın oturuyorum bakalım :)

Amaa bir defada yürümedim tabii toplamda yürümelerim 3 saat yapmış şöyle söyliyim 1 saati aralıksız kalan iki saati yarımşr saatler halinde gibi çünkü 1 saati eve dönerken ama mesela sabah iş yerinde yarım saat yerimde koşu yapıyorum sonra öğleden bi yarım saat daha falan ama sürekli hareket oluyo böyle de iyi oluyo

aaa ben de kadıköydeyim acıbademe doğru çıkarken hasanpaşada kadıköye de çok sık yürüyorum ama iş yerim maslakta metrobüle geliyorum akşam acıbademde inip eve yürüyorum işte o 45dk falan sürüyo

Günaydın tontibişleeerrr

kahvaltımı henüz yapmadım akşam 9da yedim ben de hani şu arada 16 saat açlık falan yapıyolar ya ondan yapayım dedim öğlen 1 de yiycem hindi füme peynir domates biber yeşillik falan

günaydınnn kuzuların ben hastaneye gittim ama ultrasonda gözükmez dediler kanda değerim 244müş daha çok küçük bebiş ama herşeyi canm çekiyo waffle yedm dün gece ((

günaydınnn kuzuların ben hastaneye gittim ama ultrasonda gözükmez dediler kanda değerim 244müş daha çok küçük bebiş ama herşeyi canm çekiyo waffle yedm dün gece ((

gnaydınn kuzum daha küçük ya ondandır snra gozukur stres yapma. ye canm bısey olmaz takarsan daha cok olur oldu bıttı.

olsun olsun her türlü iyidir, aa bigün karşılaşır mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…