- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.061
çok geçmiş olsun canım yaGeldim kızçelerim. Gittiğim bölüm dahiliyeydi. Mide ülser bakter yara, ve uzun süren kabızlık ağrılı wc ye çıkma bel kasık sancıları gibi sebeplerle doktora gittim ama en önemlisi karnımda büyük damar gibi atan kitleyi söylemeyi unuttum. Oda troid den şüphelendi kan ve idrar istedi 17 yaşında endoskopi olduğumu duyunca şok oldu 10 yıldır kontrol ettrimediğime de kızdı hayır niye gideyim kitabi ki beni en ürkütücü yere pasladı yarın tahlil sonucunu görüp troid kontrolü yapıp genel cerrahi ye göndericek endoskopi ve kolonoskopi ve bilimum operasyonlar beni bekler gelde içmee
çok demişsin lokurcumyunuuss cebeci çankayaaa kardeş deriz kankayaaaaaa bize her yol paris değil la bize her yeer angaaraaa
herşey yasak ya o bakımdan didimmdiii
lokurcum o zaman gelsin yürüyüşler egzersizler :Ohhh miss ben de dün 19.400 adım attım önceki gün 17.000 mümkün olduğunca günlük 15 bin üstü gitmeye çalışıyorum dün de uzun zamandan sonra iş yerinde biraz dambıl çalıştım bugün de yapıcam
hey maşallaahhhlokurcum o zaman gelsin yürüyüşler egzersizler :bugün üniye 50 dk gittim 50 dk döndüm iyi oldu
20 bin adım ne kadara denk geliyor lokur metre km cinsindenhey maşallaahhhben de şuan 10 bindeyim eve gidene kadar yine 19-20 bin olur
10 km olarak hesaplıyo canım adımsayarım 3 saat yürümüşüm yani ama hepsi tempolu değil tabii ama genelde tempolu ve merdiven çıkma20 bin adım ne kadara denk geliyor lokur metre km cinsinden
ohohohohoh harika gözüm döndü ya 3 saat mi10 km olarak hesaplıyo canım adımsayarım 3 saat yürümüşüm yani ama hepsi tempolu değil tabii ama genelde tempolu ve merdiven çıkma
78.5den 75.3 e indim çok şükür çok mutluyumm:):)
ohohohohoh harika gözüm döndü ya 3 saat miben de yarın kadiköy den evime yürücem bostancıya yakın oturuyorum bakalım :)
Bir instagram hesabı açayım diyorum zayıflama üzerine öneriler yani resim değil de böye yazılar falan ne dersiniz ki
harikaaa olur bas takıpcın olurum kuzum. artık bende baslamam lazm yarn sabah bı tartılcam.
Bana takipçi bulun herekese ekletin ama tamam mıkuzu tartıl tartıl ki yüzleş
günaydınnn kuzuların ben hastaneye gittim ama ultrasonda gözükmez dediler kanda değerim 244müş daha çok küçük bebişama herşeyi canm çekiyo waffle yedm dün gece ((
olsun olsun her türlü iyidir, aa bigün karşılaşır mıyız?Amaa bir defada yürümedim tabiitoplamda yürümelerim 3 saat yapmış şöyle söyliyim 1 saati aralıksız kalan iki saati yarımşr saatler halinde gibi çünkü 1 saati eve dönerken ama mesela sabah iş yerinde yarım saat yerimde koşu yapıyorum sonra öğleden bi yarım saat daha falan ama sürekli hareket oluyo böyle de iyi oluyo
aaa ben de kadıköydeyim acıbademe doğru çıkarken hasanpaşada kadıköye de çok sık yürüyorum ama iş yerim maslakta metrobüle geliyorum akşam acıbademde inip eve yürüyorum işte o 45dk falan sürüyo
hergün başlıcam diyosun ama olmuyor boyleharikaaa olur bas takıpcın olurum kuzum. artık bende baslamam lazm yarn sabah bı tartılcam.
mervecim kasma sakın ye istediğini abartmadangünaydınnn kuzuların ben hastaneye gittim ama ultrasonda gözükmez dediler kanda değerim 244müş daha çok küçük bebişama herşeyi canm çekiyo waffle yedm dün gece ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?